Uyku eğitimi yataga koy bırak ağlasa da ağlaya ağlaya uyusun gibi bişey değil ki. Farklı bi şekilde oldugu için mızmızlanacak her ağladığında sakinleştireceksiniz kucağınıza alıp başını okşayıp vs nasıl sakinleşiyorsa neyi seviyorsa elini tutun öpün falan sakinleştireceksiniz yavaş yavaş bu azalacak kendi kendine uyumaya başlayacak yatagına koy ağlaya ağlaya uyusun bi süre sonra alışır değil uyku eğitimiMerhabalar, bebeğimin bir yaşına girmesine az kaldı. Uyku eğitimi hiç vermedim çünkü doktorumuz ağlayarak verilen uyku eğitiminin bebeğe seni sevmiyorum demek olduğunu söyledi. Açıkçası bana şu şekilde uyut demedi, bebeğini tanıyarak sen bulursun dedi. Bebeğimi kucağıma alıp uyutuyordum ama artık öyle uyumuyor. Kucağımda yürütmemi istiyor tabi bu benim için çok yorucu olmaya başladı. Yatağına koyup uyumasını beklemek istiyorum ama kesinlikle yatağında yatmıyor, hemen ayağa kalkıyor. Benim gibi bir yaşından önce uyku eğitimi vermeyen anneler var mı? Sizin durumlarının nasıl, uyku eğitimi vermedik iyi hoş da kendi kendine uyumayı nasıl öğrenecek bu çocuk
Aldiniz mi başardınız miBen de benzer dertten muzdaribim. Kucakta yürümekten bek ağrılarım başladı. Ne olursa desteksiz uyutmak lazım. Uyku eğitimine ben de sıcak bakmıyordum ama artık almaya karar verdim. Bu şekilde uyutmak ayrı dert gece sık uyanmaları ayrı dert oluyor..
Almak için anlaştım biriyle. Başlangıç yaptım ama dördüncü günde bırakma kararı aldım.Çünkü ufacık bir değişiklikte bile çok ağladı. Güya ağlatma olmadan yapılacak bir eğitimdi ama malesef ağlatmadan olmuyor. Bir de bu konuda Oya Çanak ın 100 maddede uyku yazısı var instagramda. Onları okuyunca da eğitimi tamamen bırakma kararı aldım. Ama şu uyku rutini olayı çok işime yaradı. Detaylarıyla hakkını vererek yapınca uykuya geçmesi zor olmuyor artık. Şu an tek sıkıntım gece sık uyanması. Onun da kısmen çözümünü buldum gibi ama emin değilimAldiniz mi başardınız mi
Ben sık uyanmaya çözüm bulamıyorum ne buldunAlmak için anlaştım biriyle. Başlangıç yaptım ama dördüncü günde bırakma kararı aldım.Çünkü ufacık bir değişiklikte bile çok ağladı. Güya ağlatma olmadan yapılacak bir eğitimdi ama malesef ağlatmadan olmuyor. Bir de bu konuda Oya Çanak ın 100 maddede uyku yazısı var instagramda. Onları okuyunca da eğitimi tamamen bırakma kararı aldım. Ama şu uyku rutini olayı çok işime yaradı. Detaylarıyla hakkını vererek yapınca uykuya geçmesi zor olmuyor artık. Şu an tek sıkıntım gece sık uyanması. Onun da kısmen çözümünü buldum gibi ama emin değilim
Ten teması,sürekli okşamak, gün içinde daha çok vakit geçirip yakın olmak biraz farkettirdi gibi. Bir de gündüz uykusunu toplam maksimum 3 saat tutunca da azaldı sanki. Ama bunlardan hangisinin sebep olduğundan emin değilimBen sık uyanmaya çözüm bulamıyorum ne buldun
