• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yabancı dizi tavsiye edin yaa....

Mutlaka
Game of the thrones
Dexter
Prison break
Bu üçü mükemmel dizilerdir
Ayrıca the walkıng dead i de izliyorum o da fena değil ilk bölümünü izle anlarsın cnım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim izlediklerim:

supernatural......(fantastik) 9.sezonunu bitirdik.. 10u bekliyorum:) beraber büyüdük aile gibiyiz artık:)

walking dead........... zombi dizisi.. ne olacak acaba diye meraktan izliyorum yoksa şahane değil..

dexter.............. gelmiş geçmiş en iyi suç- seri katil dizisi bana göre..

sherlock holmes..... güzellll..

house MD..... sherlock diyince bu da geldi aklıma ondan esinlenilmiş "hastane" dizisi olayını sevene..

true detective..... en iyi polisiye dizi sıralamasında ilk beşte.. 1 sezon ama.. enteresan ağır seyreden ama etkileyici..

game of thrones.......... bayılmasam da izliyorum..

fringe......... bilimkurgu.. çok güzel ama 5. sezondan sonra koptum..

americans..... 80lerde geçen rus amerikan casus hikayesi.. beğendim ilk bölümleri..

orange is the new black.... gerçek hikaye uyarlaması komedi sevmem ama ilginç gibi.. kadın cezaevi hikayesi... yoklukta gider..

ray donavan..... ışıltılı dünyanın kirli tarafı mevzusu.. dram macera.. izledim ama ehhh..

hannibal.... "özel" bir dizi.. psikolojik arka plan okumayı sevenlere.. cinayet takibi sevene:)))

misfits... bilimkurgu "super hero" tarzı.. ingiliz dizisi.. ingiliz aksanı ile argoya tahammül edemedim bıraktım..

leftovers... dünyadaki her 50 kişiden birinin pat diye ortadan kaybolması vs vs.. ilk bölüm sarmadı ama şans tanıyacağım daha:)

the 100... bilimkurgu macera.. nükleer savaş olmuşmuş 100 sene geçmiş uzayda bekleyen ahaliden 100 genç dünyaya yaşanılır bi yer mi diye yollanmış.. fena değil..

true blood... vampir dizisi.. 2. sezondan sonra koptum ama güzeldi..

the L word... lezbiyen bir grup kadının hayatı.. başta zorla izledim ama sonra sevdim etkileyici idi..

black list... basit amerikan macera türü.. tipik FBI hikayeleri ufak ufak dizilmiş..

followers.. çok saçma ve basit yerlerine tahammül edersen sürükleyici.. çok hızlı ilerliyor saçma da olsa sıkılmaya fırsat yok..

ilk aklıma bunlar geldi.. 1-2 bölüm izleyip bırakma bence.. pilot bölümler bazen diziyi yansıtmıyor.. zamanla kurgu oturuyor.. ilk bölümden sarmayanı bıraksam bu kadar izleyemezdim.. çok tavsiye edilenlere muhakkak bak.. dexter için derlerdi "dünya izliyor bi bildikleri var" diye:))) şimdi gidip izleyecek bişey bakayım ben de..

canım bu kadar dizi izlemişsin ama prison break izlememişsin...izlemediysen şu dakka aç izle ve gel bana teşekkür et...edeceğine eminim..:ssz:

şu game of thrones'u bi benmi sevemedim yahu :50: neden sevemedim ki ben...herkes övüyor, ben ilk bölümü izledim baymıştı resmen bıraktım, sabredip izlesemiydim acaba?

Canım ilk bölümden sonraları daha güzel zaten .....grafi kısımları bitiyor ve kurgu başlıyor izle mutlaka

birlikte takip edelim o zaman canım :34:
bende biraz mükemmeliyetçiyim, illa ki güzel olsun sürkleyici olsun kaptırsın diye diye bir dizi bulamadım gitti :1:
birde çok şahane diziler izlediğim için buundan sonrakileri bir türlü onlarla kıyaslamadan yapamıyorum :9:
örneğin prison break :16::16: hayranlıkla izlemiştim, keza walking dead de öyle...üzerine dizi bulamıyorum :ssz:
izlemediysen bu iki diziyi ısrarla tavsiye ediyorum sana canım...

