- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.813
- 598
- Konu Sahibi selencccxxx
Vallaha böyle cocuklari kendi kücük hesaplarina katan insanlara bende patlarim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dahada kötüye gider çünkü balık başından kokarO kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
Başlığa cevabım aklı başında iki insanın evliliğini başkası bozamaz sizde problem vardırO kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
esım ver deseydı bende vermesemNe olcak iki kap yemek verseydiniz bu kadar üzülmeye değermiydi gerçekten sırf adı görümce kaynana diye kötülük yapmak zorunda değilsiniz.
Gelin yemegı fln gırmeseymıssınız keşke .Verseydınız bıraz .Verdıkce cogalır.Tabı birikmiş sizde sizide anlıorum .Umarım duzelır .Bu konuşmalar bu kavgalar 5 yıl 8 yıl olsa normal derım .Ama daha çok tazesınız.Ikınızde ayıp etmıssınız.Iletısımsızlık tamamen .O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
Ondan sonra evliliğim bitio görümcem yüzünden oluyor işte. Sen elinden geleni yap onlar be yapıyorsa yapsın bi şey eksilmezdi ya dimi garip gerçekten.esım ver deseydı bende vermesem
ben o yemekdende yıyemem..yemek nedeırkı..kırarsın ıkı yumurta ne olucak
O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
Arkadasım bırde bızım kulturuuzun dınımız vb bır parcası..yemek vb paylasmak..yaslı karsı komsum vardı..her yaptıgımdan kokmustur dıye bır tabak verıyodum..kul bılmezsse ALLAH bılır dıyceksın artıkOndan sonra evliliğim bitio görümcem yüzünden oluyor işte. Sen elinden geleni yap onlar be yapıyorsa yapsın bi şey eksilmezdi ya dimi garip gerçekten.
Belliki hayatında yolunda gitmeyen birşeyler var Cavidan Bey kardeşim. Buraya yazıp, sana yazılan yorumları okumak, travmatik süreçlerinden uzaklaşmanı sağlıyor olabilir ama kaçış bir tedavi yöntemi değildir. Sorunlarının üzerine gitmelisin. Beceremiyorsan bir ruh sağlığı alanında uzman bir kişiden destek alabilirsin. Akıl sağlığı önemli :) Sağlıklı günler dilerim :)benim gorumcem handan da böyle görüşmeyin