• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yanımı hep yarım bıraktın!

Canım cok uzuldum senın adına gozlerımı yasarttın okurken..
Bız kadınların babalardan cektıklerı nedır...
Bundan sonra hayat yüzüne gözyaşı kondurmasın canım benım..

güzelim bnm yaa neler yaşatmış o baba ismini kirleten varlık sana annene kardeşine,allah affetsin onu,inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur,yavrunu sağsalim kucağına alıp bütün kötü günlerini unutursun,rabbim yuvanda mutlu mesut etsin,böyle baba müsvettelerinide kahretsin,

tesekkur ederım.tek tesellım bu haytta eşımın melek gıbı bır adam olması.ve sımdı bebegımızın gelıyor olması.sukurler olsun ama ınsan unutamıyor...

Kelımelerın tukendıĞı anlardan bırı daha ne dıyımkı vıcdan sadece vıcdan ıstıyorum

okurken taciz die bir cümle gördüm kanım dondu resmen...
ana-babanın hakkı varda,evladın ana babada hakkı yokmu??esas sen babana hakkını helal etme!!
o sadece biyolojik baban olmuş,birde utanmadan hakkımı helal etmiyorum diyor öylemiakannehir
asla ve asla affetmezdim.umarım yaşadıklarını hafıza kaybına uğramışçasına unutursunbenneyaptımki

allah hiç bir çocuğa yaşatmasın böyle bir çocukluk.bundan sonraki hayatınız inşallah çoook mutlu,huzurlu,güzelliklerle geçsin inşallah.

Gerçekten çok duygulandım böyle baba affedilmez yani ben affetmem bu yazdıklarını okurken kendi pamuk babam aklıma geldi benim babam benim ağlamama asla dayanamaz aslada ağlatmazdı.oysa ki şimdi eşim ağlatıyor.Seni baban mutsuz etmiş, eşin mutlu etmiş bende ise tam tersi.

Arkadasim birde sende okuma istegi varmis, birincilik almissin..
O da cok icimi acitti. Burda ne babalar goruyorum, paralari dokuyorlar cocuklari icin.. Onlarsa sorumsuzca babalarini utandirip duruyorlar..

Senin kiymetini bilememis.. Bundan sonra birak Allah affetsin, ama senden uzak olsun.. Sirf onun yuzunden akacak gozyaslarinin yanaklarina dokulebilme ihtimali oldugu icin boyle birsey soyluyorum..

SHAIRE evet vardı.öğretmen olmaktı istegım.ama olmadı olamadı.şimdi kardesım doktor cıkacak.4uncu sınıfta bu sene.o kendı meslegını elıne alacak.en azından benden bıraz daha sanslı.ama ben okuyamadım.cunku 13 yasında 7ncı sınıfı bırakıp calısmaya basladım.oyle olmak zorundaydı.o yuzden sımdıkı gencler ımkanı oldugu halde okumuyorlar ya ınanılmaz ofke duyuyorum onlara...kıymetını bılmıyorlar hıcbıseyın...

çok üzüldüm canım ya sana affet veya affetme diyemem elbet ama ben olsam affedemezdim galiba.

bir arkadaşında dediği gibi en ihtiyacın olan yıllar onsuz geçmiş. şimdi kurulu düzenin var. o yaşlandı belki kendini sağlama almak istiyor.

affet yada affetme diyemem ama kendini sakın kullandırtma, duygu sömürüsüne inanma derim

SHAIRE evet vardı.öğretmen olmaktı istegım.ama olmadı olamadı.şimdi kardesım doktor cıkacak.4uncu sınıfta bu sene.o kendı meslegını elıne alacak.en azından benden bıraz daha sanslı.ama ben okuyamadım.cunku 13 yasında 7ncı sınıfı bırakıp calısmaya basladım.oyle olmak zorundaydı.o yuzden sımdıkı gencler ımkanı oldugu halde okumuyorlar ya ınanılmaz ofke duyuyorum onlara...kıymetını bılmıyorlar hıcbıseyın...

