- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi yazar_asigi
-
ineternet bağlantım binadan wireless oalrak geliyor canım gerçekten basında değildim. bende bir bayanım burdaki bayanların zamanını iyi niyetini çalacak kadar karaktersiz değilim. söylediğim gibi kimseye alınıp gücenmiyorum. bir işim vardı. ben kendime yapılmasını istemediğim bişiyi bir başkasına yapmam. arkadasın birinin tahmini doğru kızlar. arayıp aramayacağımı gerçekten bilmiyorum. bu kadar zaman zaten birşeyleri irdeleyip düşünmekten yoruldum. destek verenlere de teşekkür ederim. arayıp ne diyeceğim peki. 2 yıl önce olan birşeyi hatırlar mı?cok cesaretsizim artık inanamıyorum kendime. bekltettiğim için tekrar tekrar özürler diliyorum..
ayy ne gülüyorum ne gülüyorum ya kızlar bendemi sorun var çokmu fesadım. yoksa hala inanan varmı bu arkadaşa.
Hayır yalnız değilsiniz.Bende varım ve sizinle beraber bende gülüyorum.Yapmayın kızlar böyle inancıkça bu fake konular 3 günlük ziyaretçiler hiç bitmez..Hanımefendi baktı gördü konu elden gidiyor..Bir anda söylemem dediği ismi söyleyiverdi.Yapmayın okadar beliki samimiyetsizliği..
Hayır yalnız değilsiniz.Bende varım ve sizinle beraber bende gülüyorum.Yapmayın kızlar böyle inancıkça bu fake konular 3 günlük ziyaretçiler hiç bitmez..Hanımefendi baktı gördü konu elden gidiyor..Bir anda söylemem dediği ismi söyleyiverdi.Yapmayın okadar beliki samimiyetsizliği..
çoğu tahmin etmişti. ve söylememi istediler. teşekkür ediyorum düşünceniz için..
Ağlamak istiyorum gerçekten..Bakın ben burada bu tarz hiçbir konuya muhalif davranmadım.Aksine konuların taşırıp farklı boyutlara çekilmemesi taraftarıyım..1 saattir söylediğim gibi..Samimiyetinize asla inanmıyorum.Aslında ne yazmak naede topicte durmak istiyorum ama burada size inanan arkadaşlara dalga geçer gibi verdiğiniz cevaplar beni çok rahatsız ediyor.
Kahraman Tazeoğlu'na sormak lazım.
Şahsen adamın dediğiniz olayları unutması mümkün değil ki arkdaşlarınızın düğününde görünce selam verdiği de unutmadığının bir göstergesi. Bakalım, görelim.
Kahramanın arkadaşı ben ve bir arkadaşımın arkadaşı şaşırdım ama ilk tahmin benden geldi kız zekimiim neyim:44:
Arkadaşım boşver rahatsız olma sen... Biz neyin ne olduğunun farkındayız da arkadaşın nasıl bir yazar olacağını merak ediyoruz.
Bu arada aklıma bir şey takıldı, cahilliğimi bağışlayın ama
Kahraman Tazeoğlu, şiir yazdığına göre "Şair" diye adlandırılması gerekmiyor mu?
Yazar denmeyeceğini düşünüyorum.
Sanırım iyi seçememişsiniz kurguyu ki yazar aşığı nickiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?