- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
Allah razi olsunn cok mutlu oldum Rabbim kabul etsin dualarımizi insaAllah.. cani gönülden isteyen herkese nasip etsin Rabbim icinde de bana insaAllah ... seninde Rabbim gonlunden gecen dualarini kabul etsin canm insaAllahSizin için okudum Allah kabul etsin haftaya bu gün sağlıklı gebelik geçirmeniz için okuruz inşallah:))
Allah razi olsunn cok mutlu oldum Rabbim kabul etsin dualarımizi insaAllah.. cani gönülden isteyen herkese nasip etsin Rabbim icinde de bana insaAllah ... seninde Rabbim gonlunden gecen dualarini kabul etsin canm insaAllah
İkiniz icinde okudum. Rabbim kabul buyursunYok simdi ben anlayamadim. Ne yapacagiz, Fatihayi okuyip telefona mi üfleyecegiz
Okuyan agzin dert görmesin gülümİkiniz icinde okudum. Rabbim kabul buyursun
Altaki arkadasim benim gönlümde olan duam var onun icin dua edersen cok sevinirim :)
Amin canim :)Okuyan agzin dert görmesin gülüm
Amin canim :)
sizin için okudum Rabbim bu mübarek günde gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsinokudum
rabbim gönlundekını hayırlısıyla kabul etsin
sizin için okudum Rabbim bu mübarek günde gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin
okudum
rabbim gönlundekını hayırlısıyla kabul etsin
sizin için okudum Rabbim bu mübarek günde gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin
Hak gecmesin hepiniz icin okudum rabbim kabul etsinOkudum, ALLAH kabul etsin
senin için okudum Rabbim kabul etsin hakkında hayırlı olanlar nasip olsun inşallahHak gecmesin hepiniz icin okudum rabbim kabul etsin
sizin niyetinize okudum arkadaşımsenin için okudum Rabbim kabul etsin hakkında hayırlı olanlar nasip olsun inşallah
Sizin icin okudum. Giristiginiz işten ALLAH alnınızın akıyla çıkmayı nasip etsin.ALLAH kolaylık versin inşallahsizin niyetinize okudum arkadaşım
alttaki arkadaşım giriştiğim işten alnımın akı ile çıkmam için dua eder misin?
Sizin için okudum ALLAH tüm dualarınızı kabul eylesin, tüm işlerinizi hayırla sonuçlandırsın inşALLAH. Alttaki arkadaşım sen de babamın sağlığı için şifa niyetine dua eder misin?Sizin icin okudum. Giristiginiz işten ALLAH alnınızın akıyla çıkmayı nasip etsin.ALLAH kolaylık versin inşallah
Sizin için okudum ALLAH tüm dualarınızı kabul eylesin, tüm işlerinizi hayırla sonuçlandırsın inşALLAH. Alttaki arkadaşım sen de babamın sağlığı için şifa niyetine dua eder misin?
Senin icin okudum rabbim babana sifa versin tez vakittee.Sizin için okudum ALLAH tüm dualarınızı kabul eylesin, tüm işlerinizi hayırla sonuçlandırsın inşALLAH. Alttaki arkadaşım sen de babamın sağlığı için şifa niyetine dua eder misin?
Senin icinde okudum rabbim sana en hayirli sekilde hamis olmayi ve evladini sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim :)Tüm hastalara ve babana, şafì ismiyle şifa versin Rabbim inşallah
Okudum
Alttaki sen bana hayırlı evlat nasip etsin diye duâ edebilir misiniz
Senin icinde okudum rabbim sana en hayirli sekilde hamis olmayi ve evladini sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim :)
Altaki arkadasim benim gönlümde olan duam var onun icin dua edersen cok sevinirim :)
Amin insallah canim seninde müjdeli haberini insallah en kisa zamanda alirizRabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah sağol
Amin insallah canim seninde müjdeli haberini insallah en kisa zamanda aliriz
Aynen canim allahim dualarimizi kabul etsin :) ne güzelki bir birimize temiz bir dile dua ediyoruzİnşallah . .
Mi'minin mi'mine duası kabul olur . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?