bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

Pretty Little lears izlemediysen tavsiye ederim cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Resurrection

Jason Mott‘un ”The Returned” adlı fantastik romanından televizyona uyarlanan dizi; Arcadia isimli bir kasabada, daha önce ölmüş insanların birdenbire hayata dönmelerini konu ediyor. Nasıl öldüler ise o şekilde yeniden canlanan insanalr, kasabaya ve sevdiklerine yıllar sonra tekrar dönüyorlar. Kasabada yaşayan ve eski bir polis memuru olan Martin, bundan 30 sene önce ölmüş 8 yaşındaki Martin ile tanışınca, durumu araştırmaya ve çözmeye karar veriyor.

Alıntıdır..

Yeni sezonu iple çekiyorum..

ilk bölümüne bakmıştım ama sarmadı diye bıraktım....biraz müptela edici bağlayıcı bi dizi arıyorum sanırım ben :26:

Himym.
Friends.
Game of thrones. Daha önce neden işlemedim diyorum.
The walking dead . harika.
Prison break.
Lost.

benim izlediklerim:

supernatural......(fantastik) 9.sezonunu bitirdik.. 10u bekliyorum:) beraber büyüdük aile gibiyiz artık:)

walking dead........... zombi dizisi.. ne olacak acaba diye meraktan izliyorum yoksa şahane değil..

dexter.............. gelmiş geçmiş en iyi suç- seri katil dizisi bana göre..

sherlock holmes..... güzellll..

house MD..... sherlock diyince bu da geldi aklıma ondan esinlenilmiş "hastane" dizisi olayını sevene..

true detective..... en iyi polisiye dizi sıralamasında ilk beşte.. 1 sezon ama.. enteresan ağır seyreden ama etkileyici..

game of thrones.......... bayılmasam da izliyorum..

fringe......... bilimkurgu.. çok güzel ama 5. sezondan sonra koptum..

americans..... 80lerde geçen rus amerikan casus hikayesi.. beğendim ilk bölümleri..

orange is the new black.... gerçek hikaye uyarlaması komedi sevmem ama ilginç gibi.. kadın cezaevi hikayesi... yoklukta gider..

ray donavan..... ışıltılı dünyanın kirli tarafı mevzusu.. dram macera.. izledim ama ehhh..

hannibal.... "özel" bir dizi.. psikolojik arka plan okumayı sevenlere.. cinayet takibi sevene:)))

misfits... bilimkurgu "super hero" tarzı.. ingiliz dizisi.. ingiliz aksanı ile argoya tahammül edemedim bıraktım..

leftovers... dünyadaki her 50 kişiden birinin pat diye ortadan kaybolması vs vs.. ilk bölüm sarmadı ama şans tanıyacağım daha:)

the 100... bilimkurgu macera.. nükleer savaş olmuşmuş 100 sene geçmiş uzayda bekleyen ahaliden 100 genç dünyaya yaşanılır bi yer mi diye yollanmış.. fena değil..

true blood... vampir dizisi.. 2. sezondan sonra koptum ama güzeldi..

the L word... lezbiyen bir grup kadının hayatı.. başta zorla izledim ama sonra sevdim etkileyici idi..

black list... basit amerikan macera türü.. tipik FBI hikayeleri ufak ufak dizilmiş..

followers.. çok saçma ve basit yerlerine tahammül edersen sürükleyici.. çok hızlı ilerliyor saçma da olsa sıkılmaya fırsat yok..

ilk aklıma bunlar geldi.. 1-2 bölüm izleyip bırakma bence.. pilot bölümler bazen diziyi yansıtmıyor.. zamanla kurgu oturuyor.. ilk bölümden sarmayanı bıraksam bu kadar izleyemezdim.. çok tavsiye edilenlere muhakkak bak.. dexter için derlerdi "dünya izliyor bi bildikleri var" diye:))) şimdi gidip izleyecek bişey bakayım ben de..

Son düzenleme:
şu game of thrones'u bi benmi sevemedim yahu neden sevemedim ki ben...herkes övüyor, ben ilk bölümü izledim baymıştı resmen bıraktım, sabredip izlesemiydim acaba?

İlk bolum çok karisikti.
Kim kimler neyle ne oluyor falan
3 bolum izle garanti veriyorum asik oluyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…