- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahSenin icin okudum Allah kabul etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahSenin icin okudum Allah kabul etsin insallah
Sizin icin okudum allah kabul etsin.Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Allah razı olsun bende sizin için okudum Allah duanızı hayırlısıyla kabul etsin inşallahSizin icin okudum allah kabul etsin.
Benim icin okuyan kardesim gönlümdeki duamin kabulu icin bana dua edermisin?
sizin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallahAllah razı olsun bende sizin için okudum Allah duanızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahsizin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
Okudum, Allah kabul etsin.Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Aminn Allah razı olsunOkudum, Allah kabul etsin.
Aminn Allah razı olsun
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Amin aminSizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Amin amin
sizin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
İkiniz için de okudum rabbim kabul etsin inşallahHer ikiniz içinde okudum. Allah dualarınızı kabul etsin.
İkiniz için de okudum rabbim kabul etsin inşallah
okudum Allah kabul etsinSizin için okudum. Allah Rıza'sına uygun dualarınızı en kısa zamanda kabul eder inşallah. Güzel Rabbim sizi tüm kötülüklerden emin kılsın . Amin.
okudum Allah kabul etsin
bende hayırlı sağlıklı bi evladım olması için dua istiyorum
sizin için okudum Rabbim kabul etsinAllah razı olsun. Ben de sizin için okudum. İnşallah en kısa zamanda evladınızı hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız. Amin.
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsin niyetinizi. Benim de duam kpss bu sene verebilmek hayirlsii ileSizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Allah razi olsun bende sizin icin okudum rabbim sinavinizi kolaylikla basariyla gecmeyi nasip etsin.Sizin icin okudum Allah kabul etsin niyetinizi. Benim de duam kpss bu sene verebilmek hayirlsii ile
Canim yine sana okumak nasipmiş. Okudum hatta senin icin fatiha haricinde ayetel kürsü ve ihlas okudum allahım kabul etsin. Rabbim duanı tez vakitte sana yasatsin.Allah razi olsun bende sizin icin okudum rabbim sinavinizi kolaylikla basariyla gecmeyi nasip etsin.