- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
Sizin icin okudum rabbim kabul etsinsizin için okudum Rabbim kabul eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum rabbim kabul etsinsizin için okudum Rabbim kabul eylesin
Ben de sizin icin okudum dualariniz kabul olsun insallahSizin icin okudum rabbim kabul etsin
aminn insallah Allah razi olsun bende sizin icin okudum rabbim kabul etsinBen de sizin icin okudum dualariniz kabul olsun insallah
aminn insallah Allah razi olsun bende sizin icin okudum rabbim kabul etsin
Allah dualarinizi kabul etsin ben de sizin icin okudum.Sizin için okudum. Allah hayırlı tüm dualarınızı kabul etsin. Amin.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinAllah dualarinizi kabul etsin ben de sizin icin okudum.
Sizin için okudum rabbim kabul etsinsizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum rabbim kabul etsin
Bende sizin için okudum. Allah işinizi hayırlısıyla nasip etsin, hayırlı değilse hayırlıya çevirip nasip etsin diye dua ettim inşallah gönlünüze göre olurSizin için okudum rabbim kabul etsin inşallah
Benim yarın netleşicek bir durumum var içimde koskocaman bir sıkıntı bana okuyacak olan arkadaşımdan ricam hayırlısıyla sonuçlanması niyetiyle bir Fatiha okursa çok mutlu olurum ..
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahBende sizin için okudum. Allah işinizi hayırlısıyla nasip etsin, hayırlı değilse hayırlıya çevirip nasip etsin diye dua ettim inşallah gönlünüze göre olur
sizin icin okudum Allah kabul etsin insallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum Allah kabul etsinsizin icin okudum Allah kabul etsin insallah
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallahnıyetın için okudum rabbim kabul eylesin cnm
sizin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin için okudum rabbim niyetinizi kabul etsin inşallahsizin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
Sizin icin okudum Allah ne muradınız varsa versinSizin için okudum rabbim niyetinizi kabul etsin inşallah
Allah razı olsun duaya bu dönemde çok ihtiyacım var. Bende sizin için okudum rabbim kabul etsin inşallahSizin icin okudum Allah ne muradınız varsa versin
Sizin için okudum,Allah dualarınızı yaşatsın.Allah razı olsun duaya bu dönemde çok ihtiyacım var. Bende sizin için okudum rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun bende sizin işin okudumSizin için okudum,Allah dualarınızı yaşatsın.