- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
AsiNaz, senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda hayırlısıyla inşallah. amin.Buujuu, ben de senin için okudum 1 Fatiha. Gönlünden geçirdiklerin hakkında hayırlı olsun inşallah. Amin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AsiNaz, senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda hayırlısıyla inşallah. amin.Buujuu, ben de senin için okudum 1 Fatiha. Gönlünden geçirdiklerin hakkında hayırlı olsun inşallah. Amin.
AsiNaz, senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda hayırlısıyla inşallah. amin.
kardeşim Allah her ne dileğin varsa hayırlısı ile tez zamanda versin. senin için 1 fatiha 3 ihlas okudum, Rabbim kabul etsin.
3 ihlas bir fatiha da benden sana.. Allah dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah..Gönlündeki en kısa zamanda olsun..
Buujuu, üç ihlas bir Fatiha okudum ve sana dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla... AMİN.:116:sizin için okudum.
Buujuu, üç ihlas bir Fatiha okudum ve sana dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla... AMİN.:116:
1 fatiha 3 ayetel kürsi okudum kalbindekini versin rabbim.
doğa3 senin için fatiha ayetel kürsi okudum...Allahım tüm dertlerine derman olsun...Ne arzun varsa Rabbim nasip etsin...
golge1004, kardeşim senin için okudum. Rabbim kabul etsin.
Baş ağrım için 1 Fatiha istiyorum, bu mübarek bayram gününde.
bende okudum canım 3 ihlas bır fatıha Allah şifa versin..
Allah razı olsun, ben de senin için okudum. Gönlünden ne geçiyorsa Rabbim hakkında hayırlı etsin.
sizin için okudum Allah kabul etsin
Ben de sizin için okudum. Allahım kabul etsin.
Canim Allah acil şifalar versin ve dualarini kabul etsin
Canim bende senin icin okudum ins sevdiginle evlilik yolunda kolaylikla ilerleyip mutku sona ulasirsiniz amin amin
buju senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah hayırlısıyla...sizin için okudum
buju senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah hayırlısıyla...