senin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsinokudum dua ettim size, Rabbim gönlünüzün muradını versin.
Alttaki arkadaşım benim duam içimde, duama "amin" der misin?Bana dua eder misin?
Canm bende sana okudum Rabbim.kabul etsin insallahhh kalbinden geçen ne dileğin varsasenin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünün muradını hayırlısıyla nasip etsin
Senin için okudum Rabbim duanı kabul etsin inşallahBende senin icin okudum rabbim hayirlisila dualarini kabul etsin :)
Benim icin okucak arkadasim gönlümdeki dua icin sende benim icin dua edermisin :)
Sizin için okuyorum Allah kabul etsin.Senin için okudum Rabbim duanı kabul etsin inşallah
okudum dua ettim size, Rabbim gönlünüzün muradını versin.Sizin için okuyorum Allah kabul etsin.
Sizin için okuyorum Allah kabul etsin, hayırlı haberlerinizi olalım inşallah. Allah hayırlı sağlıklı eksiksiz, fazlalıksız uzun ömürlü evlatlar bağışlasın size.Amiiinn canim Allah kabul etsin dualarini okudum senin içinde..
Benimde duamin bir kısmı içimde.. Birde hayirli saglikli evlat istiyorum transferimi oldum bekliyorum 28 subat test tarihimm.. Dua edenlerden Allahim razi olsun..
Amiiiinnnn ecmainn Allah razı olsun cok mutlu oldum Rabbim sizinde gonlumuzdeki dualarinizi kabul etsin insaAllah darda birakmasin ..Sizin için okuyorum Allah kabul etsin, hayırlı haberlerinizi olalım inşallah. Allah hayırlı sağlıklı eksiksiz, fazlalıksız uzun ömürlü evlatlar bağışlasın size.
okudum dua ettim size, Rabbim gönlünüzün muradını versin.Amiiiinnnn ecmainn Allah razı olsun cok mutlu oldum Rabbim sizinde gonlumuzdeki dualarinizi kabul etsin insaAllah darda birakmasin ..
okudum dua ettim size, Rabbim gönlünüzün muradını versin.
Alttaki arkadaşım benim duam içimde, duama "amin" der misin?Bana dua eder misin?
Sizin icin okudum sizede benim gönlümde olan duam icin dua edersen cok sevinirim :)Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul olmasını nasip etsin inşallah.
3 fatiha okudum canim allahim insallah sana anneligi tattırır sali günü müjdeni aliriz :)Okudum senin icinde canim Rabbim kabul etsin dualarini insaAllah..
Benim duaminda bir kısmı icimde sakli.. Tup bebek tedavisi oldum transferim yapildi bekliyorum sonuc sali gunu belli olcak.. insaAllah bu son denememiz olur ve bebisler insaAllah tutunmustur.. gercekten cok zor bir süreç dualarinizi bekliyorum..
Allah razı olsun canim insaAllah insaAllah :)3 fatiha okudum canim allahim insallah sana anneligi tattırır sali günü müjdeni aliriz :)
3 fatiha okudum canim allahim insallah sana anneligi tattırır sali günü müjdeni aliriz :)
ikinizede 3 fatiha 3 ihlas okudum Rabbim gönlünüzün muradını versin inşaAllahAllah razı olsun canim insaAllah insaAllah :)
Allah razi olsun canim aminn inşallah bende senin icin 3 ayetel kürsü 3 fatiha okudum rabbim seninde dualarini kabul etsinikinizede 3 fatiha 3 ihlas okudum Rabbim gönlünüzün muradını versin inşaAllah
Allah razı olsun canim bende senin icin 3 fatiha 3 nas 3 felak okudumikinizede 3 fatiha 3 ihlas okudum Rabbim gönlünüzün muradını versin inşaAllah
Sizin için okudum Allah kabul etsin haftaya bu gün sağlıklı gebelik geçirmeniz için okuruz inşallah:))Allah razı olsun canim bende senin icin 3 fatiha 3 nas 3 felak okudum
senin için okudum canım, Allah dualarını kabul etsin inşallah.Sizin için okudum Allah kabul etsin haftaya bu gün sağlıklı gebelik geçirmeniz için okuruz inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?