• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yanda Hayatım, Bir yanda Gelecegim..

AyLeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
235
0
96
31
İstanbul
Bi karar aşamasındayım.. Ve inanın çok yardıma ihtiyacım var..
Uzun olucak biraz ama..

İlk aşkım.. x diyim ona.. 3 yıl platonik olarak sevdim onu.. Bir bakışıyla bile ben, mutlu eden tek insandı.. Eskiden çocuğum hani ondandır diyodum.. Ama hala öyle.. 3 yılın sonunda oda farkına vardı bunun ve 2007nin haziranında çıkmaya başladık onunla.. Mükemmel bi 4 ay geçirdik.. Aşk oydu gerçekten onunla yaşadıgım hiç bi andan pişman olmadım.. Masumdu tertemizdi aşkımız.. İkimizde deli gibi aşıktık birbirimize.. Ama çok farklı yerlerden bakıyoduk hayata.. Düşüncelerimiz farklıydı.. Ve aşk yetmedi bi gün.. Ayrıldık.. Yedi ay onu bekledim o ise hep kaçtı hep zaman istedi.. Yedi ay ona yalvardım.. Ki o ailem dağılırken yalnız bırakmıştı beni ama o haklıydı bi yerde bende haklıydım.. Sonra bi gün bi y kişisi çıktı karşıma o yedi ayın sonunda.. X beni kaybetmeyi göze aldıgını hissettirince y kişisine yöneldim.. Hayatımın en büyük yanlışı en büyük hatasıydı.. Okumayan, çalışmayan serserinin tekiydi.. 2 yaş vardı aramızda ben o sırada lise 1 deydim. Ailevi sorunlarım çok fazlaydı ve güvenicek birini aramıştım.. Herşeyimi adadım ona sırf sevgisini kazanmak için.. Seviyesiz konuşmalar yaptı katlandım.. Beni kullanmaya kalktı daha sonra.. Fiziksel , ruhsal, maddi yönden.. Bi yere kadar kullandı.. Şu sorunlarım düzelmeye başlayınce ne yapıyorum ben dedim.. Niye ? Bitirdim 1 buçuk ay sonra.. Ayrılırken tehditler savurdu bana, evimi basıcagını söyledi, benim adımı çıkarıcagını.. Çok korktum.. İntiharı bile denemeyi düşündüm.. Ruh gibi gezdim o hayatımdan çıkanada kadar.. Ve bi ay kimseyle konuşamadım.. Sonra olmamış gibi davrandım.. İnkar ettim, kendimi kandırdım.. Ama kullanıldım! Bütün hislerimi kaybettim sonra.. Ne pişmandım, ne üzgündüm ne de mutlu.. Amaçsızca yaşadım.. Anlık hisler dışında hiç bir şeyim olmadı ( şimdide olmadıgı gibi ).. Seni seviyorum dedim anneme babama arkadaşlarıma ama hiç hissetmedim.. Birileriyle konuştum dderdimi anlattım ama ağzım benden farklı bişeydi sanki.. Anlatırken bile içimden söylemedim hiç bir şeyi.. Ne olması gerektiğini bildim, ne yaptıgımıda.. Ama hiç birşey yapmadım.. Beni bi şey yerine koydu bıraktı gitti ben o şey oldum olmadıgım halde öyle kaldım.. Değiştiremedim, değiştirmek istedigimi hissetmedim istedigi şey oldugumu hissetmedim.. Sonra zaman geçti unutuldu herşey.. Mucizevi bi şekilde uzak bi şehirde bi z buldum.. O günden sonra karşıma o kdr kişi çıktı, ama onu hissettim ilk kez.. Sadece bi kaç saat beraber kalabildim onunla.. Ardından hasretle geçen 8 ay ve 9. aya kalmış 10 gün falan.. Hayatımda tanıdığım en iyi insan, en anlayışlı, en bana benzeyen insan.. AYrıldıktan sonra onun şehrinden 3 ay harikaydı.. Hissediyordum ya ilk defa.. ama zaman geçti uzaklık gittikçe kendini hissettirdi.. Ve soguttu beni.. Ama ondan kopmayı hiç düşünmedim.. Taa ki bi hafta öncesine kadar.. O y kişisi çıktı karşıma.. Bambaşkaydı, olgunlaşmış, değişmişti.. Bana şimdilik 1 yıllık huzursuzluğa neden olan kişi şimdi beni kazanmak için karşımdaydı.. Önceden benimle dalga geçen, afedersiniz bi it yerine koyan insan şimdi geç msj attıgı dkikalar için özür diler olmuştu.. Beni önemsiyodu.. Yüzü kızarıyodu karşımda.. Şansı varken neden düzgün bi ilişkiye sahip olmadıgını sordugumda, hakkım olmadıgını düşünmüştüm dedi.. Hakkın olandan fazlasına sahip olurken mi dedim.. Evet dedi.. İlk defa beni kullanmak için değilde beni önemsediği için, üzüldüğü için elimi tutup sarıldı bana.. Özür diledi defalarca.. Arkadaşlarının yanında bana iğrenç konuşan insan şimdi arkadaşlarının yanından çıkıp yanıma gelir oldu.. Saygı duydu dediklerime.. anlamaya çalışştı.. Çok değişmişti yani..
Şimdiyse bi yanda 8 aydır hayatımda olan hayatımı sorunsuz anlayışla geçirebileceğim biri, bi yanda hayatımı bana kazandırıcak biri.. İkisinide sevmem veya karar verememem değil sorun.. O y kişisiyle bir gelecegim yok.. Ama bu benim hayatım ve bana kaybettirdigi seyleri geri kazandırabilicek tek insan o.. Hayatımı düzeltebilicek tek insan.. O pişmansa eger gerçekten hayatımı kurtarmış olucak.. Unutamadım ben hiç geçmişi.. Ki o z kişisi bile kabullendi yaşadıklarımı unut dedi.. Yapamadım.. Yapamıyorum.. Hissedemiyorum..
Bi yanda hayatım var kurtarılmayı gereken bi yanda beni seven, mesafelere katlanan, güvendiğim, iyiliğini bildiğim biri..
Ama ben daha önemliyim. Eger ben bu hayatımı düzeltmessem bi gün bi yerden patlak vericek eminim..
Bunu ondan zaman isteyerek çözmeye çalıştım 2 gün konuşmadık kaza yaptı beni düşünmekten.. Dayanamadım.. Çünkü haketmiyo bunları.. ama bi yandan y kişisiyle konuşup, görüşüyorum.. bunu da haketmiyo.. Ne yapıcam bilmiyorum.. Sorun onu aldatmak değil sorun hayatımı geri almak.. ben o z kişi ile evliliği düşünüyorum..
ama y kişisi hayatıma mal oldu ve şimdi bana geri verme şansı soruyo..

