- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Melidia'm, okudum dua ettim senin için; Rabbim kabul buyursun inşallah! AMİNNNAllah kabul etsin canım
ben de sana okudum
Melidia'm, okudum dua ettim senin için; Rabbim kabul buyursun inşallah! AMİNNN
Debusi ve Melidia, birer ihlas birer fatiha suresi okudum ve dua ettim sizin için. Rabbim gönüllerinizin muradını versin hayırlısıyla... AMİN!siyahkuğu,melidia,buujuu,gulumsunn 1ihlas 1 fatiha okudum...kalbinizden geçen dilekleriniz kabul olsun...AMİNNNN....
Debusi ve Melidia, birer ihlas birer fatiha suresi okudum ve dua ettim sizin için. Rabbim gönüllerinizin muradını versin hayırlısıyla... AMİN!
alltaki arkadaşım annem için dua eder misin? endoskopi-kolonoskopi olacak inşallah sonuçları temiz çıksın diye...
Bende okudum. Bu cuma günü Allah kabul eder inşallah. Benim için dua edene şimdiden teşekkür ederim
melidia Allah gönlünün muradını hayırlısıyla versin,AMİN.
okudum cnm sanaAmin canım benim
Allah senin de gönlünün muradını versin
senin için dua ettim tefriciyye okudum
buujuu ,melidia,asli85,siyah kuğu birer fatiha birer ihlas okudum......gönlünüzden geçen tüm dilekler tez zamanda kabul olsun...
sana okudum canım
buujuu ,melidia,asli85,siyah kuğu birer fatiha birer ihlas okudum......gönlünüzden geçen tüm dilekler tez zamanda kabul olsun...
Dilegim icin bana dua edermisiniz?Cok ihtiyacim var. Kiminkinin kabul olacagi belli olmaz.Hepinizin Allah yaninda olsun.Dert vermesin.Cumlenizin dualari kabul olsun insallah
ettim canım dua ALLAH yardımcın olsun.benimde duaya ihtiyacım var kızlar bende dua isticem selam ve dua ile.
Senin için okudum Allah dualarını kabul etsin.
senin için okudum Allah kalbinden geçenleri gerçekleştirsin
benim niyetim Rabbimin eşimle bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesi
Dilegim icin bana dua edermisiniz?Cok ihtiyacim var. Kiminkinin kabul olacagi belli olmaz.Hepinizin Allah yaninda olsun.Dert vermesin.Cumlenizin dualari kabul olsun insallah
ettim canım dua ALLAH yardımcın olsun.benimde duaya ihtiyacım var kızlar bende dua isticem selam ve dua ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?