Bebek İkinci El Bir yaşa kadar erkek markalı ürünler (astranot) kışlık yazlık hepsi burada !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi atine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kazakların bedenı ve fıyatı nedır? kırmızı yanındakı sıyah ve yanındakı cızgılı kazakları almak ıstıyorum

astranot tulum 68 cm bir kere komşuya giderken giydirdim neredeyse hiç kullanılmadı 20 lira.

kazaklar 3-6 ay lacivert olanda 74 cm. ca marka diğer kazaklar lcw.tanesini 7 liradan veririm işiniz görülsün.

oğlumun uyumasını bekliyorum ürünler hakkında bilgi vericem fiyat ve bedenler hakkında:)

Kırmızı kazak
gri yakası düğmeli sweat
kilotlu çorap
çizgili uzun kollu olan takım
ve kısa kollu tişörtlerin beden ve fiyatları nedir uyarsa almak istiyorum.
Birde kadşfemsi salopet var kenarında ayı olan.

cnm merhaba msj kutun dolu arıcam senı musaıtsen ama cebını bulamıyorum tesekkurler...

gri yakası düğmeli olan mothercare 6-9 ay 7 lira
kırmızı kazak 3-6ay 7 lira (bordo)
kilotlu çorab 2 lira smyk dan aldım 68/74 cm yazıyo
çizgili uzun kollu olan takım mothercare 6-9 ay 9 lira
lacivert yakalı kısa kollu t-shırt mathercare 6-9 ay 4 lira
yanındaki yeşil resimli olan panço 68/74 cm 4 lira
onunda altındaki mavi kısa kollu stop yazan mothercare 9-12 ay 4 lira
çizgili kısa kollu mothercare 9-12 ay 4 lira
beyaz kısa kollu lcw 3 lira 9-12
kırmızı beyaz yeşil mothercare t-shırt 12 lira(üçü)
chıcco kırmızı çizgili t-shırt 4 lira 74 cm 9-12 (arkası çıt çıtlıdır çok kullanışlı)
lacivert beyaz çizgili şortlu takım hiç kullanılamdı sevim marka 3- yaş diyo ama 1 yaş anca kullanır 5 lira
beyaz waikiki t-shırtün yanındaki mavi 3 lira
laciver FUN CUTE yazan mothercare 4 lira 9-12 ay
sıfır kollu ikili mothercare t-shırt 12-18 2 si 8 lira( sıfır kllluların kalıbı dar olduğundan 12 18 almıştım benim oğlu 9-12 kullanıyodu aslında)
kadife saloper panço marka 9-12 68/74 cm. 15 lira (ince kadifedir bayılıyorum onun dokusuna çok rahat ve yumuşaktır.

nurtii bu foto senin için:)) maşallah desin gören:))

masallah subannallahhhh cok ama cokkk tatli kuzunnnn allah bagislasin cok sevindim sagolasin....

amin canım benim:) Allahım cümlemizinkini korusun inşallah...

slm canım gri üzeri yeşil çizgili beyaz yakalı sweat
kahve kadife pantalon
kırmızı - çizgili- ve v yaka kazak
gri içi turuncu salopet
kadife salopet
çizgili takım
üzerinde tiger olan sweat
cicco thsirt ve yanındaki 3 lü thsirt bedenleri ve fiyatlarını yazar mısın rica etsem...
thsirt ler kaç beden

canım sweet 5 lira kadife pantalon 7 lira diğer yazdıkların satıldı.yarın göndericem

çizgili takım dediğin şortlu olansa elimde oda 5 lira olur hiç kullanılmadı etiketi üzerinde.sevgiler:)

Bunlar halen varsa 1,2,3 olarak beden ve fiyatları yazar mısınız, bir de özelden iletişim bilgilerinizi, benim özelden yazma hakkım yok. Teşekkürler.

Eklentiler

• $11.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…