Bebeğim henüz küçük o seviyeye gelmedim ama uyku eğitimi verenlerin çok memnun ve rahat olduğunu gördüm. İlk etapta zor olabilir ama uyku için teması kesmeden bı yol izlemelisiniz çünkü hala çok küçük ve sizin sıcaklığında ihtiyaci var. Bazıları oyuncak vs. Ya da kendine ait Bı nesne vererek yapıyor yalnız hissetmesin diye öyle görmüştüm bı deneyin ayakta yürüyerek uyutmak çok yorucu ciddenMerhabalar, bebeğimin bir yaşına girmesine az kaldı. Uyku eğitimi hiç vermedim çünkü doktorumuz ağlayarak verilen uyku eğitiminin bebeğe seni sevmiyorum demek olduğunu söyledi. Açıkçası bana şu şekilde uyut demedi, bebeğini tanıyarak sen bulursun dedi. Bebeğimi kucağıma alıp uyutuyordum ama artık öyle uyumuyor. Kucağımda yürütmemi istiyor tabi bu benim için çok yorucu olmaya başladı. Yatağına koyup uyumasını beklemek istiyorum ama kesinlikle yatağında yatmıyor, hemen ayağa kalkıyor. Benim gibi bir yaşından önce uyku eğitimi vermeyen anneler var mı? Sizin durumlarının nasıl, uyku eğitimi vermedik iyi hoş da kendi kendine uyumayı nasıl öğrenecek bu çocuk
Bunları hep yapıyorumTen teması,sürekli okşamak, gün içinde daha çok vakit geçirip yakın olmak biraz farkettirdi gibi. Bir de gündüz uykusunu toplam maksimum 3 saat tutunca da azaldı sanki. Ama bunlardan hangisinin sebep olduğundan emin değilim
Valla ben de tam olarak kesin budur diyemiyorum ama bazen farkediyorBunları hep yapıyorum
Bizde etkili değil
Tavşan uykusu ilayda kaniden eğitim aldık ilk günde farkı gördük 6günde bitiyor eğitim ve herkes yerli yerinde mutlu uyuyor. süreç zor ama alışıyorsun. Ama gençler işin aslı bebeğimizin ağlamasına izin vermek. Kimisi yazmış ağlatılan bebek senş sevmiyorum demekmiş falan. Arkadaş çocuk 7/24 ağlıyor. Şımarık çocuk olmasın diye elinden alıyoruz bişi başlıyolar ağlamaya. Aynı şey. Bende ağlatmaya kıyamıyorum ama yine ağlıyo bende ağlıyorum. İkimizde ağlıcağımıza bebeğim bi sürede daha ağlasın dedim. Kesinlikle faydasını gördüm. Yatağa bırakıp çıkıyorum şimdi (en en fazla )20 dkya kadar uyuyor. Ağlamaları bitmedi fakat ilk günkü ağlamayla bu ağlama bir değil. Gözyaşı bile akmıyor. Yani tavsiyem. He takip isteyen bi süreç çocuklar büyüyor çünkü. Danışanınız illaki bilgi verir büyüyeceği zamanlarla ilgili.Aldiniz mi başardınız mi
Tavşan uykusu ilayda kaniden eğitim aldık ilk günde farkı gördük 6günde bitiyor eğitim ve herkes yerli yerinde mutlu uyuyor. süreç zor ama alışıyorsun. Ama gençler işin aslı bebeğimizin ağlamasına izin vermek. Kimisi yazmış ağlatılan bebek senş sevmiyorum demekmiş falan. Arkadaş çocuk 7/24 ağlıyor. Şımarık çocuk olmasın diye elinden alıyoruz bişi başlıyolar ağlamaya. Aynı şey. Bende ağlatmaya kıyamıyorum ama yine ağlıyo bende ağlıyorum. İkimizde ağlıcağımıza bebeğim bi sürede daha ağlasın dedim. Kesinlikle faydasını gördüm. Yatağa bırakıp çıkıyorum şimdi (en en fazla )20 dkya kadar uyuyor. Ağlamaları bitmedi fakat ilk günkü ağlamayla bu ağlama bir değil. Gözyaşı bile akmıyor. Yani tavsiyem. He takip isteyen bi süreç çocuklar büyüyor çünkü. Danışanınız illaki bilgi verir büyüyeceği zamanlarla ilgili.Valla ben de tam olarak kesin budur diyemiyorum ama bazen farkediyor
