- Konu Sahibi yazar_asigi
-
yazdiklariniz bana buradan bir uyeyi hatirlatti o da bir saire asik olmus sonra da evlenmisti..
adamin sair ruhuyla, karakteri ayriydi..o geldi aklima..
siz gozunuzde fazla buyutmussunuz ve takinti haline gelmis..baksaniza uzun sureli iliskinize ve size mutsuzluk veren bir hal almis..hayranlik duyabilirsin saygi duyarim ama hayatini bu sekilde darma duman etmeye hakkin olmadigini dusunuyorum..sirf bu yuzden elindeki firsatlari kaciriyorsun..
bu yazari cok merak ettim,tahminde bulunmak istiyorum bas harfi c mi?
Bende inandım.
Aslında tesadüflerin fazlalığı insanı başta karmaşa sürüklesede inanmak istedim sana.
Ben senin yerinde olsam arardım.
Hem biliyor musun ?
Şiir yazan insanlar yani şairler aşkı tam anlamıyla yaşamamışlıklarını anlatır bazen kitaplarında.
Kendini o kitapki kadınla kıyaslamadığını söylemişsinde öyle bir kadın olmuş mudur acaba?
Ben senin yerinde olsam şansımı denerdim..
Nolucak ki..:82:
alemsin canım yaben olsam ne olursa olsun kesinlikle arardım aklımda duracağına karşımda dursun
doğru saptaman arkadaşım gözümüzde bambaşka biri yaratıyoruz örn dostoyevski mükemmel bir yazar ama kumarbazmış bunun gibi bir sürü örnek var..Daha önce de buna benzer bir konu açılmıştı ama o kız aramıştı görüşmüşlerdi hatta yazarın çapkın olduğunu anlamıştı. Hayal kırıklığına uğramıştı.
Bence sen onu değil romanında işlediği aşka aşıksın...
Eee şimdi birşey diyecem diyeceksin çok kötüsün !
Anacım birşey yaşamamışsın ki adam seni hatırlasın..
Ne yaşadınız ki ya da seni unutsun.
Sen sıradan halde iken bir basamak öne geçmişsin.
EE akılsızlık edip anacım kendini geri plana atıyorsun.
Ben olucam çatır çatır sölerim sevdiğimide.
Sen arayamıyorsun bile..
Kahraman Tazeoğlunu anlatıyorsun ya da yanılıyor muyum ?
Onun bir kitabında senin dediklerin anlatılmış tesadüfler farklıydı ama..
Neyse akıllı azcık kız 2-3-4 yıl olsun ne olur ara gide..:44:
Tanışmanız güzel tesadüflerle olmuş,belki de böyle tesadüflerle tanışmanız da bir hayır vardır...Kendini hatırlatacak ve çok hoş şeyler yazdığın bir mesaj neden atmayasın ki...:26::26:
:26::26::26: olabilir aslında... arkadaslar aramamı söylüyorlar sanırım aklımdaki keşkeleri atıp gerçeğe dönmem gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?