- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla en kısa zamanda kabul etsin inşallahRabbım duanızı kabul etsın yardımcınız olsun hayırlı yollar acsın fatıha okudum.
3 fatiha okudum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla en kısa zamanda kabul etsin inşallahRabbım duanızı kabul etsın yardımcınız olsun hayırlı yollar acsın fatıha okudum.
Rabbim tez zamanda Ya Mücib adıyla dualarınızı hayırlısıyla kabul buyursun inşallah. AmiinnRabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla en kısa zamanda kabul etsin inşallah
3 fatiha okudum.
Allah Gönlünuzdeki duaları en mükemmel ve en hayr'lı şekilde gerçekleştirsin inşallah.amin amin amin. 3 fatiha okudum.Rabbim tez zamanda Ya Mücib adıyla dualarınızı hayırlısıyla kabul buyursun inşallah. Amiinn
3 Fatiha okudum
Sizin için 3 fatiha okudum.Ŕabbim gönlünüzdeki dileğinizi en hayırlı şekilde kabul etsin Amingamzelita için 10 tane Fatiha suresi okudum Rabbim dileğini kabul buyursun inşallah amin
Sizin için 3 Fatiha okudum, inşallah Rabbim duanızı kabul ederSizin için 3 fatiha okudum.Ŕabbim gönlünüzdeki dileğinizi en hayırlı şekilde kabul etsin Amin
Sizin için 10 Fatiha okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin anneciğinize acil şifalar versin inşallahSizin için 3 Fatiha okudum, inşallah Rabbim duanızı kabul eder
Sizin icin 3 fatiha okudum hayirlisiyla dualariniz gerceklessinSizin için 10 Fatiha okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin anneciğinize acil şifalar versin inşallah
Aradaki üyenin duasına kaynamak istemiyorum ama size de teşekkür etmeden geçmek istemedim Allah razı olsun duam tüm hastaların tez zamanda şifa bulmasıSizin için 10 Fatiha okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin anneciğinize acil şifalar versin inşallah
Neden kaynatiyosun kiAradaki üyenin duasına kaynamak istemiyorum ama size de teşekkür etmeden geçmek istemedim Allah razı olsun duam tüm hastaların tez zamanda şifa bulması
Sizin için 3 Fatiha okudum Rabbim kabul etsin dualarınızıSizin icin 3 fatiha okudum hayirlisiyla dualariniz gerceklessin
Dileğiniz için 3 Fatiha okudum. Rabbim kabul buyursunSizin için 3 Fatiha okudum Rabbim kabul etsin dualarınızı
Sizin için 3 Fatiha okudum. Rabbim duanızı kabul etsinDileğiniz için 3 Fatiha okudum. Rabbim kabul buyursun
Sizin için 3 Fatiha okudum..Şu mübarek günlerde Allah duanızı en hayırli şekilde kabul etsin.AminSizin için 3 Fatiha okudum. Rabbim duanızı kabul etsin
Sizin için 3 Fatiha okudum duanız kabul olsun inşallah şu mübarek gecede aminSizin için 3 Fatiha okudum..Şu mübarek günlerde Allah duanızı en hayırli şekilde kabul etsin.Amin
Sizin için 3 Fatiha okudum duanız kabul olsun inşallah şu mübarek gecede amin
Sizin için 5 Fatiha okudum, Rabbim bu mübarek günde tüm dualarınızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah. AmiinnSizin için 7 Fatiha okudum. Rabbım bu mübarek gecede bütün dualarınızı kabul etsin Amin.
Sizin için 10 Fatiha okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallah AminnSizin için 5 Fatiha okudum, Rabbim bu mübarek günde tüm dualarınızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah. Amiinn
Sizin icin 9 Fatiha okudum Rabbim dualarinizi kabul etsin insAllah AminSizin için 10 Fatiha okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallah Aminn