- 4 Şubat 2021
- 502
- 806
- 35
Ben de sizin için okudum.. Allah'ım gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallahSizin için okudum rabbim gönlünüzden geçeni hayırlı kılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sizin için okudum.. Allah'ım gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallahSizin için okudum rabbim gönlünüzden geçeni hayırlı kılsın
Okudum Allah kabul etsinBen de sizin için okudum.. Allah'ım gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızOkudum Allah kabul etsin
Dun transferim oldu bebegimin saglikli tutunmasi ve sağlıklı dogmasi icin dua bekliyorum
Sizin için okudum Allah'ım kabul etsin inşallahOkudum Allah kabul etsin
Dun transferim oldu bebegimin saglikli tutunmasi ve sağlıklı dogmasi icin dua bekliyorum
Sizin için de okudum Allah kabul etsin inşallahOkudum Allah kabul etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallahSizin için de okudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini kabul etsin İnşallah❤❤Okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçeni kabul etsinOkudum Allah kabul etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Dileğiniz için Fatiha okudum, inşallah güzel haberlerinizi almak nasip olur .Dileğiniz için fatiha okudum Allah kabul etsin :)
Dileğiniz için okudum.Allah kabul etsin inşallahDileğiniz için Fatiha okudum, inşallah güzel haberlerinizi almak nasip olur .
3 Fatiha suresi okudum Allah kabul etsin inşallah .Dileğiniz için okudum.Allah kabul etsin inşallah
Bende size 3 fatıha okudum rabbım gonlunuzde kı muradınızı hayırlı ve kolay bır şekılde en kısa surede nasıp etsın amınRabbim gönlünüzdekını nasip etsin en hayıtlı bişekilde
Rabbim dualarını en guzel en saglikli en hayrına olacak şekilde hayatina sunsun inşallah 3 fatiha okudumBende size 3 fatıha okudum rabbım gonlunuzde kı muradınızı hayırlı ve kolay bır şekılde en kısa surede nasıp etsın amın
Rabbim gönlünüzdekını nasip etsin en hayırlı dekilde, 3 Fatiha okudumRabbim dualarını en guzel en saglikli en hayrına olacak şekilde hayatina sunsun inşallah 3 fatiha okudum
Rabbim dualarınızı en hayırlı şekilde tez zamanda kabul etsin inşallah, Amiinn. 3 Fatiha okudumRabbim gönlünüzdekını nasip etsin en hayırlı dekilde, 3 Fatiha okudum
Rabbim gonlunuzden gecen dualari kabul etsin insallah,amin.3 fatiha okudum.Rabbim dualarınızı en hayırlı şekilde tez zamanda kabul etsin inşallah, Amiinn. 3 Fatiha okudum
Rabbım duanızı kabul etsın yardımcınız olsun hayırlı yollar acsın fatıha okudum.Rabbim gonlunuzden gecen dualari kabul etsin insallah,amin.3 fatiha okudum.