- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Sizin için okudum Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin sıkıntılarınızı gidersinSizin için okudum rabbim dileğinizin şükrünü yaşatsın inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin sıkıntılarınızı gidersinSizin için okudum rabbim dileğinizin şükrünü yaşatsın inşaAllah
Sizin için okudum, Allah'ım dileklerinizi , dualarınızı(eğer sizin için hayırlısı ise) kabul etsinSizin için okudum Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin sıkıntılarınızı gidersin
Sizin için okudum Allah kabul etsinSizin için okudum, Allah'ım dileklerinizi , dualarınızı(eğer sizin için hayırlısı ise) kabul etsin
Sizin için okudum..Allahım kabul etsin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum, Allah kabul etsin tez vakitteSizin için okudum..Allahım kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Allah kabul etsinnnSizin için okudum, Allah kabul etsin tez vakitte
Sizin için okudumSizin için okudum Allah kabul etsinnn
Okudum sizin icin allah kabul etsinkelebek_gibi Sizin için okudum, duanız hayırlısıyla kabul olsun inşallah.
Yarın küçük bir operasyon geçireceğim, iyi geçmesini ve sonrasında da sıkıntı yaşamamayı, sonucunun da temiz olmasını diliyorum.
Ben de sizin icin okudum mutluluk810: Allah ne dilegimiz varsa dualarimizi kabul etsinSizin için okudum..Allahım kabul etsin inşallah
Amin inşallah Sizin için okudum bende Allah kabul etsin inşallahBen de sizin icin okudum mutluluk810: Allah ne dilegimiz varsa dualarimizi kabul etsin
Allah gönlünüzdeki niyetinizi kabul etsin inşallah Okudum ben de.Amin inşallah Sizin için okudum bende Allah kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum allah gonlunuzdekini hayirli kilsin allah kabul etsinAllah gönlünüzdeki niyetinizi kabul etsin inşallah Okudum ben de.
Sizin icin okudum allah gonlunuzdekini hayirli kilsin allah kabul etsin
Sizin icin okudum Rabbim gonlunuzdeki duanizi tez vakitte kabul etsin insallahBen de sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah kalbinizdeki muradınızı versin
Sizin için okudum.. Allah kabul etsin inşallahSizin icin okudum Rabbim gonlunuzdeki duanizi tez vakitte kabul etsin insallah
Sizin için okudum. Allah gönlünüze göre versin inşallah.Sizin için okudum.. Allah kabul etsin inşallah
Sizin adınıza okudum . Rabbim nasip etsin gönlünüzden geçeni hayırlısı ileSizin için okudum. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini kabul etsin inşallahSizin adınıza okudum . Rabbim nasip etsin gönlünüzden geçeni hayırlısı ile
Sizin için okudum rabbim gönlünüzden geçeni hayırlı kılsınSizin için okudum Allah gönlünüzdekini kabul etsin inşallah