• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl dolmadan görümcem yüzünden boşanma seviyesi

O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
dahada kötüye gider çünkü balık başından kokar

Çoçuklara yemek vermeni istemiş yanlış zamanda yanlış konuşmuşsun canım alt tarafı iki kap yemek vereceksin çoçukları böyle büyütmeye değmez görümcene ona göre değer ver o seni çağırmamışsa sende ona gitme normal zamanda mesela ha eşinin tutumu da yanlış o da öyle davranmamalıydı ama erkekler ilk evlendiklerinde ailesine çok düşkün oluyor sebebi nedir hala anlamadım zamanla kendi evine alışıyor biraz daha mantıklı davranmak lazım evliliğin ilk yılları eş ailesi yüzünden çok tartışma oluyor maalesef sebebi kültür herhalde anlamadım ama tavsiyem kesndini asla ezdirme ve her şeyi alttan alma bu AA değil ki hep tartış küs demek lafını söyle üzüldüğün kızdığın noktaları söyle ve herkese ona göre mesafe koy eşine de böyle şeylerde de eşine çok söyleme eşin yemek ver mi dedi aa şimdi çoçukları bekletmeyelim vs falan de verme eşini de kendinide başkası yüzünden huzursuz etme evlilikte gözlemlediklerim

O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
Başlığa cevabım aklı başında iki insanın evliliğini başkası bozamaz sizde problem vardır
Konuya cevabım ben sizin gibi biriyle evli kalmazdım çocuktan yemek esirgemek nedir ya yok sizi gelin yemeğine almamış gelin yemeği ne aw onu hiç anlamadım da bu kadar kindar fesat olmayın ya çocuğa ver yemek demiş altı üstü

Ne olcak iki kap yemek verseydiniz bu kadar üzülmeye değermiydi gerçekten sırf adı görümce kaynana diye kötülük yapmak zorunda değilsiniz.
esım ver deseydı bende vermesem
ben o yemekdende yıyemem..yemek nedeırkı..kırarsın ıkı yumurta ne olucak

Gelin yemegı fln gırmeseymıssınız keşke .Verseydınız bıraz .Verdıkce cogalır.Tabı birikmiş sizde sizide anlıorum .Umarım duzelır .Bu konuşmalar bu kavgalar 5 yıl 8 yıl olsa normal derım .Ama daha çok tazesınız.Ikınızde ayıp etmıssınız.Iletısımsızlık tamamen .

Ne yapacaksan sinsi sinsi yap.Nedense evlendikten sonra bu abiler ablalar kardeşler analar babalar kıymete biniyor. Hayır mübarek Ramazan günü bir tabak yemek vermemeniz ayıp olmuş o ayrı konu ama genel olarak bu konularda politik olmak lazım maalesef.

esım ver deseydı bende vermesem
ben o yemekdende yıyemem..yemek nedeırkı..kırarsın ıkı yumurta ne olucak
Ondan sonra evliliğim bitio görümcem yüzünden oluyor işte. Sen elinden geleni yap onlar be yapıyorsa yapsın bi şey eksilmezdi ya dimi garip gerçekten.

benim gorumcem handan da böyle görüşmeyin

Ondan sonra evliliğim bitio görümcem yüzünden oluyor işte. Sen elinden geleni yap onlar be yapıyorsa yapsın bi şey eksilmezdi ya dimi garip gerçekten.
Arkadasım bırde bızım kulturuuzun dınımız vb bır parcası..yemek vb paylasmak..yaslı karsı komsum vardı..her yaptıgımdan kokmustur dıye bır tabak verıyodum..kul bılmezsse ALLAH bılır dıyceksın artık

Şöyle örnek vereyim; kaynanam ve görümcemlerle kavgalıyım, üstüme yürüdüler geçtiğimiz yaz. Kendileri kavga çıkardı ben de kestim ilişkimi. Yazdan kalma kışlık konservelerim vardı, eşimin abisinin sevdiğini bildiğim için ( onunla sorunumuz yok) konservelerimden verdim. Bunu duyan ve gören görümcem de bana salça yollamıs kavgalı oldugumuz halde. Kaynanamda biber vs yollamıs. Hala daha konusmuyorum ama burada ki ince çizgiyi anlamıssınızdır umarım. Lütfen biraz daha olgun davranmaya çalışın.

Yani kapıya gelene ikramda bulunulur (komşuya en ufak bir seye gitse cocuk karım eve dolu gelir elleri. Ben de aynı sekilde komşu cocugu gelse ya bir seker veririm ya bir kalem silgi. Bunlar kalpleri ısıtan seyler) Eşiniz orada incelik yapacakmış. Yemegi vermemişsiniz (içten içe görünceye karsı hoş olmayan duygular var) ama böyle ilk fırsatta zaten o da yemege almadı vs hoş değil. Hem Pandemide ne yemege alması.
Senin ailen benim ailem yarısını bırakın.
Ayrıca ediniz sizin yaptığınız Yemegi begendi demek ki yegwnlerinw vermek istedi böyle bakın olaylara.

Cözülmeyecek dert değil.

benim gorumcem handan da böyle görüşmeyin
Belliki hayatında yolunda gitmeyen birşeyler var Cavidan Bey kardeşim. Buraya yazıp, sana yazılan yorumları okumak, travmatik süreçlerinden uzaklaşmanı sağlıyor olabilir ama kaçış bir tedavi yöntemi değildir. Sorunlarının üzerine gitmelisin. Beceremiyorsan bir ruh sağlığı alanında uzman bir kişiden destek alabilirsin. Akıl sağlığı önemli :) Sağlıklı günler dilerim :)

sızın yaptıgınız yemegı esınız aslında cok begenmıs ve bu yuzden yegenıyle paylasmak ıstemıs yaptıgın yemekten versene dıye
yok ablan gelın yemegıne almadı yok bılmemne dıyerek kavgayı cıkaran aslında sız olmussunuz
yeterı kadar yok az vermek ayıp derdınız vermek ıstemıyorsanız ayrıca sız gorumcenızı sevmıyorsanız cocukların ne sucu var cocukları karıstırmayın bu meseleye sozde yemek vermeyerek cezalandırmıs mı oldunuz cocukları yanı

bırıyle sorununuz varsa onunla halledın ablasının yuzune soyleyemeyecegınız seyı esınıze soyleyıp ablası ıcın sız kavga etmeyın kavgayı baslatan sız olmussunuz gorumcenız hakkınızda konusmus ya
esınız emınım bu tavrınızdan sonra demek kı ablam dogruyu soylemıs dıye dusunmustur yanı kendı elınızde bombayı patlatmıssınız

Back