Bir yanımı hep yarım bıraktın!

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.834
10.190
773
BIR YANIMI HEP YARIM BIRAKTIN.DAHA BEBEK HALIMLE ZIHMIME KAZIDIN CIRKIN TACIZINI ADAM!KUCUCUK YASIMIZA RAGMEN TURLU ICKILERI BIZE ICIRDIN SEN ADAM!EVDE BIR TAS UN YOK IKEN SEN YAN ODADA UYUYORDUN ADAM.BAZEN VARDIN BAZEN YOKTUN.O SOGUK KIS GUNU 2 METRE KARDA YIRTIK AYAKKABIYLA OKULA GITMEMIZE AYAKLARIMIZIN USUYUP DONMASINA SU GIRMESINE YINE SEN SEBEPSIN ADAM.OKULDA AC KALIP SIRALARIN ALTINDAN O COCUK HALIMZLE ACLIKTAN HARAM NEDIR FARKINDA OLMADAN ARKADASLARIMIZIN BIRAKTIGI BOREKLERI YEMEMIZE SEBEB SENSIN ADAM.ANNEMI SEBEPSIZ YERE O SEHRIN SOKAKLARINDA BALTAYLA KOVALAYAN SENSIN.CALISIP EVINE BAKMAYAN AMA YEMEGIN EN IYISINI SEVEN SENSIN.YERI GELIP COCUGUNU BIRPARCA EKMEK ICIN (ESEK ARABASI)NDANKOYLERDE KULLANILIR:ATAN SENSIN.BIZI SUREKLI TERKEDIP GELDIGINDE YINE ANNEMI SEBEPSIZ DAYAKTAN BAYILTAN SENSIN ADAM!ÇOK BASARILI OLDUGUMUZ OKULUMUZDA BIZI SUREKLI UTANDIRAN SENSIN!EVIMIZE GIZLI GIZLI GIRIP NEVAR NE YOK CALAN HATTA BIZI ELEKTRIKSIZ BIRAKIP SAATIN ALETLERINI CALIP SATAN SENSIN!ICIP ICIP REZILLIKLER CIKARAN SENSIN.KARDESIM 9 BENI 10 YASINDA BIRAKAN SENSIN!ANNECIGIM SIRF SENDEN VE FAKIRLIKTEN KURTULMAK ICIN AYRI BIR ULKEYE GELDI!BENIM OKULU BIRAKIP 13 YASINDA CALISMAMA SEBEP SENSIN!BASARILI BIR OGRENCI OLDUGUM HALDE,OKUL BIRINCISI OLDUGUM HALDE,OKULA GIDEMEDIGIM ICIN HERGECE AGLAMALARIMIN SEBEBI SENSIN!INSANLARA ERKEKLERE GUVENEMEME SEBEP SENSIN!ZOR BIR ERGENLIK GECIRMEME SEBEP SENIN BIRAKTIGIN AGIR HASAR!PSIKOLOJIK TEDAVI GORMEME SEBEP YINE SENSIN!BUNU BANA AILEMIZE KIZKARDESIME YAPAN SENSIN!NEYSEKI O OKUDU KISMETSE DOKTOR CIKACAK,SENIN HIC KATKIN OLMASADA!BUNLARIN TEK SEBEBI O 4 HARFLI 2 HECELI KELIME SENSIN ba-ba!!!!!!!şimdi seni affetmemi affetmemizi beklıyorsun.nasıl affeebılırım senı.ruhumda o kadar acı izler bıraktın kı.hayat boyu gecmeyecek.YASLANDIN ARTIK.BEN BABAYIM SANA SIZE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM DIYORSUN.
şimdi evliyım cok sukur mutlu bır evlılıgım var.senın vermedıgın huzuru ,sefkatu-ımutlulugu,yasayamadıgım cocuklugumu daha yenı yasıyorum adam!herseye ragmen benı cok seven cok sevdıgım bbır esım var.yakında bebegımızde gelıyor rabbımın ıznıyle.şimdi söyle söyle seni nasıl affedeyim nasıl unutayım.bakamayacaksan bunları yapacaksan neden kıydın bıze....nasıl affedeyım senı soyle BABA!!!!!!SENI ALLAHA HAVALE EDIYORUM ADAM!!!!!
LÜTFEN ARKADAŞLAR KıMSE BENı YARGILAMASIN.YILLAR GEÇSEDE UNUTAMADIM.YARAM KANAYA KANAYA KANIM KALMADI.ÜSTÜNÜ KAPATTIM SANDIM AMA HıÇ KAPANMAYACAK...