Z den ayrılmak onu kaybetmek istemiyorum ama bi kaç ay hayatıma adamak istiyorum kendimi..
Bunu nasıl anlatıcam nasıl yapıcam inanın bilmiyorum..
y kişisinin ise beni yanıltmamasını umuyorum..
Lütfen yanlış anlamayın aldatmak değiş bu anlayanlar anlamıştır beni..
Bi yanda hayatım var bi yanda geleceğim..
Ne dicem nasıl yapıcam bilmiyorum.. Ama hayatımı geri kazanmak istiyorum..

yazdıklarından hiç bir şey anlamadım.y kişis hayatını nası lkurataracak,hayatını mahveden insan hayatına sana nasıl geri kazandırabilir ya da bu kadar kötü ne yaşamış olabilirsin ???
bence o kişiyi hayatına sokarak şu anda hayatında olan insanı kaybedersin.o zaman kendini daha büyük bi boşlukta hissediceksin.evlenmeyi düşünecek kadar hayatında olan birine bunu yapma.

canım hepsini okudum biraz karıştırdım ama y kişisi kmse seni çok üzmüş kimi seviyosun bilmiyorum

kimi sevdiğini biliyomusun onuda bilmiyorum ama y ye dönme demek geldi içimden seni

yıpratmış kullanmış yani düzelirmi bilemem tabi ama z sana sahip çıkmış onu neden bırakçaksın anlamadımm seni üzen y için mi

hayatına z ile deavm etsen z demi seni üzdü.....

kafam azıcık karıştı bi kez daha okuyup yorum yapmak isterim ama braz uzun konun bence en iyi kararı gne sen verceksin...

hayatmı gelecekmi deseler ben y kişisinin zamanında beni ne hallere soktuğunu düşünür beni mahvettiğini düşünür ve aylar sonra z kişisi karşıma çıkıp o beni kabullenip unut diyip evliliği düşündüren kişi olduğu gelecek vaad ettiği kişi olduğu için y kişi ile görüşmeyi bile asla düşünmezdim'ki zaten y kişisinin ne okumuşluğu var nede geleceği var sadece y kişi ile zamında bi ilişki yaşadım ve herşekilde beni sömürse bile katlandım ama o buna değmez diyip şimdi kendini düzeltmiş olarak karşıma çıksa bile ben geçmişi unutmaz ve beni yeniden hayata bağlayan yeni şeyler hissettiren z kişisi ile yeni hayatıma geleceğime yön verirdim...

canım profiline yeni baktım daha 15 yaşındamısın??
keşke bu kadar erken bu kadar yıpranmasaydın cnm...