Fringe demişler %100 katılıyorum.prison break elbette muhteşemdi wd son sezon sıktı beni.L LOST u izlemediysen mutlaka izle bi de pretty little liars da güzel ben 3 sezonu 2 günde bitirdim :1:

Canm bide smaless e bak.biraz acik ramazanda izlenirmi bilmem ama karakterler falan guzel dizi surukleyicidir

İzlersen yorumunu yaz mutlaka

başladın mı hiç? breaking bad izlemeye çalışıyoruz biz ne zamandır ama çok sıkıcı birinci sezonu bitirdik 8 bölüm mü neydi ikinci sezonda hiç ilerleyemedik. ben bu boşlukta game of thronesu ilk sezondan itibaren yeniden izlemeye karar verdim. o sarmadı yazmışsın bence sen kesin person of interest izle çok seveceğini tahmin ediyorum.

http://www.imdb.com/title/tt1839578/

senaristi jonathan nolan zaten daha nolsun

sonunda şu övülen prison break e başlama cesaretini gösterebildim:) ilk günden bebekli halimle dört bölüm izlemiş bulunuyorum:3::3:

Merhaba yabancı dizileri sürekli takip ediyor ve izliyorum, psikolojik,enteresan ve sürükleyici dizilerden en son lie to me'yi izlemeye başladım ve çok beğendim.Daha önce the mentalist ,in treatmant,dr house da izledim ve hepsi de izlenebilir harika diziler.Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar:) bir de salem diye yeni bir dizi var cadılarla ilgili kurgusu farlı onu da deneyebilirsiniz.İlk yabancı dizi tutkum lostla başladı,supernatural,dr house,fringe,the mentalist gibi dizilerle devam ettim.
Sevgiyle kalın:16:

allahim fringe bilen insanlar toplanmis buraya. walter in kiymrtini bilenler filannnn izleyin ben iki kere izledim bastan sona. izleyin derim. sonu cok az havada kaliyor ama her bolumde kocamannnnn bir ooohaaaaaa diyebilirsiniz ilk sezon biraz yavastir evet ama ilk sezonun soru isaretleri sonradan cozuluyor hayran olursunuz

sonunda şu övülen prison break e başlama cesaretini gösterebildim:) ilk günden bebekli halimle dört bölüm izlemiş bulunuyorum:3::3:

Ahh keşke izlememiş olsaydımda şimdi izleseydim. Sabah iş olurdu ama sabah 4 lere kadar izlerdik .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

= gossip girl (müzikler, kıyafetler, manhattanın ışıklı dünyası, gençlik, aşklar, entrika)
= the tudors (tarih seviyorsan çok güzel bir dizi, anne boleyn aşkı ve idamı entrikalar vs)
= game of thrones (taht oyunları, entrikalar, bazı bölümleri sıkıcı olsa da kopamıyor isan.. tuhaf bir durum.. içine alıyor insanı.. bazı bölümleri cidden sağlam)
= lost (izlemediysen öneririm bir klasiktir, ada falan deniz şu yaz günlerinde için açılır)

:21::21::21:

Breaking bad derim. Baska da birsey demem. Yılların dizi izleyicisiyim. Benim icin efsanedir bu dizi.

bu ara favorim friends, tam boş geçen günlerime ilaç oldu dizi, bölümler 20 dk lık sıkmıyor insanı ve çok eğlendiriyor :9::9:

ayyyy sana o kadar imreniyorum ki şuan, :43::43::43: keşke yeni başlıyor olsaydım bendeeeee.....
dört sezonu tam dört defa izledim...:53::53:
içimden şuan sana olacakları söyleyivermek geliyor, gözümde canlanıyor, sahneler, michael, sara...... :16:
ilerki sahnelerde biri girecek ayyyy adamın karizması süper ötesiydi yaaaaaaa....neyse söylemiyim ismini şimdi, tadı kaçar :34:
prison break hakkında aklına takılan her şeyi rahatlıkla bana sorabilirsin , santim santim anlatırım hiç sıkılmam :52::52:

ayyyy sana o kadar imreniyorum ki şuan, :43::43::43: keşke yeni başlıyor olsaydım bendeeeee.....
dört sezonu tam dört defa izledim...:53::53:
içimden şuan sana olacakları söyleyivermek geliyor, gözümde canlanıyor, sahneler, michael, sara...... :16:
ilerki sahnelerde biri girecek ayyyy adamın karizması süper ötesiydi yaaaaaaa....neyse söylemiyim ismini şimdi, tadı kaçar :34:
prison break hakkında aklına takılan her şeyi rahatlıkla bana sorabilirsin , santim santim anlatırım hiç sıkılmam :52::52:

10 bölüme geldim saka gibi yaa:) :) dün bu saatlerde baslamistim.. her dakika kaçamak yapip açıyorum hemen, benim oglan anlamis gibi hemen mizirdanmaya basliyor, hem onunla oynuyorum hem izliyorum:)

Esim gorse oglanj bahane edip yemeo yapmadığım zamanlarda tembellik ettigimi anlar herhalde:) bir diziye bu kadar vakit ayirabildigine goreee derr:)

Back