- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim gönlünüzdekini tez versin inşALLAH..sizin için okudum..Embriyo transferi oldum bekliyorum.. Hayirli saglikli salih veya saliha olan evlatlardan nasip etsin Rabbim.. insaAllah tutunurlar.. Dualarinizi bekliyorumm... cok zor bir süreç ..
Allah razı olsun canim cok teşekkür ederim Rabbim kabul etsin insaAllahRabbim gönlünüzdekini tez versin inşALLAH..sizin için okudum..
sizin için okudum hayırlı haberler alırsınız inşallah Rabbim gönlünüzün muradını tez zamanda nasip etsinAllah razı olsun canim cok teşekkür ederim Rabbim kabul etsin insaAllah
Amin canm Allah razı olsun cok mutlu oldum dilerim Rabbim seninde gonlunden gecen dualarini kabul etsin insaAllah ..sizin için okudum hayırlı haberler alırsınız inşallah Rabbim gönlünüzün muradını tez zamanda nasip etsin
Sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin.Amin canm Allah razı olsun cok mutlu oldum dilerim Rabbim seninde gonlunden gecen dualarini kabul etsin insaAllah ..
Allah razi olsun kardeşim Rabbim seninde gönlünden geçen dualarini kabul etsin insaAllah..Sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin.
Amin ben de sizin için okudum Allah dualarınızı kabul etsinBu konu başlığı altında, benden önceki bütün yorum yapan kardeşlerimiz için ve Allah rızası için okudum.
Allah dualarınızı, dileklerinizi, isteklerinizi hayırlısıyla kabul eylesin inşaAllah..
Rabb'im sıkıntılarınızı, hastalıklarınızı, hüzünlerinizi tez vakitte hayırlısıyla gidersin inşaAllah!
Mevlam hepimizi gözle görünür, görünmez, bildiğimiz, bilmediğimiz bütün şerlerden, kötülüklerden, kazalardan, belalardan, afetlerden korusun. Eğer başımızda varsa da bu kötülükler, şerler tez vakitte bu belalardan, şerlerden bizi, bir daha bu sıkıntıları yaşatmamak üzere kurtarsın inşaAllah!
(AMİN)
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllahAmin ben de sizin için okudum Allah dualarınızı kabul etsin
Sizin için okuyorum Allah duanızı kabul etsin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
Rabbim gönlündekini hayırlısıyla sana nasip etsin inşallah. El Fatiha.
En güzel şekilde duami gönderdim...
Sizin için okuyorum Allah duanızı yaşatsın.
okudum dua ettim size, Rabbim gönlünüzün muradını versin.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
okudum dua ettim size, Rabbim gönlünüzün muradını versin.
Alttaki arkadaşım benim duam içimde, duama "amin" der misin? Bana dua eder misin?
Sizin için okuyorum Allah duanızı kabul etsin.
okudum dua ettim size, Rabbim gönlünüzün muradını versin.Bende sizin için okudum,allah dualarımız kabul etsin inşallah