• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yanımı hep yarım bıraktın!

Affetmek mi evet çünkü nefret insanın kendine zarar
Ama affedilir mi
Sanmıyorum
Ama asla hayatıma sokmazdım yüzüne baktıkça hatırlamicakmısın geçmişi
Tam herşeyi geride bırakıp kendine yeni bi hayat kurmuşken
Sil baştan herşey hatırlanacak hatta belki konuşulacak
Hiiiç gerek yok
Hem adam olduğunun garantisi var mı

canım yaa nekadar zor bi çocukluk atlatmışsın rabbim senin sınavınıda çocukken aldı demekki bundan sonra mutlu günler umarım senın ve ailenın olur

Sakın Affetme...Sana Hiç babalık yapmamışki Bu adam....Şuan Size iHTİYACI Olduğundan yaklaşıyordur
Sakın Affetme derim...

buna benzer bi adamda bizde var
benmi ?
affetmiyorum
affetmicemde
ahirettete 10 değil 20 tırnağım yakasında olucak!!! :delphin:

ne kadar kötü bir durum

benim çevremde de var böyleleri

ne utanma bilirler ne de....

Allah korkusu yok bunlarda

rabbim böylelerini ıslah eylesin...

yaşanılmaması gereken bütün zorlukları yaşamışsınız..
sen zamanında bütün kötü günleri yaşat sonrada af dile yok öyle yağma

ben asla affetmezdim asla asla asla
aciz kaldın dimi bakanın yok
ben tek olsam belki
ANNEM-KARDEŞİM
hepimize çektirdin bizim yaşadıklarımızın yarısını bile yaşayamzsın ölürdün derdim
ve ASLA affetmezdim
okurken bile canım yandı öfke kustum sen neler yaşadın kimbilir
neredeyse 30 yaşındayım ama dün gece babam uyurken üstüne çıkıp bıyıklarını çekiştirdim ve güreştik eşim bile aramıza katıldı
sana bu duyguları yaşatmayan adama ancak..................

özür dilerim canım özür dilerim bu kadar kızdığım için
dayımda aynısını yaptı kuzenlerimin yaşadıklarını iyi bilirim o yüzden azıcıkta olsa seni anlayabiliyorum
ama bin şükür ki eşin kıymetini biliyor ve mucizen karnında:Saruboceq:

okuyunca çok üzüldümmafoldumben canım Allah yardımcın olsun.Hersein imtahanı farklı,seninkide baban olmuş...

benim babam bu kadar şey yasatmadı ama babam başka bir kadınla hayatını yasamayı tercıh ettı ve bız bu olayla hepimiz yıkıldık cunku babamdan hiçbirşekilde böle birşey beklemıyorduk.. hiç bir şeyimizi eksık etmedi ama yanımızda deildi işte. ben 5 yıl kadar hiç konusmadım herkese anlatıyomus tek zoruma giden kızım benle konusmuyor bana baba demıyor. nasıl diyebilirimkı ben ona nasıl eskiki gibi olabilirim. affetmedım o yara hep içimde yasadıklarım aklıma gelince cıldırıyorum neden biz diye... 5 yıl sonunda konusmya başladım ama mesafelıyız o benım üzerime cok düşer ama ben sogugum yani en azından baba bile diyemıyorum. seni çok iyi anlayabiliyorum... ben affetmedim ama yine konusuyorum elimden farkli bişi gelmiyor cunku... belki babamı affetmemde bize cok fazla düşmesi etken olabilir. allah herkesin yardımcısı olsun. kimseyı dogru yolundan cıkarmasın.... çok zorrrrr çokkk....

okuyunca çok ü
züldüm ve ağladım, çünkü benden bahsediliyor sandım, benim de çocukluğum öyle senin anlattıkların gibi geçti, şu an 25 yaşındayım, burslarla okudum doktor oldum ama içimde hep bir acı kaldı, baba sevgisi nedir hiç tatmadım ben.. erkeklerden hep nefret ettim.. şimdi görüşmüyorum, ölse cenazesine gider miyim? hiç sanmıyorum..ona hakkımı helal etmiyorum ben...

Cnm benı anladıgın ıcın tesekkur ederım.ne guzel bak dr olmussun.yasadıgımız kotu seylerı sılmez ama...bak ben okuyamadım oysakı nekadar basarılı ogrencı ıdım.ama benımde sansım cok ıyı bır esımın olması.onu Çok sevıyorum.erkekler hakkında butun bıldıklerımın yanlıs oldugunu Ögrettı bana.bu arada bende daha 24 yasındayım...umarım hayat sana bundan sonra guler...

Tesekkur ederım metaphora.gercekten cok zor gunler gecırdım.ama benım en buyk sansım esım bılıyormusun.bana 1 elma sekerı aldıgında bıle ne kadar mutlu oluyorum.cunku hıc cocuk olamadım.sagol ayrıca,ıltıfat edıyorsun...

aşkitom,canım arkadaşım
şu zor günlerimde bana destek olmanla tanıdım seni
çok uzakta olsan bile iki üç sözün teselli oldu bana
ve şimdi senin açtığın bi başlığı içim ürpererek okudum
ne zor şeyler yaşamışsın be arkadaşım
rabbim sana yardımcı olsun
beklediğin o küçücük bebeği kollarına aldığında geçmişindeki tüm acıların silinsin gitsin inş
elbette unutamazsın
affedemezsin
şükür ki seni seven bi kocan ve beklediğin dünyalar güzeli bi bebiş var
bebeğine odaklan nolur
şimdi onada yansıtmaaaaa
çok zordur.
ama güzel bi heycan yaşıon bebek.varmı tarifi başka dünyada
daha güzel bişey olabilirmi
tüm çirkinlikleri silmeye çalış
güzelliklerin en güzeli bebeğine aç kollarını
rabbim gönlüne göre versin

Psıqom sagol.senı ozledım.bakıyorum yoksun actıgın topıkte.en az 3 gundur yoksun.ınsallah sende ıyısındır...

tabiki affetmem.babanız da affedin diyorsa kesinlikle sizi düşündüğünden sevdiğinden ya da pişman olduğundan değil.yaşlandığı sizin daha iyi durumda olduğunuz ve sizden yine bişeyler koparmak sırtını size dayamaktır amacı.emin olun.

Canim ya.. gercekten bu gunlerde ne zor seyleri hatirlayip uzuyorsun kendini.. Inan degmez.. ama yasamayanda bilemez.. gorusmuyorsan bu yasadiklarini unutmak icin bi firsat. Sakin ondan gelen haberlerin kafani karistirmasina izin verme, kendi ailene, yasamina bak.. Diger arkadaslarinda yasadigi gibi, sende bana teselli oldun.. Allah seni hep mutlu etsin insallah!

Affetmemekte yerden göğe kadar haklısın canım:teselli:

Sen affetsende Allah affetmeyecek onu...

Kim zerre kadar iyilik yaparsa iyiliğinin karşılığını görecek,

kim zerre kadar kötülük yaparsa oda mutlaka yaptığı kötülüğün karşılığını görecek...

Back