Bende cok ofke duyuyorum firsati olupta okumayanlara..
Kardesini tebrik ediyorum, butun zorluklara ragmen basarmis.
Eminim sende okusaydin cok iyi bi ogretmen olurdun.

Sende gec kalmis sayilmazsin, imkanin hala var.

Zaten insan kendini egitir, sende egitmissin.
Eger istersen bi gun tekrar okuyabilirsin, bu ates icinde oldugu surece, neden olmasin?
Okumanin yasi yokki. Burada 50sinden sonra okuyanlari biliyorum.

cnm zaten acıkogretımden ortaokulu aldım.lıseye basladım.ama sımdı bebegım olacagı ıcın ara verdım.sınav tarıhım dogumla aynı zamanlara geldıgı ıcın.ögretmen olamam canım.artık gectı.şuan tesetturlu bır bayanım.buradada tesetturlu gorev yapamaz hatta örgun ogretım bıle goremezsın.ama muhasebe işletme vs okuyabılırım unıversıtede.tabı acıkogretım.sagol cnm destegın ıcın...

okudukça tüylerim diken diken oldu.belkide birçok insanın yaşadığı birşeyken bana garip geliyor.babamı bu şekilde düşünemiyorum.Allah ıslah eylesin.herşey geçiyor ama izi mutlaka kalıyor.Rabbim sizede sabır versin.

sizden ne için af diliyor.gerçekten pişman olup üzüldüğü için mi?yoksa
bazı maddi ve manevi beklentileri olduğu için mi?

eğer birinci nedenden dolayı ise kendinizle bir vicdan muhasebesi yapın.eğer o öldüğünde niye affetmedim diye üzülecekseniz,bir kez daha düşünün derim.

ama amacı sizden çıkar sağlamak ise boşverin gitsin...

cnm zaten acıkogretımden ortaokulu aldım.lıseye basladım.ama sımdı bebegım olacagı ıcın ara verdım.sınav tarıhım dogumla aynı zamanlara geldıgı ıcın.ögretmen olamam canım.artık gectı.şuan tesetturlu bır bayanım.buradada tesetturlu gorev yapamaz hatta örgun ogretım bıle goremezsın.ama muhasebe işletme vs okuyabılırım unıversıtede.tabı acıkogretım.sagol cnm destegın ıcın...

Kemal Sunal üniversiteyi kaç yaşında bitirdi biliyormusun
51 Yaşında iletişim fakültesinden mezun oldu
Nefes aldığın sürece geç değil
Öğretmen olmaz başka bişey olur
Ayrıca görev yaparken saçını açan yada bi takım çözümler bulan birsürü kadın var
Bence sen bunu ciddi ciddi düşün

canım tabıkı gec degıl.ben zaten devam edecegım bır sekılde tahsılıme.ayrıca kız kardesım de tesetturlu.ama tıp fakultesunde okuyo.fakulte bınasına gırerken acıyor cıkısta kapatıyor.buna da karsı degılım.zaman ne gosterır bılemem.ama eşımde tam destekçım okumam konusunda...

canım tabıkı gec degıl.ben zaten devam edecegım bır sekılde tahsılıme.ayrıca kız kardesım de tesetturlu.ama tıp fakultesunde okuyo.fakulte bınasına gırerken acıyor cıkısta kapatıyor.buna da karsı degılım.zaman ne gosterır bılemem.ama eşımde tam destekçım okumam konusunda...

Bu tesettur meselesi hala cozulmedi ya, neyse..
Bende tesetturluyum ve yurt disinda olmanin faydalarini goruyorum bu konularda..

Esin ne guzel destek oluyormus, hayirlisiyla dogumdan sonra tekrar kollari sivarsin insallah
insan inandiktan sonra yapamiyacagi sey yok... Bunu sen benden daha iyi tecrube etmissindir hayatta...

Back