- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi selencccxxx
-
Kendinizi de düzeltseniz ?O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
Ay sizi çok iyi anlıyorum.Bizim de var böyle "PREMSES"Ben davet edildiğim yere erimem, edilmediğim yere görünmem. Başka şehir de yaşıyorum izin de bir tanesi yemeğe cağırdı ve gittik. Oburu ne çağırdı ne arayıp hoşgeldin dedi. Benim döneceğim gun kardeşimle kavga etmişler ablan xxxx e gitti bana gelmedi diye sonuç şimdi o da diyordur kocamla, görümcem yüzünden kötü oldum diye. Bir de açık açık söylerim "Ben rahatsız etmek istemiyorum. Siz davet ederseniz gelirim" diye. Hii bu huyum kendimi ağırdan sattığımdan değil. Kardeşimin evi bile olsa zırt pırt gitmeyi sevmem uygun olunca buyur etsinler diye.
Kusura bakmayın ama gerçekten gecikmeyi bilmiyorsunuz..sorunsuz evlilik elbette yok ama böyle ufak tefek sebeblerdende büyük kavgalar ve çıkarıp evliliği bitirme noktasına gelebiliyosunuz..o an eşiniz yeğenleri için iki tabak yemek istemiş muhtemelen yemeği beğenmiş çocuklarda yesin demiş ne var bunda..gorumceniz size bişey yollamiyor sorun bu mu ..yada başka sorunlarınız var ama yinede bunun hırsını çocuklara vereceğiniz bı tabak yemekten çıkarmanız çok yanlış olmuş..hakikaten bu mudur boşanma nedeniniz bir yıl içinde...üzülüyorum böyle görünce hakikaten evlilikler çocuk oyununa dönmüş vaziyette artikO kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
Ay sizi çok iyi anlıyorum.
Bizim gelin de düğün öncesi yerleştirdikleri eve hiç gitmedim diye boşandı.
Gidemediğim dönemin pandemiden kaynaklı şehir dışı yasağı olması, farklı şehirlerde oturuyor olmamız ve onun beni hiiiiç çağırmamış hatta 1 yıllık ilişkisinde hiç aramamış olmasını belirtmek isterim.
aynen canım benim de görümcemle aram yok ama değişik tatlı vs evde fazla olunca çocuğuna yolluyorum sonuçta çocugun ne suçu var 1 tabak yemekle eksilmeyiz diye düşünüyorumYemek konusunda cimrilik yapmak çok ayıp bir şey bence. Belki niyetiniz o değildi ama patladığınız nokta yanlış olmuş. Ben iki tabak yemeğin esirgendiğini de sadece bu forumda gördüm birkaç kez.
Eş konusunda tencere kapak olmuşlar. Burada gelip direk "Görümcem" yüzünden yazınca cok sacma bir sebep geldi ve anlam veremedik. Dedikodu her zaman var. Eminim kendisi annesine ve kardesine vs. Görümcesinin dedikodusunu etmemiştirAy hanımlar takılmışsınız yemeğe,çocuklar açlıktan ölmüyordur eminim.Bir tabak yemek bir tabak yemek durup durup yazmışsınız,adam basit bir mesele için boşanalım diyor buna mı takıldınız ? Bir de ''annene bir şey vermeyeceksin'' diye izin vermemiş beyefendi,hep böyle mi konuşuyor ? Elindekini ben aldım falan,ne uyuz bir konuşma şekli.İnsan eşine aldığı telefonu da başına kakacaksa ohoo...
Siz de tepkinizi zamanında verin.Gelin yemeğine almadı ne demek ? Almak zorunda mı ? Dedikodumu yaptığını duydum,artık mesafeli davranacağım deyin,ne uzatıyorsunuz lafı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?