Son düzenleme:
yaşadıklarına çok üzüldüm :çok üzgünüm:
çok zorlu bi sınavmış sizin için.
sende kardeşin de kendinizi kurtamışsınız ama bunca şeye rağmen.
Allah babanı ıslah etsin ne diyeyim...

asla affetmezdim.

Seni anliyorum desem koca bir yalan söylerim,
Yasadiklarini anlayabiliyorum,eksikligini anlayabiliyorum desem yine yalan söylerim.
Cünkü ben Baba eksikligi yasamadim,belkide hayatima alip soktugun,sesini duymadan,kokusunu almadan duramadigim tek erkek var ise oda Babamdir,babamin sefkatidir...Simdi diyorsun ya Esim,den gördüm diye,aslinda sende kendini kandiriyorsun,kim olursa olsun karsindaki yine Baba sicakligi ap ayri birsey..
Ama bu senin sucun degil Baba-nin sucu...Yinede diyorumki yasadiklarin kolay degil ama sunu unutma et tirnaktan ayrilmaz..Sen sökp attim desende ayrilmaz,sen yaktim yok ettim desende ayrilmaz...Klabinden atarsin beyninde izi kalir,beyninden atarsin kalbinde izi kalir,her ikisinden atmaya calissanda diline vurur..

Bak ne güzel yakinda bir bebegin olacak,sende bir anne olacaksin,dünyada en kutsal olan mertebeye ulasacaksin...
Sana affet deme gibi bir hakkim yok ama yinede ölümlü dünya,insan yasadiklariyla olgunlasirki sen kücük bedeninle olgunluga erismissin ve buna sebep Baban olmus.
Ne olursa olsun ölümlü dünya karsisina cik birak o yaptiklarini gözlerinin önüne getirsin...Affetmek yaradana mahsustur,yinede sen bilirsin yasayan sendin olaylari.....

yasadiklarin gercekden de cok zormus ben canim.
cok üzüldüm
ama ben kendi adima diyeyim affet veya afeetme diyemem o senin yasadiklarin,en iyisini sen bilirsin
hakkinizda hayirlisi

Canim benim ya.. uzme kendini boyle.. sen kendinle gurur duy, babana ragmen neler basarmissin.. aslinda icini dokmen iyi olmus, sakin ama sakin boyle yaralarin ustunu kapatma.. birak yavas yavas iyilessin.. biz seni hic anlayamayiz, ama destek olabiliriz sana, sen guclu oldukca alkis tutabiliriz.. kendini iyi hissetmen icin bi cok sey var hayatta, ve bi cok sey ogretmis hayat sana.. bunlarla ovun.. senin yasinda daha babasinin kiymetini bilmeyen var, veya cokca uzen.. kandiran doven.. neler yasiyor ogreniyoruz degilmi..

