bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım
her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..
birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....

Ben su siralar acaip fringe hastasi oldum. Harika sürükleyici bir dizi bence.
Bundan hariç Under the dome izliyebilirsin.

Game of Thrones'te çok harika bir dizi fakat herkes için degil, bazeleri diziyi hiç begenmiyor ve açik buluyorlar, kendin verecegin karar bu :)

My Mad Fat Diary Severek izledim tüm bölümler 3 günde bitti, yeni sezon 2015'te ve sabırsızlanıyorum

-> Oppps, romantizm ve komedi kısmını şimdi fark ettim bir heyecanla yazmıştım neyse aracılığınızla bu tür dizi isteyenlere tavsiyem olsun, kusura bakmayın dikkatsizliğim için

Son düzenleme:

Tam fringe yazmaya geliyordum ki üstteki arkadaş yazmış zaten. Fringe derim

fringenin ilk bölümüne bakmıştım ama pek açmadı sanki beni, birazda sabırsızım sanırım hemen kapılmak isterim ilk bölümden...
under the dome hiç duymamıştım bi bakıcam birazdan teşekkürler canım...

Person of interest ve game of thrones ikisini de 3er 5er bölüm ardarda izlersin sahur değil ertesi gün iftar olur o kadar sürükleyici 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam fringe yazmaya geliyordum ki üstteki arkadaş yazmış zaten. Fringe derim

Evet ya!! Ben bir haftada ilk sezonunu bitirdim, simdi ikinci sezonu bitiriyorum. Her isten geldigimden "eve gideyimde fringe bakayim" derdim oluyor
Artik esim bile sikayetçi oldu bu fringe ne felan gibisine

Ben o Walter karakterine bayiliyorum. Adamin yüz ifadeleri o kadar güzel ki, açaip güzel oyunculuk sergiliyor.

Sen tüm 5 sezonu izledinmi? (izlediysen lütfen spoiler yazma )

Person of interest ve game of thrones ikisini de 3er 5er bölüm ardarda izlersin sahur değil ertesi gün iftar olur o kadar sürükleyici 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

game of thrones'a baktım daha önce bir iki bölümüne bana hitap etmedi, bıraktım...
ama person of interest'i yazdım bi kenara sağol canım bakıcam birazdan tavsiyelerinize...

Big bangi izle izlemediysen how I met your mother ya da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bundan 1 sene öncede fringe denemistim ve ilk bir kaç bölümü hep ayni gibimi geliyordu, ondan dolayi birakmistim ben.

Bu senede televizyonda 3üncü sezonu yayinliyorlardi ve çook sürükleyici buldugum için tekrar ilk sezondan basladim. Gerçekten sabirina deger olur.
Simdi artik resmen bir bölüm bittiginden mecburen diger bölüme bakmak istiyorum, birakamadigin kitab gibi.

Under the dome seni ilk bölümden rehin alir Stephen King kitabin üzerine kurulu bir dizi, bir arastir canim

Son düzenleme:

ben konusuna bi bakayım o zaman canım, teşekkür ederim...

Şu anda game of thorens. Dizideki olaylara ve kişilere vakıf olmam ilk sezonun yarısından fazla sürmüştü. Ağır biraz.
Revolution u tavsiye ederim.
Geçmiş zamandan spartacus diyorum.

Komediyi çok severim how i met your mother ve the big bang theory

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…