- 18 Nisan 2017
- 826
- 593
- 53
Sizin icin okudum Allah kabul etsinAllah razı olsun bende sizin işin okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum Allah kabul etsinAllah razı olsun bende sizin işin okudum
Allah razı olsun bende sizin için okudum Allah kabul etsinSizin icin okudum Allah kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul eylesinAllah razı olsun bende sizin için okudum Allah kabul etsin
Allah razi olsun sizin icin okudum bende Allah kabul etsinsizin için okudum Rabbim kabul eylesin
Allah razi olsun sizin icin okudum bende Allah kabul etsin
Allah razı olsun bende sizin için okudum rabbim kabul etsin gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsinSizin için okudum. Allah hayırlı dualarınızı kabul etsin. Gönül rahatlığı, huzur ve bereket versin.
Sizin icin okudum dualariniz kabul olsun insallahAllah razı olsun bende sizin için okudum rabbim kabul etsin gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin
Allah razi olsun bendce sizin icin okudum Allah kabul etsin inslalahSizin icin okudum dualariniz kabul olsun insallah
Allah razi olsun bendce sizin icin okudum Allah kabul etsin inslalah
Sizin icin okudum. Allah gonlunuze gore versin insallahSizin icin okudum Allah kabul etsin.
Sevgili Dark senin icin okudum. Allah kabul etsinSizin icin okudum. Allah gonlunuze gore versin insallah
Sizin icin okudum. Allah kabul etsin dualarimiziSevgili Dark senin icin okudum. Allah kabul etsin
Bende sizin için okudum Allah kabul etsin..Sizin icin okudum. Allah kabul etsin dualarimizi
sizin için okudum Rabbim kabul eylesinBende sizin için okudum Allah kabul etsin..
Alah razi olsun canim amiiinnnn...Sizin icin okudum. Allah kabul etsin dualarimizi
Alah razi olsun canim amiiinnnn...
Ben de sizin icin okudum. Allah hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip etsin
Amiiinnnn...Allah razi olsun..Sizin için okudum. Güzel Rabbim Rıza'sına uygun duanızı kısa Zaman'da kabul eder inşallah.
Canim senin icin 3 fatiha okudum rabbim kabul etsin.Amiiinnnn...Allah razi olsun..
Cok mutlu oldum bu topige girdigime. Hic tanimadigim insanlar icin dua etmek, onlarin da duasini almak ne guzel bir sey. Allah razi olsun hepimizden.
Ben de senin icin okudum canim. Allah kabul etsin
canım senin için okudum Rabbim gönlündeki duayı tez zamanda kabul eylesin aminCanim senin icin 3 fatiha okudum rabbim kabul etsin.
Benim icin okuyan kardesim gönlümdeki duamin kabulu icin bana dua edermisin?
Senin icin okudum Allah kabul etsin insallahcanım senin için okudum Rabbim gönlündeki duayı tez zamanda kabul eylesin amin