- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
Sizin okudum. Ne dileginiz isteğiniz varsa Rabbim hayirlisi ile nasip etsin..Sizin için okudum rabbim selamete kavuştursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin okudum. Ne dileginiz isteğiniz varsa Rabbim hayirlisi ile nasip etsin..Sizin için okudum rabbim selamete kavuştursun inşallah
Sizin okudum. Ne dileginiz isteğiniz varsa Rabbim hayirlisi ile nasip etsin..
Senin için okudum rabbim kabul etsinOkudum. Allah hayirlisiyla dileginizi kabul etsin
Senin icin okudum canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı dilegini kabul etsin inşallah.Senin için okudum rabbim kabul etsin
Amin canım allah razi olsun 7 fatiha 1 ayetel kürsü okudum canim rabbim sana en hayirli sekilde evladini kucagina almayi nasip etsinSenin icin okudum canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı dilegini kabul etsin inşallah.
Benim için okuyacak olan arkadasım İsmim Büşra niyetim saglıklı hayırlı bir erkek evlat sahibi olmak şimdiden Allah razı olsun. Rabbim cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah.
Canım Allah razı olsun bende senin için okudum tekrar Rabbim en kısa zamanda hayırlı dilegini kabul etsin inşallahAmin canım allah razi olsun 7 fatiha 1 ayetel kürsü okudum canim rabbim sana en hayirli sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin
Senin için okudum canim Rabbim niyetine en güzel şekilde cevap versin..Canım Allah razı olsun bende senin için okudum tekrar Rabbim en kısa zamanda hayırlı dilegini kabul etsin inşallah ♥
Benim için okuyacak olan arkadasım İsmim Büşra duam ise öncelikle hayırlı ve sağlıklı olması dileğiyle Salih bir erkek evlat sahibi olmak şimdiden Allah razı olsun
Senin için okudum canim Rabbim niyetine en güzel şekilde cevap versin..
Benim adımda Neşe tez vakitte eşimin bir işe girmesi duamdir
Senin için okudum canım. Rabbim en kısa zamanda gönlündeki hayırlı dilegini kabul etsin inşallah.Sizin icin okudum Rabbim kabul etsin.
Okudum Allah kabul etsin.dualarin kabul olsun.Senin için okudum canım. Rabbim en kısa zamanda gönlündeki hayırlı dilegini kabul etsin inşallah.
Benim için okuyacak olan arkadasım İsmim Büşra duam saglıklı hayırlı bir erkek evlat sahibi olmak şimdiden Allah razı olsun ♥
Okudum Allah kabul etsin.dualarin kabul olsun.
Sizin için okudum ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin inşallah..
Benim için okuyacak olan arkadaşım annemin salı günü ameliyatı var şifası niyetine okursa çok sevinirim
Sizin için okudum ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin inşallah..
Benim için okuyacak olan arkadaşım annemin salı günü ameliyatı var şifası niyetine okursa çok sevinirim
Sizin icin okudum Rabbim sifa versin.
Allah razı olsun annenize Allah şifa versinSizin için okudum ne dileğiniz varsa rabbim kabul etsin inşallah..
Senin icin okudum canım Rabbim hayırlı dilegini kabul etsin inşallahAllah razı olsun annenize Allah şifa versin
Sizin için okudum. Allah ne dileğiniz varsa kabul etsin. :)Allah razı olsun annenize Allah şifa versin
Canım sırayla ilerliyoruz sırada ben vardımSizin için okudum. Allah ne dileğiniz varsa kabul etsin. :)
Bende sizin için okudum Rabbim gönlunuzdeki her güzel şeyi size nasıp etsin inşallah dualarımız kabul olsun hayırlı evlat nasıp etsin RabbimCanım sırayla ilerliyoruz sırada ben vardım
Bir üsttekinin yazıyor ben bir üsttekine okurken ayni anda yazdık senle. Sana da okudum şimdiCanım sırayla ilerliyoruz sırada ben vardım