- 12 Haziran 2019
- 18.114
- 109.744
- 36
Okudum Allahım gönlünden geçenleri kabul etsin İnşAllahAmin inşallahsenin için okudum.. Allah kabul etsin.
Benim duam gönlümden geçen her gün Allaha dua ettiğim ona derdimi açtığım anlatmasam da rabbim biliyor hayırlısı ile nasip etsin. Amin.
Okudum minik için, bende beklediğim bir sonuç var iyi gelsin diye dua rica ediyorumSizin icin okudum duami..bebegim var ve geceleri uyumuyor..nolur uykusunu almasi uyumasi icin dua ederseniz sevinirim..uykusuzluktan bitiyorum artikk..kim goruyorsa bu yazimi dua etsin yalvaririm..geceleri uyusun minigim
Okudum minik için, bende beklediğim bir sonuç var iyi gelsin diye dua rica ediyorum
Amin herkesin duaları en güzel en kolay kabul olsun. Bana da dua edin kızlar.Okudum, Rabbim kabul etsin.
Benim duam; Rabbimin bildigi söze dökemedigim sikintilarimdan kurtulmak, ruhumun hafiflemesi, sevdiklerimin sagligi ve aski bulmak
merhaba hayırlı günler lütfen banada dua edin 12 haftalık gebeyim bu hafta sonu tarama testine gireceğim bebeğim sağlıklı doğsun sağlıkla kucağıma alayım test sonuçları iyi gelsin diye dua eder misiniz hepinizden allah razı olsun ismim yeliz teşekkür ederimFatiha Kuranın birinci suresi olması ve Kurana ilk başında Fatiha ile başlanıldığı için açan açış yapan anlamında Fatiha ismi verilmiştir. Fatiha Kuranın anahtarı mahiyetindedir.
Peygamberimiz (asm) Fatiha hakkında buyurmuş: "Fatiha suresi her türlü derde şifadır"
Arkadaşlar biliyoruzki müslümanın müslüman kardeşi için yaptığı dua kabul olur. Biz de bu vesileler ile bir üstteki arkadaşımızın hayırlı dileği için bir fatiha okuyalım.Allah kabul etsin inşallah..
Ben de bir alttaki arkadaşım için fatiha okudum bundan sonra herkes bir üstteki üye için okuyabilir..
okudum bağışladım babannene.Okudum, umarım sonuçlarınız iyi gelir sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.
Ben dün vefat eden canım babaannemin kabrinin geniş olması, sorgusunun kolay geçmesi ve Rabbimin ona rahmetiyle muamele etmesi için duanızı istiyorum.
Sizin için okudumokudum bağışladım babannene.
benim niyetim sıkıntılarımın geçmesi
Okudum Allah kabul etsinSizin için okudumAllahtan iç ferahlığı ve hakkımda hayırlısını istiyorum,yakın zamanda nişan attık
Sizin için okudum Allah kabul etsinOkudum Allah kabul etsin
Amin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin
Okudum, bana da bebeğimi sağlıkla kucağıma almam için dua eder misiniz?merhaba hayırlı günler lütfen banada dua edin 12 haftalık gebeyim bu hafta sonu tarama testine gireceğim bebeğim sağlıklı doğsun sağlıkla kucağıma alayım test sonuçları iyi gelsin diye dua eder misiniz hepinizden allah razı olsun ismim yeliz teşekkür ederim
Okudum. Dua ettim.Okudum, bana da bebeğimi sağlıkla kucağıma almam için dua eder misiniz?
okudum hayırlısı ile kucagına al inşşşOkudum, bana da bebeğimi sağlıkla kucağıma almam için dua eder misiniz?
Sizin için OkudumOkudum.
8 aylık kızım Eylül Yında açık kalp ameliyatı olacak. Sağlıkla geçmesi ve bu sorundan iz kalmaması için dua eder misiniz?
TeşekkürederimSizin için OkudumRABBİM kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın, sağlıkla sıhhatle huzurla afiyetle kalıcı şifa bulsun evladınız aminnnn
Ben de sizin için okudum Allah kabul etsinSizin için OkudumRABBİM kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın, sağlıkla sıhhatle huzurla afiyetle kalıcı şifa bulsun evladınız aminnnn
Okudum, Allahım sıkıntılarınızdan kurtulmayı, inşirah ferahlığı yaşamayı nasip etsin.Okudum. Dua ettim.
Benim niyetim sikintilarimin gecmesi
Sırayı karıştırmışsınızOkudum, Allahım sıkıntılarınızdan kurtulmayı, inşirah ferahlığı yaşamayı nasip etsin.
Benim de hastalığımdan kurtulmam için dua edebilir misiniz?