- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
- Konu Sahibi selencccxxx
Bu tiplerle hayat mı geçer düşünsene kaynana görümcek sizin arkanızdan iş çeviriyor eşinizde onları savunuyor vallahi düşman başınaTesekkur ederim bende öyle düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tiplerle hayat mı geçer düşünsene kaynana görümcek sizin arkanızdan iş çeviriyor eşinizde onları savunuyor vallahi düşman başınaTesekkur ederim bende öyle düşünüyorum
Gülümsettiniz beni :)Sizin eşiniz arkanızda şanslısınız.
Bu tipler eşleri haklı olsa bile utanmadan her olayda eşlerini değilde diğer kişileri tutuyorlar.
Senin ailesine karşı en ufak bir negatif sözün veya davranışın batıyor ailesiyle arası kötü olsa bile.
Bendede vardı böyle bitane, sonra münasip yerine tekmeyi yedi ohh kafam rahat şimdi canı cehenneme.
Ben çok gururluyum bende oyunu kuralına göre oynacak sabır yok..
Aynen, ama benim kaynananın pek zararı yoktu, hastaydı ve hiç bişeye karışmazdı, geri kalanlar beş para etmez yaratıklardıBu tiplerle hayat mı geçer düşünsene kaynana görümcek sizin arkanızdan iş çeviriyor eşinizde onları savunuyor vallahi düşman başına
Ne mutlu :)Gülümsettiniz beni :)
Yani objektif olmaya çalışıyorum.Ben kardeşime yemek vermek istesem eşim bana böyle söylese bende eşime kızarım.İnsan verdiği 1tabak yemekle ne kaybeder ki.Görümcen haksızsa da sen kendini haksız konuma düşürmüşsün.Madem öyle bir sorunun var otur eşinle sakin kafayla konuş.Senin annen kardeşin varsa eşininde var.Kimse ailesini eşi için atmak istemez.O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?