Bir yanımı hep yarım bıraktın!

canım belki bana kızacaksın ama AFFET. İçindeki kini yoket. bak anne olacaksın bu kinle çocuğunu büyütemezsin. o adamı sen affet, gerisini allaha havale et. içindeki kini sök at. unut o kötü günleri. yepyeni bir sabaha uyan. o adamı affet. sanki hiç birşey olmamış gibi yeni bir hayata başla. o adamı görme, konuşma,seni aramasına izin verme. ama affet. inan bana kendin için yapacağın en doğru şey bu.a.s

bende affedemıyorum zaten
gunum doldu bır oglum olacak
ama babamı asla ve asla affetmem...
bana kzın ıstersenız ama herkes yasadıgı kadarını bılır...

Allah oğlunuzla,eşinizle mutlu bir ömür versin size.... yolunuzu çizmişsiniz,boşverin o insan görünümlü yaratığı....

Canim benim kiyamam! Böyle durumda kim yargilayabilir ki seni? Hayat hic adil degil biliyorum ama cok sükür hakkettigin mutlu hayatina kavusmussun. Birdaha gözyasi döktürmesin allah sana bundan sonra ömrün boyunca hep gül. Simdi babandan görmedigin sevginin tamamini evladina verme zamani. Allah yuvanda seni daima huzurlu etsin okuduklarimdan sonra bunu en cok hakeden sensin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…