Bir Yanda Ailem Bir Yanda Sevdiğim Adam

Bu ne yahu! Kacmalar intiharlar vs..
Ölümùne asik olan ve bu tarz girisimlerde bulunan insanlarin asklarinda ask yok saplanti vardir. Kula kulluk etme. Anne babani üzme. Ayrica sevgilinle ilk once duzgunce tanis en son aileleri devreye sok.
Daha evlenmeyi dusunmedigin cocuk icin aileni niye aglatiyorsun intihari dusunuyorsun ..bukadar arabesk yasamayin hayatinizi.

Baban kanım ısımmadı dediyse vardir bir bildiği.Daha 19 yaşındasın ne bu acelen?Anne baba rizasi almadan evlenirsen çok pisman olursun ve hic deger gormessin karsindaki insandan bunu unutma canim

Babanı dinle. Sakın kaçmak gibi bir saçmalık yapma. Daha askerliği de var sen de yok küçüksün. Zamana bırak herşeyi. Eğer herşey yolunda giderse baban zaten görür ve ikna olur. Şuan evlenmeniz tamamen saçmalık olur.

Baban kanım ısımmadı dediyse vardir bir bildiği.Daha 19 yaşındasın ne bu acelen?Anne baba rizasi almadan evlenirsen çok pisman olursun ve hic deger gormessin karsindaki insandan bunu unutma canim
Aslında kötü bir çocuk değil erkek arkadaşım gerçekten çok iyi niyetli bi insan bana karşı hiç bir kötülüğünü görmedim. Aksine bana çok değer veriyor. Serseri değil sadece dış görünüşü Allah tarafından o şekilde. Bende ailemin rızasını istiyorum. Diğer türlü ailemi kaybedicem bundan kötüsü olamaz heralde. Babam duygularını belli edemez o yüzden ilgisiz büyüdüm. Lise zamanlarımda çok zor şeyler yaşadım. Aslında bunları yapmamın sebebi biraz kırgınlık biraz kızgınlıkla olan şeyler. Ama hiç bir anne baba evladının bu şekilde bişey yapmasını haketmez biliyorum. cahillik ettim. Evlenmeyi düşünüyoruz ama daha çok erken yaşımız çok küçük o yüzden bekliyoruz.

eski türk filmleri gibi ikinizde cocuksunuz daha bi durun yorumsuzum

7 ayda kaçacak kadar gözünü nasıl karatttın sen yahu?

Valla şahsen ben henüz 19 yaşında olduğu halde daha 7 aydır tanıdığı biri için intihar etmeye kalkışan birinin kararlarına güvenmezdim. Aferin babana kızına sahip çıkıyor elinden geldiğince. Bir baba asla "serseri tipli diye" sorun çıkarmaz. Kimbilir daha nelerini gördü adamcağız.

Güzellikle olmazsa seni alıp gidecek adam bir geri dursun bakalım.
7 aydır internetten tanıştığın adam ile seni besleyip buyuten, gözünden sakınan annen-baban bir kefeye koyulmaz.
Önce neyle neyi kıyaslıyorsun düşün.

Ve aileler çok az yanılır.
Aynı şeyi bin kere tecrübe etmene gerek Yok
Buraya dert diye açılan konulara bak bakalım, ailesi hayır demesine rağmen evlenen, sırf kızları üzülmesin diye sesini çıkarmayan ama ailesi onaylamayan kaç kadının evliliği mutlu?

Yaşın daha 19. Zamana bırak.
Zaten babacıgının hatası bu olmuş,
Tez canlıysa demek... sizi kendi halinize bıraksa zaten 1-2 seneye ayrılacaktınız, şimdi sözde imkansız aşkınız sayesşnde yaşanmışlıklar ve duygusal travmalar arttı aranızda bir bag oluştu ve sen onu da daha çok aşk falan zannediyorsun.

Öncelikle, erkek arkadaşın askere gitsin.
Sen de ailene yardım almak istediğini söyle.
İnsanlar 3-4 çocukla eşlerinden ayrılıyor, evlatları ölüyor da intihar etmiyor.
Akıl ve ruh sağlığın eksikken kararların da eksik olur.
Önce tedavi. Sonra biraz zamana bırak.
Çocuk askerden dönsün, sen bir okula başla.
Bir bak bakalım universite ortamını gör. Farklı insanlar tanı. Reel arkadaşlıklar kur...
Hala ille de o dersen, ayakların üzerinde durduğunda, o da iş güç sahibi olduğunda zaten sizin istediğiniz olur ve aileler daha az müdahale eder.
Şimdiden 5 yıl sonrası için panik yapmışsınız resmen...

Son olarak, bir daha da kaçmaya falan kalkışmayın sakın. Önce okul.

Iki tarafı da seçmiyorum demissin ama gayet de adamı seçmişsin sen. Ben anlamıyorum omega 3 filan mı az geliyor bu genç kızlara. Facebooktan tanışmışsın ve daha yedi ay olmuş. Adam olan zaten adama benzer. Ben hiç serseri tipli efendi görmedim mesela. Yedi ayda neden ne kadar emin olabilirsin. Aynı anda beş kişiyle görüşmediğini ne biliyorsun mesela. Bu kadar erken evlenme kararı alman sacmalik. Es adayını seçme şeklin saçmalık. Evden kaçmak saçmalık. Hata yapıyorsun. Babanın gözü tutmadıysa emin ol vardır bir bildiği. Bu muhalefete rağmen evlenirsen yarın öbürgün mutsuz olduğunda ailene dönmeye yüzün de olmaz. Kaçan kızın değeri zaten olmaz. Aklını başına al.

Daha yeni çok sevdiğim bir ablamın kızı kaçtı, ben o annenin babanın halini gördükten sonra sana hiç empati kuramıyorum kusura bakma. Bu mu senin gözünde seni büyütüp yetiştiren ananın babanın değeri? 7 aydır tanıdığın bir adam için onların gözünden yaş akıtmayı, onları perişan etmeyi göze alıyorsun. Hepsini geçtim, kendi canından vaz geçebiliyorsun! Hiç mi Allah korkun yok! Daha çok yazarım ama, ilk banıma neden olur diye susuyorum. Cahillik etme, aklını başına al. Sana garantisini veriyorum 5 yıl geçmeden pişman olmaya başlayacaksın. Mükemmel evliliğin dahi olsa, her şey harika dahi olsa, annene babana çektirdiklerin vicdanını sızlatacak, okuyamadığın, gezemediğin, gençliğini yaşayamadığın günler içinde ukte kalacak.

ilk defa böyle şeyler yaşıyorum demişsin de zaten 19 yaşındasın, daha ne yaşadın da hemen bu ilk filan diyosun. valla 19 yaşında okul okumaktan başka derdin olmaması lazım.

Baban istemiyorsa ninjalar inatla vardır bir bildiği hem yeteri kadar tanımıyorsun ki ... 7 ay nedir insanın tanıdığı kişiler bile zamanla değişebiliyor . Yasın da çok küçük 19 önce bir okulunu bitir mesleğini al eline Sonrasını zaman bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…