Tavşan uykusu ilayda kaniden eğitim aldık ilk günde farkı gördük 6günde bitiyor eğitim ve herkes yerli yerinde mutlu uyuyor. süreç zor ama alışıyorsun. Ama gençler işin aslı bebeğimizin ağlamasına izin vermek. Kimisi yazmış ağlatılan bebek senş sevmiyorum demekmiş falan. Arkadaş çocuk 7/24 ağlıyor. Şımarık çocuk olmasın diye elinden alıyoruz bişi başlıyolar ağlamaya. Aynı şey. Bende ağlatmaya kıyamıyorum ama yine ağlıyo bende ağlıyorum. İkimizde ağlıcağımıza bebeğim bi sürede daha ağlasın dedim. Kesinlikle faydasını gördüm. Yatağa bırakıp çıkıyorum şimdi (en en fazla )20 dkya kadar uyuyor. Ağlamaları bitmedi fakat ilk günkü ağlamayla bu ağlama bir değil. Gözyaşı bile akmıyor. Yani tavsiyem. He takip isteyen bi süreç çocuklar büyüyor çünkü. Danışanınız illaki bilgi verir büyüyeceği zamanlarla ilgili.Merhabalar, bebeğimin bir yaşına girmesine az kaldı. Uyku eğitimi hiç vermedim çünkü doktorumuz ağlayarak verilen uyku eğitiminin bebeğe seni sevmiyorum demek olduğunu söyledi. Açıkçası bana şu şekilde uyut demedi, bebeğini tanıyarak sen bulursun dedi. Bebeğimi kucağıma alıp uyutuyordum ama artık öyle uyumuyor. Kucağımda yürütmemi istiyor tabi bu benim için çok yorucu olmaya başladı. Yatağına koyup uyumasını beklemek istiyorum ama kesinlikle yatağında yatmıyor, hemen ayağa kalkıyor. Benim gibi bir yaşından önce uyku eğitimi vermeyen anneler var mı? Sizin durumlarının nasıl, uyku eğitimi vermedik iyi hoş da kendi kendine uyumayı nasıl öğrenecek bu çocuk
Gerek yok iki yaşına gelince de uyanacak değil sonuçtaTavşan uykusu ilayda kaniden eğitim aldık ilk günde farkı gördük 6günde bitiyor eğitim ve herkes yerli yerinde mutlu uyuyor. süreç zor ama alışıyorsun. Ama gençler işin aslı bebeğimizin ağlamasına izin vermek. Kimisi yazmış ağlatılan bebek senş sevmiyorum demekmiş falan. Arkadaş çocuk 7/24 ağlıyor. Şımarık çocuk olmasın diye elinden alıyoruz bişi başlıyolar ağlamaya. Aynı şey. Bende ağlatmaya kıyamıyorum ama yine ağlıyo bende ağlıyorum. İkimizde ağlıcağımıza bebeğim bi sürede daha ağlasın dedim. Kesinlikle faydasını gördüm. Yatağa bırakıp çıkıyorum şimdi (en en fazla )20 dkya kadar uyuyor. Ağlamaları bitmedi fakat ilk günkü ağlamayla bu ağlama bir değil. Gözyaşı bile akmıyor. Yani tavsiyem. He takip isteyen bi süreç çocuklar büyüyor çünkü. Danışanınız illaki bilgi verir büyüyeceği zamanlarla ilgili.
Ve kesinlikle benim çocuğum uyumaz demeyin:) benimki uyuduysa uyur
E yoksa bekleyinGerek yok iki yaşına gelince de uyanacak değil sonuçta
Emsin bakalım
Kısaca bahsetseniz olur mu süreç nasıldı? Ben de aynı durumdayım ama eğitime veya danışmanlığa cesaretim yokBen 13 aylikken uyku egitimi degil de uyku rutini olusturmak adina bir danismanlik aldim. Benim bebegim sadece memede uykuya daliyordu ve yanindan ayrildigimda uyaniyordu. Hicbir sekilde kendime zaman ayiramadigim bir 13 ay gecti yani, geceleri de yanimda memem acik uyutabiliyordum, o meme illa agzinda olacak. Ne uyku kalmisti ne de fiziksel gucum.
1 ay suren bir calisma yaptik, bebegi kucaklayan, daha sevkatli bir yontem izledik. Bu sirada bebegimi daha iyi tanimis da oldum. Gece emzirmelerini sonlandirdik, memesiz uykuya dalmayi ogrendi. Ve dolayisiyla istahi da acildi. Bir tasla iki kus vurmus olduk ama tabiiki burada da cok emek vermek gerekiyor. İsterseniz ozelden danismanlik.aldigimiz ismi paylasabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?