Son düzenleyen: Moderatör:
matematik işlemi gibi bir hayat şaşırdım.ama o y kişi ne yaptı_? nasıl çalabilirki bir insan bir insanın hayatını.madem o kadar kötülüğünü gördün nasıl inanabiliyorsun güvenebiliyorsun o kişiye.bence geçmişe bir sünger çek sevdiğin güvendiğin insanla yoluna devam et.

Öncelikle çok tşk ederim yorumlar için bu kadar ilgilendiğiniz için..
17ime giricem bi ay sonra.. z kişisi ile evlenmeyi düşünüyorum evet ama dedim ya size çok uzağız.. düşünsenize sadece 2 saat beraberdim.. Tamam çok iyi biri çok anlayışlı ne biliyim bana çok benziyo.. Ama nasıl yürüdüğünü, nasıl konuştuğunu, nasıl yemek yediğini, arkadaş ortamında nasıl olsuğunu bilmiyorum bile.. Ona aşık oldum evet ama yüzde yetmiş iyi olucagınıı bildigim halde tam emin değilim..
Zaten sorunda bu değil.. y kişisi bana çok zarar verdi.. Bir çok psikolojik sorun yaşadım adı tam olarak bu mu bilmiyorum ama.. Hissetmiyorum anlıyomusunuz.. Zevk almıyorum hiç bişeyden ttad almıyorum ama üzüntüde duymuyorum.. Ne ağlarken içtenim ne gülerken.. ıstiyorum ama yapamıyorum..

Ama o y kişisi çok çok değişmiş.. Ve hayatımı mahveden insan şimdi bana hayatımı kazandırmak istiyo..Bi yaraya en iyi merhem o ilacın panzehiridir ya.. Öyle bişey.. Ben ilerde o z kişisiyle birlikteyken bi yerden patlak vermek istemiyorum.. Hayatımı yoluna koymak ve geçmişe sünger çekmek istiyrum.. Ama bunu sadece o y kişisi sağlayabilir ve bana imkan sunuyo şu an.. Yani bu onu sevdiğimden değil.. Zaten sevdiğimi hissetmiyorum anneme babama karşı bile.. Biliyorum ama hissetmiyorum..Ve o y kişisi bana hayatımı kazandırabilir.. Ama z yi kaybvetmek istemiyorum.. Bu iki kişi arasında sıkışıp kalmaktan farklı..

aylin tatlım ben senin ablan yaşındayım sende kardeşim yaşındasın.. çok açık bir soru sorucam sende eğer istersen özel değilse cevabını vermek istersen verebilirsin ama yok bu bende kalsın abla dersende anlarım üstelemem. gelelim soruma " tatlım bu y kişisi seni herşeyinle kullandımı yani senden herşeyini alıp götürdümü bu yüzdenmi bukadar takıntılı ve bukadar ona mecburmuşsun gibi hissediyorsun kendini? beni ancak o düzeltebilir ancak o benden alıp götürdüğü şeylerin telafisini düzeltebilir diyosun??

O kadar ilerisini degil.. Ama bi kısmını.. Ki benim icin beni öpmesi bile büyük biseyken o büyük bi kısmını..:çok üzgünüm: ınanın kimseye anlatamıyorum etrafımda büyük olan.. Psikologa gittim anlatamadım aileme söyler v.s diye..

canım sen bu y kişisini gerçkten seviyomusun yoksa belinayın dediği gibi bi olay mı söz konusu

bende düşünmeden edemiyorum cnmcım...

sen z yi de daha tanımyosun nasıl evlenceksin güzelim..

aa canım ben bu hıkayeyyı önceden görmustum bılıyor musun,
eskısı kötudur hayatını mahvetmıstır ama sen yenı bırıyle oldugunu görunce sen mutlusun dıye sırf senın hayatıı yenıden zehır edebılsın dıye o seytanlıktan cıkmıs melek gorunumne bürünmüştür,
kaldı kı yenı kısı senı mutlu edecek yuruyusunuz konusmanız benzıyor ve evlenıcekmıssınız ama sen eskı pislik seytan ama melek gorunumlü hayatımı mahveden kısıye mı dönsem dıye kendı kafanı kurcalattırıyorsun
bu meseleyı annene ya da anne gıbı gordugun bı buyugune acsan kızım aptal olma yenısı senı sevıyor kıymet bılıyor sen hala eskı pıslıge sans mı verıceksın der emın ol. ve bak bız de boyle dıyorz tatlım mutluluk kolay bulunmuyor hele kı evlenıcekmıssın eskısı sana ne azaplar cektırmıs sımdıyse gene hayatını mahvetmeyı planlıyor muhtemelen. bırak eskı eskıde kalsın düşünme bıle.

