İkiniz içinde okudum. Allah gönlünüze göre versin tez vakitte inşallah.
senin için ve aybirgen için okudum canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiniz içinde okudum. Allah gönlünüze göre versin tez vakitte inşallah.
senin için ve aybirgen için okudum canım.
Ben de senin için 3 fatiha 7 ihlas okudum, Allah kabul etsin dualarını.
Sude_naz20, senin için okudum ve dua ettim. Allah kabul buyursun inşallah.bujuu çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun Allah senin de dualarını kabul eylesin
hepinizin duaları kabul olur inşaallah.allaha şükür tek sıkıntım eşimle birlikte iş dolayısıyla ailemizden büyüdüğümüz yerden İstanbul dan uzak olmak.benim için dua eder misiniz iş yerimizi satıp İstanbul a yerleşmek istiyoruz.bir çoğunuz anlıyorsunuzdur beni.dualarınızla satılsın bir an önce iş yeri inşaallah AMİN
Sude_naz20, senin için okudum ve dua ettim. Allah kabul buyursun inşallah.
Melidia'm, ben de senin için okudum ve dua ettim.canım arkadaşım senin için de okudum
Allah kabul etsin
sudenaz ve annebebe için okudum.
Mutsuzpunk, fatiha okudum ve dua ettim sana!ARKADAŞLAR
son zamanlarda yüce rabbimden bana, sevdiği kullarından,dini inancı sağlam olan, çok sevilip seveceğim ,bana ve aileme denk hayırlı bir eş,bir yuva istiyorum. bana dua eder misiniz?
şimdiden sağolun rabbim sizlerin de dualarınızı kabul etsin.
ARKADAŞLAR
son zamanlarda yüce rabbimden bana, sevdiği kullarından,dini inancı sağlam olan, çok sevilip seveceğim ,bana ve aileme denk hayırlı bir eş,bir yuva istiyorum. bana dua eder misiniz?
şimdiden sağolun rabbim sizlerin de dualarınızı kabul etsin.
Mutsuzpunk, fatiha okudum ve dua ettim sana!
Allah gönlüne göre versin. AMİN!
Mutsuzpunk, fatiha okudum ve dua ettim sana!
Allah gönlüne göre versin. AMİN!
canım benim
dua kardeşim gülümsün
sana dua ettim
Allah seni feraha çıkarsın her daim
Melidia'm, canım arkadaşım. Mutsuz punk ile ikinize birer fatiha okudum. Peygamber efendimiz ve ehlibeytinin ruhlarına hediye eyledim ve sizin ikinize de dua ettim. Rabbim gönlünüze göre versin. AMİN!çok teşekkürler