Senin icin okudum canım Rabbim dualarını kabul etsin inşallahK Khvekokusu20 senin için okudum büşra arkadaşım Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim için okuyacak arkadaşım ; iç huzuruna erişmem için , korktuklarımdan emin olmam için , çözülmeyen işlerimin çözülmesi sağlık ve sıhhat için okur isen çok sevinirim
Senin icin okudum canım Rabbim dualarını kabul etsin inşallah ♥
Benim için okuyacak olan arkadasım İsmim Büşra duam ise karnımdaki bebegimin saglıklı hayırlı bir erkek evlat olması
okudum İnşallah evliliğinizdeki sorunlar biter feraha erersinizAmin kardeşim okudum allah kabul etsin inşallah sağlıkla kucagına al
Benim için okuyacak arkadaşım eşimle aramızdaki sorunların çözülmesi niyetiyle okursan sevinirim
Senin için okudum canım inşallah hayırlı bir yuva kurarsınokudum İnşallah evliliğinizdeki sorunlar biter feraha erersiniz
Benim için okuyacak arkadaşım hayırlı bir yuva kurmam içn dua edebilir mi?
Sizin için okudum, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. İnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur.Senin için okudum canım inşallah hayırlı bir yuva kurarsın
Benim için okuyacak olan arkadasım İsmim Büşra duam ise 2 aylık hamileyim bir kızım var bu bebegimin de hayırlı saglıklı bir erkek evlat olması için dua edersen sevinirim ♥
Sana okudumKonu sahibi bende sana okuduum
Okudum Rabbim kabul etsin şifa olsun inşallahSizin için okudum, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. İnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur.
Benim için okuyan da sağlığım için okuyabilir mi? Teşekkür ederim.
[QUOTE="pelinayy82, post: 595Okudum Rabbim kabul etsin şifa olsun inşallah
Benim için okuyacak arkadaşım işyerihuzurum,işyeri arkadaşlarımla güzel geçinmem için okuyabilir mi?
Bende okudum.Allah mutlu huzurlu bir iş ortamı ve hayırlı arkadaşlar nasip etsin inşallah. Benim için okuyacak olan kişi gönlümde çok sevdiğim biri var onunla bir gelecek kurmak istiyorum. Çok teşekkür ediyorum .Allah dualarımıZı kabul etsin.[QUOTE="pelinayy82, post: 595
Sizin için okudum. İnşallah en kısa zamanda kendinize ait, içinde huzurla mutlulukla yaşayacağınız bir eviniz olur, ve inşallah çok kolay bir şekilde ödersiniz.Aminnn arkadaşım senin için dua mi ettim.fatiha mi okudum. Umarım sevdiğinle çok güzel bir geleceğin olur. Rabbim gonlundekini hayırlı kılsın inşallah.. beraber yaşlanin emi
Benim için okuyan arkadaşım ismim Merve. Biz bu sene ilk defa tokiye yazildik. Ve sanırım ev almak için tek şansımız. İnşallah hayırlısıyla çıksın ve kolay bir şekilde odeyelim inşallah niyetimiz budur. Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
B Birpapatyagolgesi için okudum.Bu mübarek günde ;Allah dualarinizı kabul etsin.Amin
Sizin için okudum. Allah kabul etsin inşallah.
Purring kardeşim okudum senin için. Rabbim her ne sıkıntın varsa tez vakitte gidersin. Dile getirdiğin getiremediğin her halis niyetini de Rannim ömrüne hayırlısıyla nasip etsin. (Benim için okuyacak kardeşim borçlarımı ödeyebilmem için ismimi anarak özellikle dua eder misin.. 70 bin liraya yakın kredi borçlarım var . Şimdiden Allah razı olsun.TrueFalse sizin için okudum. Dualarınız kabul olur inşallah.
Purring kardeşim okudum senin için. Rabbim her ne sıkıntın varsa tez vakitte gidersin. Dile getirdiğin getiremediğin her halis niyetini de Rannim ömrüne hayırlısıyla nasip etsin. (Benim için okuyacak kardeşim borçlarımı ödeyebilmem için ismimi anarak özellikle dua eder misin.. 70 bin liraya yakın kredi borçlarım var . Şimdiden Allah razı olsun.
Bende sizin için okudum rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahCanım 3 fatiha okudum Rabbim ödeme kolaylığı versin
Benim için okuyacak arkadaşım hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmam için okur musun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?