Melidia'm, canım arkadaşım.Mutsuz punk ile ikinize birer fatiha okudum. Peygamber efendimiz ve ehlibeytinin ruhlarına hediye eyledim ve sizin ikinize de dua ettim. Rabbim gönlünüze göre versin. AMİN!
Bujuu, bir ihlas bir fatiha okudum peygamber efendimiz ve ehli beytinin ruhlarına hediye eyledim. sana dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin.piolin bende sana okudum
okudum. rabbim hastalarımıza şifa, yardım bekleyenlere umutlu kapılar açılsın inş...
kızlar herkesin zor zamanları vardır mutlaka.. ama unutmamak lazımki.. ALLAH herşeyden büyük ve herşeye kudrettir..
bende zor günler yaşıyorum.. sizden ricam ALLAH rızası için rabbim bana hayırlı olanı nasip etsin..
ailemle aramda olan sorunları gidersin..
haziranda atamayı nasip etsin inş
duacınızım inşALLAH
canım benim Allah yardımcın olsun
ailevi sorunları da işle ilgili belirsizlikleri de iyi bilirim
herşey düzelir Allahın izniyle
senin için okudum
gülümsünün annesi için ve melidia için okudum
Buujuu, sağ ol canım. Allah razı olsun. Annem çıktı kolonoskopi'den sonuçlar da temiz çok şükür.
Sağ ol ilgine...
Ben de senin için okudum. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla...
okudum. rabbim hastalarımıza şifa, yardım bekleyenlere umutlu kapılar açılsın inş...
kızlar herkesin zor zamanları vardır mutlaka.. ama unutmamak lazımki.. ALLAH herşeyden büyük ve herşeye kudrettir..
bende zor günler yaşıyorum.. sizden ricam ALLAH rızası için rabbim bana hayırlı olanı nasip etsin..
ailemle aramda olan sorunları gidersin..
haziranda atamayı nasip etsin inş
duacınızım inşALLAH
mutsuzpunk,gülümsün ve melidia için tekrardan okudum:) yer gök dua RABBİM açılan ellerimizi boş çevirmesin hayırlısıyla inşALLAHokudum canım. Allah kabul eder inşallah
merhaba arkadaşlar allah kabul etsin kardeşimin okulla ilgili bir sıkıntısı var organizasyoncu anlının akıyla çıkabilmesi için du edermisiniz adı melek allah razı olsun herkezden :)
Okudum ve dua ettim. Allah kolaylık versin.
canım benim hayırlı cumalar
yine sana kısmetmiş duam :)
Allah kabul etsin
Gülümsün senin için okudum Allah kabul etsin kuzum
Okudum ve dua ettim. Allah kolaylık versin.
allah razı olsun ağzına sağlık
sana okudum canım
Allah yardımcın olsun
Bende sana okudum, Allah gönlünün muradını versin inşallah amin.
allah razı olsun ağzına sağlık
sana okudum canım
Allah yardımcın olsun
Melidia senin için okudum gönlündeki olsun inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?