- 23 Şubat 2018
- 6
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi DuygusalBayan
-
Ben zaten okuyorum bizim amacımızda hemen evlenmek değil en az 4 senemiz var zaten erkek arkadaşım da mesleğini al bende alayım diyo zaten bana yaşlarımız çok küçük zaten bu yaşta ne evliliği. Onun dışında annemde babamın tarafında anlamadım yani.19 yaş evlenmek için biraz erken değil mi? Okumuyor musun? Çalışmayı düşünmüyor musun?
Ayrıca bana babanın çocukmuşsun gibi telefon alma-evden çıkarmama gibi cezalar vermesi biraz anormal geldi. 9 yaşında değilsin ya. Annen bu duruma bir şey demiyor mu?
Onun dışında benim sana tek tavsiyem önce kendi ayaklarının üzerinde dur. Evlilik bir kaçış değil. Ayrıca erkek arkadaşın da madem çok istiyor seni, sen okulunu bitirip mesleğini eline alana kadar bekleyebilir.
Ablacım ayrıldık dersem bir daha barıştık diyemem o yüzden daha kötü olur herşey. Biliyorum ablacım yaşlarımız çok küçük evlilik için bizde zaten hemen istemiyoruz evlenmeyi.İLeride çok pişman olursun hiçbir erkek seni dünyaya getirip büyüten ailenden daha önemli olmamalı... O çocuğun seni ileride mutsuz ettiğini düşün anneni babanı onun için üzdüğüne değecekmi ? Bence babana ayrıldığınızı söyle bi süre gizli görüş evlilik içinde acele etme ablacım.. Bak yaşın gerçekten küçük yanlış bi karar verme?
Amacin evlenmek degilse evden kacmalar intihara kalkismalar niye? Sessiz sakin flört etseydiniz ortaligi ayaga kaldirmaya ne gerek var. Baba rizasi alinmayan evlilikten hayir gelmiyor cevremde cok sahit oldum. Bir arkadasim babasi istemedigi biriyle evlendi 7 sene cocugu olmadi en son aradi babasini helallik aldi agladi babasida aglamis hakkini helal etmis. Sonra Allahin isi pespese cocuklari olduBen zaten okuyorum bizim amacımızda hemen evlenmek değil en az 4 senemiz var zaten erkek arkadaşım da mesleğini al bende alayım diyo zaten bana yaşlarımız çok küçük zaten bu yaşta ne evliliği. Onun dışında annemde babamın tarafında anlamadım yani.
sonradan çok pişman oldum zaten ama sinirlendiğimde ne yaptığımı bilmiyorum o an denilenler çok ağırıma gitti o yüzden bi cahillik ettim. Babam demediğini bırakmadı intihar ettiğim zamanda istersen kendini öldürmek için çabala istersen çek git ben o çocuğu sevmem dedi babam uzman çavuştu mayına bastı o zamanlardan gelen sinir hala üstünde var ve biraz geri kafalı desem yanlış bi tabir mi olur bilmiyorum yani şuan ki devirde değil diyeyim.Amacin evlenmek degilse evden kacmalar intihara kalkismalar niye? Sessiz sakin flört etseydiniz ortaligi ayaga kaldirmaya ne gerek var. Baba rizasi alinmayan evlilikten hayir gelmiyor cevremde cok sahit oldum. Bir arkadasim babasi istemedigi biriyle evlendi 7 sene cocugu olmadi en son aradi babasini helallik aldi agladi babasida aglamis hakkini helal etmis. Sonra Allahin isi pespese cocuklari oldu
Senin mutsuz olmani istemiyor sadece. Benden sana tavsiye bir sure babana karsi konuyu kapat. Sen okulunu oku. Sevgilin de gercekten seni seviyorsa meslegini eline alsin hayatina ceki duzen versin. Aradan zaman gecsin zaman herseyin ilacidir. Sevgilin ciddi alinacak evlenilecek adam profili cizdiginde cikin babanin karsisinasonradan çok pişman oldum zaten ama sinirlendiğimde ne yaptığımı bilmiyorum o an denilenler çok ağırıma gitti o yüzden bi cahillik ettim. Babam demediğini bırakmadı intihar ettiğim zamanda istersen kendini öldürmek için çabala istersen çek git ben o çocuğu sevmem dedi babam uzman çavuştu mayına bastı o zamanlardan gelen sinir hala üstünde var ve biraz geri kafalı desem yanlış bi tabir mi olur bilmiyorum yani şuan ki devirde değil diyeyim.
Gerçekten biraz olsun içim rahatladı teşekkür ederim her iki tarafıda gerçekten çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum dediklerinizi dikkate alıcam umarım herşey güzel olur.Senin mutsuz olmani istemiyor sadece. Benden sana tavsiye bir sure babana karsi konuyu kapat. Sen okulunu oku. Sevgilin de gercekten seni seviyorsa meslegini eline alsin hayatina ceki duzen versin. Aradan zaman gecsin zaman herseyin ilacidir. Sevgilin ciddi alinacak evlenilecek adam profili cizdiginde cikin babanin karsisina
Bak ben senin ileride o çocuktan soğuyacağını sıkılacağını ayrılacağını düşünüyorum oyüzden babana bida barıştık demek zorunda kalmayacağını... Sen dediğimi yap ailene bitirdiğini söyle gizli görüş...Ablacım ayrıldık dersem bir daha barıştık diyemem o yüzden daha kötü olur herşey. Biliyorum ablacım yaşlarımız çok küçük evlilik için bizde zaten hemen istemiyoruz evlenmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?