• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

10 bölüme geldim saka gibi yaa:) :) dün bu saatlerde baslamistim.. her dakika kaçamak yapip açıyorum hemen, benim oglan anlamis gibi hemen mizirdanmaya basliyor, hem onunla oynuyorum hem izliyorum:)

Esim gorse oglanj bahane edip yemeo yapmadığım zamanlarda tembellik ettigimi anlar herhalde:) bir diziye bu kadar vakit ayirabildigine goreee derr:)

sen daha dur canım, ilerleyen bölümlerde daha bi yapışacaksın ekrana..
bahsettiğim kişi diziye katılınca , daha heyecanlı ve sürükleyici olacak....
sen daha şuan önünde bir tabak tatlı olduğunu düşün, ve bir dilimini yeni yiyorsun gibi düşün :52:
asıl güzellikler ilerledikçe....
bana yaz olurmu, çok merak ediyorum duygularını :34:

sen daha şuan önünde bir tabak tatlı olduğunu düşün, ve bir dilimini yeni yiyorsun gibi düşün :52:

Tamam oldu yazarım inşallah:):)

bilim kurgu ve en önemlisi her an her dakika diğer bölümü merak etmek istiyorsan inanımaz bir stratejiye sahiptir ; flashforward ve 4400.ben pek romantik komedi vs sevmediğim için bu tarz dizileri kaçırmıyorum ; da vinci , game of thrones (.....grafik ağırlıklı ) .2 gün önce de hannibal a başladım. daha çok var aklımda ama ;tüm cevapları da okuyamadığımdan;ne tarz sevdiğine bakamadım tatlım :ssz:

Hangi dizi için bu yorum :44: kızlar ?

kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım :34:
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..:ssz:
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....

Arrow dizisini tavsiye ederim

teşekkürler canım, :38:
game of thrones'a başladım dün...şöyle iyi gibi bakalım :38:ama sıkılırsam değiştirebilirim...flash forward da çok övülüyor, onu da aklıma yazdım :34:

Hatim filan yapiyomussun Allah kabul etsin
Game of thrones cok fazla +18 sahne iceriyor ama
Ramazana hic uygun bir dizi degil :44:

Hatim filan yapiyomussun Allah kabul etsin
Game of thrones cok fazla +18 sahne iceriyor ama
Ramazana hic uygun bir dizi degil :44:

iki bölü izledim zaten daha, bir kez +18 lik sahne vardı...
eğer sürekli bu şekildeyse izlemem zaten...
buu yüzden romantizm komedi vs sevmem zaten..genelde aksyon fantastik vs....
malesef bütün yabancı dizilerde de hep var böyle sahneler :50:

iki bölü izledim zaten daha, bir kez +18 lik sahne vardı...
eğer sürekli bu şekildeyse izlemem zaten...
buu yüzden romantizm komedi vs sevmem zaten..genelde aksyon fantastik vs....
malesef bütün yabancı dizilerde de hep var böyle sahneler :50:

dizileriçinde en fazla da game of thrones ta var böyle sahneler
arrow da açık seçik sahne yok tavsiye ederim

kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım :34:
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..:ssz:
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....

the walking dead canım

Valla korku fantastik izlemeyi severim.. Aralarında en cok sevdiklerim supernatural, the walking dead , american Horror story.. bi ara the vampire Diaries izlemiştim o çok sıktı şimdi onun yan dizisi the originals izliyorum.. bayilmasam da keyif alıyorum.. under the dome da severek izledim. Zaten sıkı bir Stephen king hayraniyim o yuzden sevdim belki de :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back