O kadar ilerisini degil.. Ama bi kısmını.. Ki benim icin beni öpmesi bile büyük biseyken o büyük bi kısmını..:çok üzgünüm: İnanın kimseye anlatamıyorum etrafımda büyük olan.. Psikologa gittim anlatamadım aileme söyler v.s diye..

anladık beraber olmussun eskısıyle,
ama bu önemlı degıl senın mutlulugun önemlı bunu bil.

anladım tatlım ama kendini şartlandırma sakın yani o beni mahvetti birtek o düzeltti diye çıkmaz bir yola sapma unutma o seni tehdt etti sana zarar verdi arkadaşlarının yanında seni aşağladı, kendinde diyorsun okumamış die ve bu insanlada gelecek düşünme işi varmı bunuda düşün..ama yok abla şans vericem diyorsanda onun kendisini düzelttiğinden çok çok emin ol çevresine bak arkadaşlarına bak ve sakın tamam yeniden olalım deme önce bir arkadaş olarak yeniden tanı..

daha 17 yaşındasın hayatın da iki kişi var ...x ve y diye tanımladığın...
sen bunları boşverde okulun varsa okulunu oku bitir...
evlilik için daha çok erken değilmi....?????

Beraber olmadım yanlış anlaşılmıyım lütfen çok utanıyorum zaten..
O evlenicegim kisi derken evlenilebilicek kadar iyi biri.. Benim için herşeyi yapan, herşeyimle beni seven biri.. ama ben hissedemiyorum anlıyomusunuz hiç bişey.. ama biliyorum o günlerde çok mutluydum..
Uzak bi ilişki ne kadar zordur herkes bilir.. ve biz bi gün bile geçiremedik beraber.. Kaldırmaya çalışıyorum savaşıyorum ama hayatım düzelmeden onunla tam anlamıyla yapamıyorum..

Derslerimde baya başarılıyım sayısal bölüm okuyorum beni farklı bi kız olarak düşünmeyin lütfen..

saçmalama aylincim böle düşünmedik bunu düşünceyi at bi kenera.. sadece şunu sorucam sana ablacım " hayatında illa birisi olmak zorundamı?" bari okulun bitene kadar bu dönem bitene kadar yaza kadar kimseyi sokmasan hayaına hem kendini dinlesen hem beynin dinlense ??

bu yaşta ne evlenmesi ya.senin hiç başka bir amacın gelecekten baska beklentılerın yok mu??hayatın sadece bunlar mı senın?ıkı tane cahil bomboş ınsan mı senın hayatın tum gelecegın!dunya sadece bunlar degıl..kendı hayatının degerını bil.şimdi bunlara kafanı yoracagına kendını baska yonlerden kurtarmaya bak.5sene sonra şu dusunduklerın ve yaşadıkların o kadar sacma ve yanlış gelecekkı sana.ama burdan sana kım ne derse desin.sen kendın farkında olmalısın bazı seylerın.17yaşında bu tur konularda dogru karar verme ıhtimalın yok denecek kadar az.o yuzden kimseye kafa yorma kendı hayatının degerını bil.kaliteli bir hayatın olsun,ona buna baglı, basit, bayağı ,cahilce değil.daha görmen gereken ögrenmen gereken o kadar cok şey var ki hayatta.tuketme herseyı.nacizane tavsiyedir sana.ama biliyorumki dıkkate almayacaksın.söylemeden edemedım sadece.

Değil ben zaten o y kişisiyle beraber olmaktan bahsetmiyorum.. Sadece bi arkadaş gibi bana pişmanlıgını göstermesine izin vermek istiyorum..

Tabikii benim başka amaçlarım var ben okuyorum ve benim için okumak meslek sahibi olmak en önemli şeylerden biri.. Ama birilerini üzmek istemiyorum.. Bişiye başladım ve hiç bi sorun yokken nasıl bitti diyebilirimki.. Nasıl üzebilirim birini..

Değil ben zaten o y kişisiyle beraber olmaktan bahsetmiyorum.. Sadece bi arkadaş gibi bana pişmanlıgını göstermesine izin vermek istiyorum..

Tabikii benim başka amaçlarım var ben okuyorum ve benim için okumak meslek sahibi olmak en önemli şeylerden biri.. Ama birilerini üzmek istemiyorum.. Bişiye başladım ve hiç bi sorun yokken nasıl bitti diyebilirimki.. Nasıl üzebilirim birini..

görüşme eskısıyle hayatım ya, nası soyleyebılırsın kı bunu, ızın verme affettırmesıne
!!!! yenısı duysa ne der düşünsene kötükedihüso

Back