Bir yanımı hep yarım bıraktın!

Fikrim açık ve net.AFFETME....
Eşi ve çocuklarını sefalete yokluğa terk eden insan..
Şimdi ne yüzle çıkar evlatlarının karşısına..
Aradan yıllar geçmiş herkes düzenini kurmuş..
Çocuklarının en ihtiyaç hissettiği zamanda yanlarında baba yoksa..
Zaten bu saatten sonra hiç ihtiyaç olmaz..

ben baba sevgisini hiç tatmadım çünkü babam bir yaşımdayken ölmüş onu hiç tanımadım ve onun buram buram kokan baba kokusunu hiiiiç duymadım ama bunlar benim başıma gelseydi bana uzak Allaha yakın olsun derdim

canım böyle bir konu açtığına göre ve bu hususta üzüldüğüne göre aslında bence içinde ufacık küçücük bir parçan ona kıyamıyor. evet çok haklısın ben olsam bende affetmezdim. çok zor bir karar bu gerçekten. allah yardımcın olsun.

ayy cok üzüldüm yaa, kanim dondu, afffetme zaten, aferderesin ama gebersin isterse. allah da afedermi acaba?? sen kendini rahatlatmak icin unut gitsin
yaptiklari onun kaybettigi bir imtihan.
allah yardimcin olsun

yaşıyor yaşıyoruzz
kimi babasından kimi abisinden
ben tür insanları Allaha havale ediyorum
kimse yaşamasın

o sizin babanız olmamış ki dışarıdaki herhangibir insan olmuş..zamnında siz kendi başınızın çaresine bakmışsınız daha doğrusu bakmak zorund akalmışsınız ,o da kendi başının çaresine bakmış..Allah bilir şimdi ne oldu da özür diliyor sizden..aç mı kaldı açıkta mı ,yoksa sevgilileri mi terk etti..ben olsam affetmem..ne ekersen onu biçersen

Aff etmek iyilerin intikamidir güzelim.....:teselli:

tabi canım, insanlar yapsın yapsın ,sonrada affedelim...oooohhhh nasıl olsa affediliyorum diyip azmaya devam etsinler , sözlerini esirgemesinler...yok öyle kendi keyfini ve isteklerini düşünüp ,sonrada elden ayaktan düşünce bennnn geldimmmmmmm demek...

senin yaşadıklarını birnevi bende annemden yaşadım para için ve evin işini yaptırmak şartıyla benim arkadaşımla buluşmama izin verirdi doğum günümde sıcacık bi opücükle sabah okula gitmektense daha ergenliğimin en başında annemin o okkalı tokatıyla ben okula gittim ablamın evli bi adamla görüşmesine izin veriyodu çünkü karşılığında para alıyodu babamsa garibim benim koruyucu meleğim kahramanım nese uzatmiyim şimdi evliyim annemin tanıştırdığı ve tanıştığımda evli olan bi adamın karısıyım ve bi kız çocuk annesiyim affettimmi bilmiyorum yapılanlar çok acı bi gençliği bi yaşamı çaldı ellerimden bak yinede sen güçlüymüşsün babana yenilmemişsin ama ben yenildim hala çok mutsuzum ama doğum sancılarını ilk çekmeye başladığımda annemi istedim boşluktanmı yoksa bende anne oluyordum ondanmı bilemiyorum bence geçmişe bi sünger çek unutma ama hatırlamada ailenide doğacak çocuğunuda senin içinden çıktığın karanlığa atma bukadar arkadaşım....

bence haklısın burda şimdi kalkıp babandır affet kimse diyemez yaşayan sensin ruhunda açtıgı yarayı birsen bilirsin onun için karar senin senağlama

yaşadıklarına çok üzüldüm.
sen affetsen de Allah affetmez.
bu arada eşinin iyi olmasına çok sevindim.Allah mutluluğunuzu bozmasın.

affetmezdim.affetmek isterdim de edemezdim.affedemiyorum da zaten.hatırladıkça kanar yaram.sanırm bizim gibilerin(bunu sen çok iyi anlarsın)hayatta yaşadığımız her problemin ucu onlara dayanıyor.

affetmekten bahseden arkadaşlar,
kız tacizden bahsediyor nasıl affetsin ben çok şükür babamdan herhangi bi şiddet yada tacize uğramadım.ama ona rağmen affedemiyorum.o nasıl affetsin?
babasının verdiği güvenle yatağında rahat uyuyan biri,babası yüzünden her gece ağlayan,korkan,uyumaya korkan birini anlayamaz.
baba güvenin simgesidir.dikkat ederseniz eğer,kimseye güvenmeyen kişilerin pekçoğunun geçmişinde güven vermeyen bir babaları vardır...

Beni en cok mahveden taciz ettigini okumam oldu.Diger seylerden belki affederdim ama taciz olayindan dolayi asla affetmezdim.

asla affetmezdim..... kimilerine büyük konuşmak gibi gelebilir bu ama böyle bir ADAM(!) affedilemez....

bende affedemıyorum zaten
gunum doldu bır oglum olacak
ama babamı asla ve asla affetmem...
bana kzın ıstersenız ama herkes yasadıgı kadarını bılır...

Valla ne desem öyle babam olsaydı bende affedemezdim sanırım..
Yaşadığım onca şeyi silip atmam mümkün olmazdı sanırım..
Affetsen bile babacım deyip boynuna sarılmanı bekleyemez herhaldeelmaz:
Ama taciz olayına çok takıldım ben

babanızı allah affetsin diyeceğim ama oda affetmez herhalde çok kötü şeyler yaşamışsınız ama okudum eşiniz iyiymiş allah bu yönden yüzünüzü güldürmüş bebeğinizde olacakmış allah bağaşlasın onu kollarına aldığında kuş gibi hafifleyeceksin canım bütün acılarını unutturacak sana emin ol tatlım allah mutluluğuna mutluluk katsın oğlunla o kötü insanı düşünme allah verir cezasını bunu bi baba nasıl yapar aklım almıyo gerçekten benim babam gözümün içine bakar her an ne eksiğim ne üzüntüm var sorar yüzümü biraz asık görse ne oldu gözbebeğim der bunları okuyunca inanmak istemiyor insan ama işte oluyor malesef keşke hiç olmasa sağlıcakla kal canım allah yardımcın olsun doğumunda

onu Allah bile affetmez tövbe yarabbim.......ne hakkı varda helal etmicek miş?!!!!!!!!!!elim ayağım titredi okurken canım ya çok çok zor gerçekten seni anlayamam tabi yaşayan bilir.. ama tahmin edebiliyorum ve ben bile düşündükçe çılgına dönüyorum şuan! işte herkes anne baba olamaz her evlat evlat olamaz!diye boşuna dememişler ...off canım unutmaya çalışmaktan başka çaren yok görüşme zaten o herifle ...bundan sonra yüzün gülsün inşallah güzel günler gör bu çektiğin çilenin karşılığında ...hayat işte bir sınav ...çok üzüldüm çok elden gelen bişeyde yokki uff!

su yaratiga baba diyip durmayin,bazi arkadaslar et-tirnaktan ayrilmaz demis

bu durumda ben, ne et nede tirnak goruyorum

nasil affet deniliyor,nasil yok olumlu dunya deniliyor anlayamiyorum:iki damla sperm den cocuk oldugu icin her sperm sahibine baba denmez...nasil her dogurana anne denilmiyorsa kızgın:

yasadigina cok uzuldum,benzer bir olayi bende yasadim(detaylara girmek istemiyorum)
umarim hayat bundan sonra hep yuzunuze guler.biraz olsun hafifletir acinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…