• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl dolmadan görümcem yüzünden boşanma seviyesi

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂🤣 Allah, akil fikir versin ne diyeyim? 😁 Adımız görümce çünkü 😂 Ben de gelinim ve ne kaynanam, ne görümcem ne arar ne de sorar. Çocuklarımıza bile mesafeliler. Hem uzaktayız hem de mesafelidirler. Doğumda, bayramda, seyranda vs. Pek bulunmazlar. Torunum diye hediye vs. De yok. Bugune kadar kendime hiç dert edinmedim. Onlar da insan benle samimi olmak zorunda değiller. Birbirimize saygımız var ama mesafeliyizde. Ne kendime, ne çocuklarıma birsey yapmaya mecburda değiller. Düşmanda değiliz. Bugune kadar eşime anan şunu dedi, ablan şunu yaptı demedim. Banane yani naparlarsa yapsınlar. Gelene kapım açık saçma sebeplerle evimin huzurunu kaçıramam. Biz premses olamayız 40 fırın ekmek lazim 😂😂😁
Vallahi öyle, bende yok ama olsaydı da aramamasını tercih ederdim kesin.😂
Millet görümcem aramasın diye dua eder, bir de böyle tipler var😂

Ay sizi çok iyi anlıyorum. 😂
Bizim gelin de düğün öncesi yerleştirdikleri eve hiç gitmedim diye boşandı. 😂
Gidemediğim dönemin pandemiden kaynaklı şehir dışı yasağı olması, farklı şehirlerde oturuyor olmamız ve onun beni hiiiiç çağırmamış hatta 1 yıllık ilişkisinde hiç aramamış olmasını belirtmek isterim. 😂
Manyak mıymış o tövbe yarabbim 🤪🤪

Çocuk dediğimiz varlık ne kadar yiyebilir ki zaten onlardan yemek esirgediniz Allah aşkına?

Size yeni bi haber de vereyim belki korona olduğu için o çok önemli gelin yemeğinize çağrılmamışsınızdır.
Mesela şimdi ramazan herkes birbirini yemeğe çağırırdı
Ama çağırmıyoruz kimseyi
Niye?
Çünkü korona
Ailem( kayınvalidem ve annemleri yemeğe çağırdığımda) ona da uygun bir dille abla seni başka zaman çağıracağım pandemide kalabalık olmayalım dediğimde bana tamam deyip eşime ayrı kayınvalideme ayrı ağlayıp ortalığı ayağa kaldırdı

Konu sahibi senin asıl meselen arkadan konuşması değil mi o zaman orda konuşmayın ki bence konuşman gerek yok o konuyu da kalkıp o bana yemek veriyo mu demek ne kadar çocukça
Hani o bana oyuncağını vermedi ben de ona vermem gibi olmuş
Bu üslupla hakliysan da haksız duruma düşersin
Bı tabak yemek komşuna veriyorsun ne var ki eşinin gönlünü almak için seve seve veririm ben olsa
Velev ki telkini dile getirmek istiyorsun öfke kusar gibi değil olaydan duyduğun üzüntüyü anlatman daha mantıklı
Buarada annene anlatsan olayı veriverseydin bı tabak yemek degilmiydi der inan
Lütfen biraz politik ol yoksa adam soğur senden tadı kalmaz evliliğinin

Gelin yemeğine çağırmadı ne demek erkeklerin aklı ermez böyle şeylere bırak ablası zırlasın dursun erkekler çok zırlayanı sevmez uzaklaşır gör bak

Eş konusunda tencere kapak olmuşlar. Burada gelip direk "Görümcem" yüzünden yazınca cok sacma bir sebep geldi ve anlam veremedik. Dedikodu her zaman var. Eminim kendisi annesine ve kardesine vs. Görümcesinin dedikodusunu etmemiştir 😁😁 yani konu genel manada saçma 😊

Herkes bir tabak yemeğe odaklanmış da bana çok tuhaf geldi.

Ayrıca siz umursamazsınız başkası umursar,neden umursuyorsun diye yargılayamayız kimseyi.Nasıl konuştuğu da önemli,arkamdan küfür/hakaret etmesi ayrı,saçının rengi güzel olmamış demesi ayrı.O ayrıntıları da bilmiyoruz.Belki sinirlenecek bir şey söylemiştir görümcesi.

Ama evet evliliği bitecekse görümce yüzünden değil,iletişim problemleri yüzünden bitecek.O konuda hak veriyorum.

