- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
debusi, 3 ihlas bir fatiha okudum. rabbim kabul buyursun inşallah. dua ettim sana...prenses1006 senin için 3 ihlas 1 fatiha okudum...rabbim kabul etsin....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
debusi, 3 ihlas bir fatiha okudum. rabbim kabul buyursun inşallah. dua ettim sana...prenses1006 senin için 3 ihlas 1 fatiha okudum...rabbim kabul etsin....
debusi, 3 ihlas bir fatiha okudum. rabbim kabul buyursun inşallah. dua ettim sana...
Asinaz, benim için neden okumadın? :)Debusi, ben de senin için okudum. Allahım kabul etsin.
Asinaz, benim için neden okumadın? :)
Ben senin için okudum ama dua da ettim. Rabbim kabul buyursun. Gönlünün muradını versin inşallah.
canım bende senin için bir fatiha 3 ihlas okudum Allah gönlündekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun amin
bende gönlümdekiyle hayırlı evlilik için dua istiyorum kızlar....
bende senın ıcın fatıha okudum prenses Allah tuttugumuz dıleklerı kabul eylesın , benıde mıgrenden kurtarsın İnsAllah :26:Senin için okudum canım:)Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin inşallah..Amin..
bende senın ıcın fatıha okudum prenses Allah tuttugumuz dıleklerı kabul eylesın , benıde mıgrenden kurtarsın İnsAllah :26:
3 fatıha okudum. hayırlı eş için bende dua istiyorum arkadaşlar.
Rabbim hayırlısı ne ise onu versin.....senin için 3 ihlas 1 fatiha okudum....AMİN.....
Rainbyte, üç ihlas bir fatiha okudum ve sana dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.
3 ihlas 1 fatiha okudum canim Allah kabul etsin insallah.
alttaki arkadas benim okulda basarili olmam ve de sevdicegimle hayirlisiyla kavusabilmem icin dua edersen cok sevinirim.
simdiden tesekkurler
Rainbyte, üç ihlas bir fatiha okudum ve sana dua ettim. Rabbim kabul buyursun inşallah.
sizin için okudum.gülümsün senin için 1 fatiha 3 ihlas okudum, Rabbim kabul etsin, dileğin tez zamanda gerçekleşsin inşallah kardeşim...
Buujuu okudum ve dua ettim senin için.sizin için okudum.
Buujuu okudum ve dua ettim senin için.
Alttaki arkadaşım, dünden beri MİGREN ağrısı çekiyorum. Allah'ıma bana şifa vermesi için dua eder misin?
X2010 senin için okudum.
doga03 senin için1 fatiha 3 ihlas okudum...Allah kabul etsin...
Senin için 1 Fatiha okudum Debusi. Gönlünden ne geçiyorsa hakkında hayırlısı olsun.
ikiniz içinde okudum.Buujuu okudum ve dua ettim senin için.
Alttaki arkadaşım, dünden beri MİGREN ağrısı çekiyorum. Allah'ıma bana şifa vermesi için dua eder misin?
ikiniz içinde okudum.