Allah razi olsun canim su günlerde duaya cok ihtiyacim var. bende senin icin fatiha ayetel kürsi ve ihlas okudum. rabbim gönlündekini duani hayra cevirip kabul etsin insallahCanim yine sana okumak nasipmiş. Okudum hatta senin icin fatiha haricinde ayetel kürsü ve ihlas okudum allahım kabul etsin. Rabbim duanı tez vakitte sana yasatsin.
Benim için okuyan kardesim gönlümdeki duamin kabulu için dua edermisin ?
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahAllah razi olsun canim su günlerde duaya cok ihtiyacim var. bende senin icin fatiha ayetel kürsi ve ihlas okudum. rabbim gönlündekini duani hayra cevirip kabul etsin insallah
sizin icin okudum rabbim kabul etsin insallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
sizin icin okudum rabbim kabul etsin insallah
Allah razi olsun bende sizin icin okudum Allah kabul etsin gönlünüze göre versin insallahSizin için okudum. Güzel Rabbim gönlünüzün muradını versin.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinAllah razi olsun bende sizin icin okudum Allah kabul etsin gönlünüze göre versin insallah
Senin icin okudum Allah kabul etsin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
senin icin okudum canim Allah gönlünün muradini hayirlisiyla nasip etsinSenin icin okudum Allah kabul etsin.
Bana okuyan kardesim gönlümdeki duamin kabulu icin bana dua edermisin?
Canim senin icin okudum Allah kabul etsinsenin icin okudum canim Allah gönlünün muradini hayirlisiyla nasip etsin
Allah razi olsun canim benimsenin icin okudum canim Allah gönlünün muradini hayirlisiyla nasip etsin
Senin icin okudum gülüm rabbim kabul buyursun.Canim senin icin okudum Allah kabul etsin
canım senin için okudum Rabbim gönlündeki duayı hayırlısıyla kabul buyursunAllah razi olsun canim benimsenin icinde okudum rabbim dualarini kabul etsin.
Senin icin okudum gülüm rabbim kabul buyursun.
Senin için okudum allah duamı kabuk etsin inşallah benim duam oğlum göktan a şafi adının hurmetine şifa versin rabbimcanım senin için okudum Rabbim gönlündeki duayı hayırlısıyla kabul buyursun
Sizin için okudum Allah şifa versin inşSenin için okudum allah duamı kabuk etsin inşallah benim duam oğlum göktan a şafi adının hurmetine şifa versin rabbim
sizin için okudum,Allah kabul etsin.Sizin için okudum Allah şifa versin inş
sizin için okudum,Allah kabul etsin.
canım senin için okudum Rabbim kabul etsinSizin icin okudum Allah kabul etsin.
canım senin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?