Aynen canim allahim dualarimizi kabul etsin :) ne güzelki bir birimize temiz bir dile dua ediyoruz
Hihi anladim zaten canim :) oluyor bazen yazarken yanlışlıklarMü'min yazmıştım ☺
Hayırlı gecelerHihi anladim zaten canim :) oluyor bazen yazarken yanlışlıklar
Hayirli geceler :)Hayırlı geceler
Sizin için okudum Allah kabul etsin.Hayirli geceler :)
Allah razi olsun bende sizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsin en hayirli sekilde :)Sizin için okudum Allah kabul etsin.
Sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin gönlünüzdekini versin inşallahh..Allah razi olsun bende sizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsin en hayirli sekilde :)
Altaki arkadasim benim gönlümde olan duam var onun icin dua edersen cok sevinirim :)
Allah razi olsun bende senin icin 5 fatiha 5 ihlas 3 ayetel kürsü okudum rabbim sana anneligi tatdirsin sag salim kucagina almayi nasip etsin. İnsallah sonuclarin positiv olurda o guzel duyguyu sende yasarsin :)Sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin gönlünüzdekini versin inşallahh..
Alttaki arkadaşım tüp bebek transferim oldu sonuç bekliyorum hayırlısıyla bebişlerimin bana tutunması pozitif sonuç almam için dua edermisin?
21 Fatiha okudum. Rabbim en hayırlı şekilde nasip eder inşallah.Allah razi olsun bende senin icin 5 fatiha 5 ihlas 3 ayetel kürsü okudum rabbim sana anneligi tatdirsin sag salim kucagina almayi nasip etsin. İnsallah sonuclarin positiv olurda o guzel duyguyu sende yasarsin :)
Altaki arkadasim benim gönlümde olan duam var onun icin dua edersen cok sevinirim :)
sizin için okudum Rabbim kabul etsin21 Fatiha okudum. Rabbim en hayırlı şekilde nasip eder inşallah.
Allah razi olsun canim aminnn insallah bende senin icin 3 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kürsü okudum canim :)21 Fatiha okudum. Rabbim en hayırlı şekilde nasip eder inşallah.
Senin icinde 3 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kürsü okudum :)sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Allah razi olsun canim aminnn insallah bende senin icin 3 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kürsü okudum canim :)
Senin icinde 3 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kürsü okudum :)
Allah razi olsun canim bende senin icin okudum rabbim dualarini en güzel ve en hayirli sekilde kabul etsin :)Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
3 fatiha 3 ayetel kürsü okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah canım..Allah razi olsun canim bende senin icin okudum rabbim dualarini en güzel ve en hayirli sekilde kabul etsin :)
Allah razi olsun canim aminn aminnn amminnn insallah3 fatiha 3 ayetel kürsü okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah canım..
Alttaki arkadaşım gönlümdeki duam hayırlı bir evlat.. sonuç bekliyorum inşallah pozitif sonuçlanması için dua edersen sevinirim
Allah razi olsun canim aminn aminnn amminnn insallahbende senin icin 3 fatiha 3 ihlas 3 ayetel kürsü okudum rabbim anneligi sanada tatdirsin canim
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah .Sizin için okudum Allah kabul etsin.
Niyetiniz için okudum,Allah kabul etsin.Benim için okumak isteyen oğlumun üniversite sınavında başarılı olması için okursa ssevinirim.sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah .benim için okuyacak kardeşimde sağlığım için amin derse sevinirim
Sizin için okudum Allah oğlunuza zihin açıklığı versin.Niyetiniz için okudum,Allah kabul etsin.Benim için okumak isteyen oğlumun üniversite sınavında başarılı olması için okursa ssevinirim.
Sizin icin okudum rabbim dualarinizi en hayirli sekilde kabul buyursunSizin için okudum Allah oğlunuza zihin açıklığı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?