Gulumsunn, Debusi ve tabii ki melidia; sizler için 1 elham, 1 ihlas okudum ayrı ayrı.
Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah hayırlısıyla
senin için okudum cnm
Buujuu, okudum ve dua ettim senin için. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla...
Alttaki arkadaşım; babamın hayırlı ve gönlüne göre bir iş bulması için dua eder misin?
tabi canım etmez miyim
Okudum canım, inşallah babacıgın tez vakitte istediği gibi bir iş bulur da rahata erer biraz. Allah kolaylık versin. AMİN.
gulumsunn&asli85 sizler için 1 fatiha 1ihlas okudum....aminnnn...
senin için okudum buujuu ihlas ve fatiha
MELİDİA senin için okudum canım, Allah gönlünün muradını versın inşallah.
asli85 senin için okudum, Allah kabul etsin inşallah.
Melidia'm, yine sana denk geldim.ben de sana okudum canım
Allah kabul etsin
Melidia'm, yine sana denk geldim.
3 ihlas, 1 fatiha,1 fil suresi (ayetel kürsi okuyacaktım birden fil suresini okudum.) 1 ayetel kursi okudum ve sana dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin. Seni feraha çıkartsın. Amiiiiiiiiiin!
buujuu ,melidia, siyahkuğu, gulumsunn,uskuppp 1fatiha 1ihlas okudum...rabbim kabul etsin....
bana sınavımda başarılı olmam için ve hayırlısı ile iş için dua ederseniz sevinirim...
Allah yardımcın olsun canım
senin için okudum
Allah zihin açıklığı versin
debusi ve melidia için okudum
Allah yardımcın olsun canım
senin için okudum
Allah zihin açıklığı versin
buujuu ,melidia, siyahkuğu, gulumsunn,uskuppp 1fatiha 1ihlas okudum...rabbim kabul etsin....
bana sınavımda başarılı olmam için ve hayırlısı ile iş için dua ederseniz sevinirim...
​Bujuuu, melidia'm, debusi; sizler için ayrı ayrı okudum dua ettim. Rabbim gönüllerinize göre versin. Debusi sınavın için de dua ettim. Rabbim zihin açıklığı versin. AMİN! ;-)
Canım arkadaşım, dua kardeşim; okudum ve dua ettim senin için... Rabbim hayırlısıyla yuvanı kurmanı nasip eylesin tez zamanda ve seni feraha çıkarsın inşallah... AMİNNN!canım arkadaşım ben de sana okudum
Allah kabul etsin inşallah
melidia,gulumsunn,buujuu,siyahkuğu 1 ihlas 1 fatiha okudum.. rabbim gönlünüzden geçen dilekleri versin..
ben de sana okudum canım
Allah yardımcın olsun
melidia ve debusi için okudum.RABBİM kabul etsin.
Melidia'm, okudum ve dua ettim sana! Rabbim hayırlısıyla yuvanı kurmanı nasip etsin diye... Öpüyorum...canım ben de sana okudum
Allah kabul etsin
Melidia'm, okudum ve dua ettim sana! Rabbim hayırlısıyla yuvanı kurmanı nasip etsin diye... Öpüyorum...
Aşağıdaki arkadaşım; babamın hayırlı kolay gönlüne göre bir iş bulması için dua eder misin? ( Allah razı olsun. Sağ ol şimdiden! )
gulumsunn,melidia,buujuu, siyahkuğu........1fatiha 1ihlas okudum...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?