- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 43
- 34
Bende sızın için 3 ihlas 1 fatiha,1 ayetel kursi okudum. Allah kabul etsin insallah,,,Allah gonlunuzdeki muradi versin,tez zamanda sagliginiza kavusun insallah. Size hayirli bir evlat diliyorum sizin icin en dogru zamanda
3 ihlas 1 fatiha,1 ayetel kursi okudum. Allah kabul etsin insallah
Sizin icin 3 ihlas, bir fatiha ve bir ayetel kursi okudum.. gonlunuzdeki dualarin hayirlisi ile gerceklesmesi dilegiyleBende sızın için 3 ihlas 1 fatiha,1 ayetel kursi okudum. Allah kabul etsin insallah,,,
Benım duamada amin dermisiniz gönlümdeki dualarımın kabul olmasını dılıyorum
Sizin icin 3 ihlas, bir fatiha ve bir ayetel kursi okudum.. gonlunuzdeki dualarin hayirlisi ile
Sizin için 7 fatiha 1 Ayetel kürsi okudum.Allah kabul etsin
Amin inşallah canım . hayırlı sağlıklı evlatlarim olur ve isteyen herkes e rabbim anne olmayı nasip etsin3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kursi okudum. Gonlunuzden gecene hayirlisi jle kavusmaniz icin.
Ee sen benim icin okumadin miAmin inşallah canım . hayırlı sağlıklı evlatlarim olur ve isteyen herkes e rabbim anne olmayı nasip etsin
Okudum canım Allah duanı kabul etsin inşallahEe sen benim icin okumadin mi
Merhaba ben de sizin icin 3 ihlas,1 Fatiha,1Ayetel Kursi okudum. Allah gonlunuzdeki muradi versin dualariniz kabul olsun insallahOkudum canım Allah duanı kabul etsin inşallahüsteki arkadaşa da sana da okudum
Merhaba ben de sizin icin 3 ihlas,1 Fatiha,1Ayetel Kursi okudum. Allah gonlunuzdeki muradi versin dualariniz kabul olsun insallah
Cancagizim,seni gorunce kosa kosa geldim. Senin icin 7 fatiha 7 ayetel kursi okudum. Allah muradini versin gonlundeki duan kabul olsun.Sizin icin 7 fatiha okudum. Rabbim ne dileginiz varsa kabul oldu sevinci yasatsin, ne kadar kilitli kapiniz varsa hepsini acsin niyeti ile okudum. Allah kabul etsin
Cancagizim,seni gorunce kosa kosa geldim. Senin icin 7 fatiha 7 ayetel kursi okudum. Allah
Silemiyoruz maalesef.Mesajımızı nasıl siliyoruz düzeltip yazmam gerek
Dualarınızın kabul olmadı için 8 fatiha okudumCancagizim,seni gorunce kosa kosa geldim. Senin icin 7 fatiha 7 ayetel kursi okudum. Allah muradini versin gonlundeki duan kabul olsun.
4 fatiha 4 ayetel kürsi okudum sizin için .inşallah rabbim dualarımı kabul ederek ,dualarınızın kabul olmasını sağlar.7 Fatiha 7 ayetel kursi okudum duanız kabul olsun inşallah
Duam yuvamızın huzurlu olması çocuklarımın sağlıkla büyümesi
3 ihlas 1 fatiha okudum Allah kabul etsin insallah4 fatiha 4 ayetel kürsi okudum sizin için .inşallah rabbim dualarımı kabul ederek ,dualarınızın kabul olmasını sağlar.
Benim niyetim ;başımda şuanda olan büyük bi sıkıntı var .Rabbimin izniyle inşallah hayırlı bir sonucla ,hayırlı bir sekilde feraha kavuşmak ismim Özlem
Merhaba ben de sizin icin 3 fatiha 1 ihlas 1 ayetel kursi okudum,Allah gonlunuze gore versin,dileginiz duaniz kabul olsun insallah3 ihlas 1 fatiha okudum Allah kabul etsin insallahbenimde duam gönlümdeki dualarimin kabul olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?