- 21 Eylül 2009
- 9.834
- 10.189
- 773
BIR YANIMI HEP YARIM BIRAKTIN.DAHA BEBEK HALIMLE ZIHMIME KAZIDIN CIRKIN TACIZINI ADAM!KUCUCUK YASIMIZA RAGMEN TURLU ICKILERI BIZE ICIRDIN SEN ADAM!EVDE BIR TAS UN YOK IKEN SEN YAN ODADA UYUYORDUN ADAM.BAZEN VARDIN BAZEN YOKTUN.O SOGUK KIS GUNU 2 METRE KARDA YIRTIK AYAKKABIYLA OKULA GITMEMIZE AYAKLARIMIZIN USUYUP DONMASINA SU GIRMESINE YINE SEN SEBEPSIN ADAM.OKULDA AC KALIP SIRALARIN ALTINDAN O COCUK HALIMZLE ACLIKTAN HARAM NEDIR FARKINDA OLMADAN ARKADASLARIMIZIN BIRAKTIGI BOREKLERI YEMEMIZE SEBEB SENSIN ADAM.ANNEMI SEBEPSIZ YERE O SEHRIN SOKAKLARINDA BALTAYLA KOVALAYAN SENSIN.CALISIP EVINE BAKMAYAN AMA YEMEGIN EN IYISINI SEVEN SENSIN.YERI GELIP COCUGUNU BIRPARCA EKMEK ICIN (ESEK ARABASI)NDANKOYLERDE KULLANILIR:ATAN SENSIN.BIZI SUREKLI TERKEDIP GELDIGINDE YINE ANNEMI SEBEPSIZ DAYAKTAN BAYILTAN SENSIN ADAM!ÇOK BASARILI OLDUGUMUZ OKULUMUZDA BIZI SUREKLI UTANDIRAN SENSIN!EVIMIZE GIZLI GIZLI GIRIP NEVAR NE YOK CALAN HATTA BIZI ELEKTRIKSIZ BIRAKIP SAATIN ALETLERINI CALIP SATAN SENSIN!ICIP ICIP REZILLIKLER CIKARAN SENSIN.KARDESIM 9 BENI 10 YASINDA BIRAKAN SENSIN!ANNECIGIM SIRF SENDEN VE FAKIRLIKTEN KURTULMAK ICIN AYRI BIR ULKEYE GELDI!BENIM OKULU BIRAKIP 13 YASINDA CALISMAMA SEBEP SENSIN!BASARILI BIR OGRENCI OLDUGUM HALDE,OKUL BIRINCISI OLDUGUM HALDE,OKULA GIDEMEDIGIM ICIN HERGECE AGLAMALARIMIN SEBEBI SENSIN!INSANLARA ERKEKLERE GUVENEMEME SEBEP SENSIN!ZOR BIR ERGENLIK GECIRMEME SEBEP SENIN BIRAKTIGIN AGIR HASAR!PSIKOLOJIK TEDAVI GORMEME SEBEP YINE SENSIN!BUNU BANA AILEMIZE KIZKARDESIME YAPAN SENSIN!NEYSEKI O OKUDU KISMETSE DOKTOR CIKACAK,SENIN HIC KATKIN OLMASADA!BUNLARIN TEK SEBEBI O 4 HARFLI 2 HECELI KELIME SENSIN ba-ba!!!!!!!şimdi seni affetmemi affetmemizi beklıyorsun.nasıl affeebılırım senı.ruhumda o kadar acı izler bıraktın kı.hayat boyu gecmeyecek.YASLANDIN ARTIK.BEN BABAYIM SANA SIZE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM DIYORSUN.
şimdi evliyım cok sukur mutlu bır evlılıgım var.senın vermedıgın huzuru ,sefkatu-ımutlulugu,yasayamadıgım cocuklugumu daha yenı yasıyorum adam!herseye ragmen benı cok seven cok sevdıgım bbır esım var.yakında bebegımızde gelıyor rabbımın ıznıyle.şimdi söyle söyle seni nasıl affedeyim nasıl unutayım.bakamayacaksan bunları yapacaksan neden kıydın bıze....nasıl affedeyım senı soyle BABA!!!!!!SENI ALLAHA HAVALE EDIYORUM ADAM!!!!!
LÜTFEN ARKADAŞLAR KıMSE BENı YARGILAMASIN.YILLAR GEÇSEDE UNUTAMADIM.YARAM KANAYA KANAYA KANIM KALMADI.ÜSTÜNÜ KAPATTIM SANDIM AMA HıÇ KAPANMAYACAK...
şimdi evliyım cok sukur mutlu bır evlılıgım var.senın vermedıgın huzuru ,sefkatu-ımutlulugu,yasayamadıgım cocuklugumu daha yenı yasıyorum adam!herseye ragmen benı cok seven cok sevdıgım bbır esım var.yakında bebegımızde gelıyor rabbımın ıznıyle.şimdi söyle söyle seni nasıl affedeyim nasıl unutayım.bakamayacaksan bunları yapacaksan neden kıydın bıze....nasıl affedeyım senı soyle BABA!!!!!!SENI ALLAHA HAVALE EDIYORUM ADAM!!!!!
LÜTFEN ARKADAŞLAR KıMSE BENı YARGILAMASIN.YILLAR GEÇSEDE UNUTAMADIM.YARAM KANAYA KANAYA KANIM KALMADI.ÜSTÜNÜ KAPATTIM SANDIM AMA HıÇ KAPANMAYACAK...
Son düzenleme: