- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
10 bölüme geldim saka gibi yaa:) :) dün bu saatlerde baslamistim.. her dakika kaçamak yapip açıyorum hemen, benim oglan anlamis gibi hemen mizirdanmaya basliyor, hem onunla oynuyorum hem izliyorum:)
Esim gorse oglanj bahane edip yemeo yapmadığım zamanlarda tembellik ettigimi anlar herhalde:) bir diziye bu kadar vakit ayirabildigine goreee derr:)
sen daha dur canım, ilerleyen bölümlerde daha bi yapışacaksın ekrana..
bahsettiğim kişi diziye katılınca , daha heyecanlı ve sürükleyici olacak....
sen daha şuan önünde bir tabak tatlı olduğunu düşün, ve bir dilimini yeni yiyorsun gibi düşün
asıl güzellikler ilerledikçe....
bana yaz olurmu, çok merak ediyorum duygularını
sen daha dur canım, ilerleyen bölümlerde daha bi yapışacaksın ekrana..
bahsettiğim kişi diziye katılınca , daha heyecanlı ve sürükleyici olacak....
sen daha şuan önünde bir tabak tatlı olduğunu düşün, ve bir dilimini yeni yiyorsun gibi düşün
asıl güzellikler ilerledikçe....
bana yaz olurmu, çok merak ediyorum duygularını
Hangi dizi için bu yorum :44: kızlar ?
PRİSON BREAK canım...izlemediysen hemen aç izle...garanti veriyorum beğeneceğine...
izlemem mii tatlım ; bir iki yazıldığını görünce yazmamıştımdiğer tavsiyelerimi yazdım bende tatlım
teşekkürler canım,
game of thrones'a başladım dün...şöyle iyi gibi bakalımama sıkılırsam değiştirebilirim...flash forward da çok övülüyor, onu da aklıma yazdım
kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....
teşekkürler canım,
game of thrones'a başladım dün...şöyle iyi gibi bakalımama sıkılırsam değiştirebilirim...flash forward da çok övülüyor, onu da aklıma yazdım
Hatim filan yapiyomussun Allah kabul etsin
Game of thrones cok fazla +18 sahne iceriyor ama
Ramazana hic uygun bir dizi degil :44:
iki bölü izledim zaten daha, bir kez +18 lik sahne vardı...
eğer sürekli bu şekildeyse izlemem zaten...
buu yüzden romantizm komedi vs sevmem zaten..genelde aksyon fantastik vs....
malesef bütün yabancı dizilerde de hep var böyle sahneler
kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....
the walking dead canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?