Görümcenizin sizi çağırmaması ile çocuklara yemek vermenin ne alakası var?Evleneli görümcem bir kere geldi evime biz çok kez gittik ama kimse bunun hesabını yapmadı.Küçük hesaplar bunlar bence

Ailem( kayınvalidem ve annemleri yemeğe çağırdığımda) ona da uygun bir dille abla seni başka zaman çağıracağım pandemide kalabalık olmayalım dediğimde bana tamam deyip eşime ayrı kayınvalideme ayrı ağlayıp ortalığı ayağa kaldırdı
Yine altini çiziyorum görümceniz boşanma sebebi değil. Madem mikserlik yapiyor mesafe koyun. Yoksa siz önünüzde ki bir senede 100 çeşit daha sorun yaşarsınız. Ben gelinin, gelin benim anlamsız triplerimi, nazımı çekmek zorunda değil. Beklentinizi azaltın ki üzülmeyin. Gardınızı alıp gezdiğiniz surece bir baskasının normal söylediğini görümceniz dedi diye anormal bulacaksınız her defasında.

O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
burdaki kadınlar kocaları tafaından güdülmeye alısmıs o yuzden sana kesin yuklenirler tatlım diyim sana konu yemek verme degil ben anladım seni esim ailesine bu kadar baglıyken onun boynuzunu kırman lazım diyim sana bugun görümce yuzunden kavga edersin yarın kaynanan kaynatan cunkü esin arkanda degil bi cıngar cıkar yada annene git takıl biraz burnu sürtsün maden ailene bu kadar meraklıydnne evlendin ulan de evde kavga ettinz mi öyle hemen barısma yatma al eline telefonu takıl keyif yap oda görsün yap kahveni maykayjını delirsin kocalara boyun egmeyen köle edin onları kendinize

iyide sen görümceyle neden bu kadar samimisin ki kocan senin ailenden kac kisiyle konusuyo kadınların valla aklından süphe ediyorum koca ailesiyle bu kadar icli dıslı olunmaz senin görümceyi araman onun poposunu kaldırms zaten ne arıyosun aglarla aglasın ama sen bu kocanın sunngusunu düsürmezsen bu koca ailesi icin seni kapıya koyar sende o kavgayı cıkarmadıgına pisman olursun

iyide sen görümceyle neden bu kadar samimisin ki kocan senin ailenden kac kisiyle konusuyo kadınların valla aklından süphe ediyorum koca ailesiyle bu kadar icli dıslı olunmaz senin görümceyi araman onun poposunu kaldırms zaten ne arıyosun aglarla aglasın ama sen bu kocanın sunngusunu düsürmezsen bu koca ailesi icin seni kapıya koyar sende o kavgayı cıkarmadıgına pisman olursun
Eşim yüzünden hepsi en basiti yılbaşında benim ailemdeydik gece yarısı ailesini araması diye sonraki gün , telefonlarını açmadılar açtıklarında ağladılar eşime

Eşim yüzünden hepsi en basiti yılbaşında benim ailemdeydik gece yarısı ailesini araması diye sonraki gün , telefonlarını açmadılar açtıklarında ağladılar eşime
diyorum senin koca cok havalanmıs madem ailesini istiyo ne evlendin dicen yüzüne vurucan sessis sessi kapı arkasında aglamcan o bagrıyomu sende bagrıcan bi masa devirmeye bakar bu arada oturdugunuz ev aile konutu kapsamıda giriyo kendi babasının evi bile olsa bunu korkutmak maksadıyla bile söylersin seni evden kovarsa yasal olarak aile konutu oturdugunuz ev alırım bi uzaklastırma gider kalırsın ananda de biraz bel altı vur kocanın zaafları neler sen karısının

Gelin yemeği ne ya :işsiz: Sorunlarınız bu tarz ise adam çocuklara bir tabak vermedin diye artık patladıysa valla yerden göğe kadar haklı. Bu nasıl fesatlık görümce arkandan konuşuyormuş kesin konuşsaydı şuraya döşerdin sankim sen arkasından konuşmuyorsun bak kardeşine pek ala arkasından sayıyorsun

O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
Intikam neden cocuklardan veya hiç suçu olmayanlardan alinirki anlamis degilim. Siz o gün yemek vermeliydiniz o cocuklara gerisini bilmem. Konusulur duzeltilir gorumcenle arana mesafe katmalisin.

diyorum senin koca cok havalanmıs madem ailesini istiyo ne evlendin dicen yüzüne vurucan sessis sessi kapı arkasında aglamcan o bagrıyomu sende bagrıcan bi masa devirmeye bakar bu arada oturdugunuz ev aile konutu kapsamıda giriyo kendi babasının evi bile olsa bunu korkutmak maksadıyla bile söylersin seni evden kovarsa yasal olarak aile konutu oturdugunuz ev alırım bi uzaklastırma gider kalırsın ananda de biraz bel altı vur kocanın zaafları neler sen karısınınsiz

Benim sizin gibi bir akıl hocasına ihtiyacım var 🥰🥰😂

Görümce kendini dışlanmış hissetmiş. Kayinvalide ve görümceyi beraber alıp kendi aileni ayrı çağırsaydın keşke.

Back