- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.103
- 373
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
benim izlediklerim:
supernatural......(fantastik) 9.sezonunu bitirdik.. 10u bekliyorum:) beraber büyüdük aile gibiyiz artık:)
walking dead........... zombi dizisi.. ne olacak acaba diye meraktan izliyorum yoksa şahane değil..
dexter.............. gelmiş geçmiş en iyi suç- seri katil dizisi bana göre..
sherlock holmes..... güzellll..
house MD..... sherlock diyince bu da geldi aklıma ondan esinlenilmiş "hastane" dizisi olayını sevene..
true detective..... en iyi polisiye dizi sıralamasında ilk beşte.. 1 sezon ama.. enteresan ağır seyreden ama etkileyici..
game of thrones.......... bayılmasam da izliyorum..
fringe......... bilimkurgu.. çok güzel ama 5. sezondan sonra koptum..
americans..... 80lerde geçen rus amerikan casus hikayesi.. beğendim ilk bölümleri..
orange is the new black.... gerçek hikaye uyarlaması komedi sevmem ama ilginç gibi.. kadın cezaevi hikayesi... yoklukta gider..
ray donavan..... ışıltılı dünyanın kirli tarafı mevzusu.. dram macera.. izledim ama ehhh..
hannibal.... "özel" bir dizi.. psikolojik arka plan okumayı sevenlere.. cinayet takibi sevene:)))
misfits... bilimkurgu "super hero" tarzı.. ingiliz dizisi.. ingiliz aksanı ile argoya tahammül edemedim bıraktım..
leftovers... dünyadaki her 50 kişiden birinin pat diye ortadan kaybolması vs vs.. ilk bölüm sarmadı ama şans tanıyacağım daha:)
the 100... bilimkurgu macera.. nükleer savaş olmuşmuş 100 sene geçmiş uzayda bekleyen ahaliden 100 genç dünyaya yaşanılır bi yer mi diye yollanmış.. fena değil..
true blood... vampir dizisi.. 2. sezondan sonra koptum ama güzeldi..
the L word... lezbiyen bir grup kadının hayatı.. başta zorla izledim ama sonra sevdim etkileyici idi..
black list... basit amerikan macera türü.. tipik FBI hikayeleri ufak ufak dizilmiş..
followers.. çok saçma ve basit yerlerine tahammül edersen sürükleyici.. çok hızlı ilerliyor saçma da olsa sıkılmaya fırsat yok..
ilk aklıma bunlar geldi.. 1-2 bölüm izleyip bırakma bence.. pilot bölümler bazen diziyi yansıtmıyor.. zamanla kurgu oturuyor.. ilk bölümden sarmayanı bıraksam bu kadar izleyemezdim.. çok tavsiye edilenlere muhakkak bak.. dexter için derlerdi "dünya izliyor bi bildikleri var" diye:))) şimdi gidip izleyecek bişey bakayım ben de..
Mutlaka
Game of the thrones
Dexter
Prison break
Bu üçü mükemmel dizilerdir
Ayrıca the walkıng dead i de izliyorum o da fena değil ilk bölümünü izle anlarsın cnım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bu kadar dizi izlemişsin ama prison break izlememişsin...izlemediysen şu dakka aç izle ve gel bana teşekkür et...edeceğine eminim..
şu game of thrones'u bi benmi sevemedim yahuneden sevemedim ki ben...herkes övüyor, ben ilk bölümü izledim baymıştı resmen bıraktım, sabredip izlesemiydim acaba?
birlikte takip edelim o zaman canım
bende biraz mükemmeliyetçiyim, illa ki güzel olsun sürkleyici olsun kaptırsın diye diye bir dizi bulamadım gitti
birde çok şahane diziler izlediğim için buundan sonrakileri bir türlü onlarla kıyaslamadan yapamıyorum
örneğin prison breakhayranlıkla izlemiştim, keza walking dead de öyle...üzerine dizi bulamıyorum
izlemediysen bu iki diziyi ısrarla tavsiye ediyorum sana canım...
sonunda şu övülen prison break e başlama cesaretini gösterebildim:) ilk günden bebekli halimle dört bölüm izlemiş bulunuyorum
sonunda şu övülen prison break e başlama cesaretini gösterebildim:) ilk günden bebekli halimle dört bölüm izlemiş bulunuyorum
ayyyy sana o kadar imreniyorum ki şuan,keşke yeni başlıyor olsaydım bendeeeee.....
dört sezonu tam dört defa izledim...
içimden şuan sana olacakları söyleyivermek geliyor, gözümde canlanıyor, sahneler, michael, sara......
ilerki sahnelerde biri girecek ayyyy adamın karizması süper ötesiydi yaaaaaaa....neyse söylemiyim ismini şimdi, tadı kaçar
prison break hakkında aklına takılan her şeyi rahatlıkla bana sorabilirsin , santim santim anlatırım hiç sıkılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?