Affetmek Allah'a mahsustur.. O ki katilleri, soysuzlari, serefsizleri bile affeder. Babanda nefes alip verdikce Allah'in affi icin sansi var. Sana affet diyemem, ve kendimde affedermiydim bilemem. Sana babalik yapamamis belki yavruna dedelik yapabilir.. ama davranislari degismemisse, ve degismeyecekse ona da hakki kalmaz...

hepınıze cok tesekkur ederım.ama ben affedemıyorum.allah affetsın...

okurken içim ürperdi... çok korkunç... dehşet verici zor yıllar dönnemler geçirmişsin. ynede kötü yola düşüp daha beter bataklığa saplanmadığınız için şanslısınız.

iyi bir aile kurmuş olmanıza ve kardeşinizin dr. olacağıa çok sevindim.. Allah yüzünüzü güldürsün umarım artık sadece kötü anı iz olarak kalır ve yuvanızda mutlu mesut yaşlanırsınız.

tesekkur ederım er_ca arkadasım.evet coook mutlu bır evlılıgım var sukurler olsun.evet acı bır ız hep kalacak...

izler kalsada kotu gunler bitmis..iyi bir sekilde kurtulmussun.anneniz gitmekle cok iyi yapmis cocuklarini bunlari bilerek yasatan annelerde var malesef..
bunlari hic dusunme uzme kendini..

Senin bu yaştan sonra babaya ihtiyacın yok ki.. Babaya ihtiyaç duyulan yaşlar geçmiş, çok kızıyorum ben böyle insanlara, böyle şeyler affedilemez bence, affetmek o insanı her gördüğünde yaşadığın kötü şeyleri tekrar yaşamak demektir. Şimdi mi aklı başlına gelmiş, üzerindene hakkı varmış ki helal etmiyotmuş klava: Allah ıslah etsin ne diyim.

canim affetmek cok zor, seni anliyorum...babam da bazi konularda anneme, beni ve ablalarimi uzdu...bu sebeplerden dolayi ondan sogudum...uzaklastim...ve cok kisa bi sure sonra o vefat etti...simdi ona soguk davrandigim icin cok vicdan azabi cekiyorum...meger onu o kadar cok seviyomusum ki pek farkinda degilmisim...bunlari yazarken bile suan agliyorum...onu cok ozledim...umarim ona boyle davrandigimdan dolayi beni affetmistir...bence ne olursa olsun kin gutme sonra sen de benim gibi uzulursun...baba sonucta...ne yaparsa yapsin yerini baskasi asla doldurmuyo...ben senin yasadiklarini yasamadim, seni anlayamam belki ama yine de soyledigime kulak ver derim...uc gunluk dunya, bu gun variz yarin yokuz affet babani

canım benim ya çok üzüldüm rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın sana da kimseye de

ne yaşadığını en iyi sen bilirsin affetmek o kadar kolay olmuyor biliyorum.şimdi yaşlandı size muhtaç oldu o yüzden size yaklaşıyordur eminim.muhtaç olmasa yine arayıp sormazdı aynı şeyleri benim halam ve çocuklarıda yaşadı çünkü.

Kendi adıma söylüyorum asla affetmezdim. Asla.

Babanızın size katkısı sadece sizin varoluşunuz yani bir spermden ibaret. Başka birşey değil. Size hiçbir katkısı, sevgisi, şefkatı, ilgisi olmadığı gibi yapmadığı eziyet de kalmamış. Neden affedesinizki böylesine çirkin karakterde bir adamı, sıfatı her ne kadar baba da olsa.

gerçekten çok üzücü...
seninki yara değil çıban... yara kapanır iyileşir ama bilirsin çıbanın içindeki pis irin temizlenmeden çıbaının içi akmadan çıban kapanmaz iyileşmez. üstü kabuk bağlar bazen geçti gibi görünür ama içten içe sancı yapar... umarım bu yazınla az da olsa rahatlamış olursun azda olsa içindeki zehiri az da olsa akıtmışsındır umarım. Allah hepmize akıl sabır versin...

bu arada bir anne çocuğunu doğurup bakmasa yine dersin dokuz ay karnında taşıdı etiyle kanıyla sütüyle besledi o doğum sancısını çekti doğurdu hakkı var. ama ya baba... baba için çocuk yapmak bir zevk, ne hamilelik çekiyo ne doğum. 2 dakka zevk sonra bebek. doğuncada bakmadıysa ne yin helali olacak Allah aşkına bir sperm vermiş çok zahmet olmuş helal etsin spermini...
Allah affetsin onu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…