- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Allah razı olsun ben de sizin için okudum :)Sizin için okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun ben de sizin için okudum :)Sizin için okudum
Sizin için okudum
Amin teşekkür ederim bende sizin için okudumSizin için okudum. Allah hayırlı duanızı kabul etsin.
Amin sizden de teşekkür ederimAllah razı olsun ben de sizin için okudum :)
Sizin için okudum. Allah hayırlı duanızı kabul etsin.
Amin teşekkür ederim bende sizin için okudum
Amin sizden de teşekkür ederim
Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin.Ikiniz Icin okudum rabbim dileginizi kabul etsin.
Bana okuyan arkadasım gönlümdeki duanın kabulu için bana dua edermisin?
Sizin için okudumSizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin.
Allahım duanızı kabul etsin sizin için okudumSizin için okudum
Amin teşekkür ederim bende size okudumAllahım duanızı kabul etsin sizin için okudum
Sizin icin okudum Allah kabul etsinAmin teşekkür ederim bende size okudum
Amin teşekkür ederimSizin icin okudum Allah kabul etsin
Amin teşekkür ederim
Sizin icin okudum allahim duanizi kabul etsin.Sizin için okudum.Allah kabul etsin.
Benim duam; ailemin eski huzuruna tekrar kavuşması, kardeşimin manevi şifa bulması, tüm sıkıntılarımızdan kurtulabilmemiz.Sağlık ve sıhhat ile...
Allah kabul etsin sizin icin okudum.Sizin icin okudum allahim duanizi kabul etsin.
Bana okuyan kardesim gönlümdeki duanin kabulu icin bana dua edermisin?
sizin için okudum Rabbim tez zamanda şifa nasip eylesin babanızaAllah kabul etsin sizin icin okudum.
Bana okuyan arkadasim babamin iyilesmesi rabbimin babama sifa vermesi dualarimin kabulu icin dua eder misin?
Allah razi olsun ben de sizin icin okudumsizin için okudum Rabbim tez zamanda şifa nasip eylesin babanıza
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizler için okudum.Allah dualarınızı kabul etsin.Amin.
Senin icin okudum. Rabbim dualarini kabul buyursun.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Senin icin okudum. Rabbim dualarini kabul buyursun.
Benim icin okuyan kardesim gönlümdeki duamin kabulu icin bana dua edermisin?
sizin için okudum Rabbim kabul etsinAllah kabul etsin insallah. Senin icin okudum.