Bir yerde patlayacağım ama nerede?

Arkadasim oncelikle babana laf dahi etmiyorum babalik yapmayipta babalik damari tutmasin gecekten bende babamdan hiv babalik gormedm ayri degiller ama.babam yakinimdayken biiiirrrr o kadarda uzagimdaydi kotu bi durum soz durumuna gelince arkadasim bak yanls anlama kopruyu gecene kadar ayiya dayi derler sen agarligini koyvaksin basta neysen sonda osun icinden daha kapali birazdaha ortulu hani dizinde falan badi buluz elbise vs giyinmek istiyosan giyin ama istemiyorsnda kendin ol onlar icin benligini degstrme :) gorunusun onemli degil ictenligin ve guler yuzlulugun onemli :)

Bence babanızla açık açık konuşun. Köstek değil destek olacaksa o gün yanınızda olsun. Yoksa da kendi bilir. Kıyafet olarak da bence uzuun ama straplez birşey olabilir. Boydan sıkıntı olmaz üst tarafta da açık olur :)

Bu arada fiziğin müsaitse dizaltında bir kalem etek ve şifon bir bluz altına stiletto şık bir ayakkabı giyerseniz çok şık olursunuz hemde modaya uygun. Size stilist olarak önerim isteme söz nişan vs de dekolte vermemek gerekir. Mümkün olduğunca modaya uygun şık olmalı mini ve straplessden kaçınılmalı. Saçlarınız ise doğal topuz ve yine kıyafete uygun küçük küpe kullanmalı fazla takıdan uzak durmalisiniz

başlık ve yazının sonu müthiş şimdi baban üstüne düşeni yapsa, çok erken diyen adam bu sefer de parasını ben veriyorum diye istediği kısıtlamaları getirecek yine için rahat olmayacak bu zamanda çoğu insan bütün eşyalarını borca girip kendisi alıyor az biraz kredi biraz senet falan düğünde takılan takıların çoğu da evlilik masraflarına gidiyor ama hayat kuruluyor bir şekilde... inşallah bu süre zarfında bolca huzurunuz olur.

söz elbisesi meselesine gelince, çok güzel sırt dekolteli uzun etekli elbiseler var çok zarif duruyor

Nişan kıyafetleri genelde uzun hatta yerlere kadar oluyor benim gördüğüm kadarıyla böyle bir tarz giyinerek işi bağlayabilirsiniz bence, sonuçta açık insanlar daima bacak fora olmak zorunda değiller.
Babanızın konusuna gelince, babalık etmedin bunca zaman o yüzden fazla da bir şey söylemeye hakkın yok diyorsan para beklemek doğru değil bence, kendi gelip teklif ederse evet, ya da hatta isteyedebilirsiniz kabul ederse verir ama vermezse ille vereceksin mecbursun bu görevin demek çok itici olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…