- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okuyorum Allah kabul etsin.
sizin içinde okudum Rabbim kabul etsinsizin için okudum ben
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Tabikide var :)
Sizin icin dua ettim, rabbim gönlünüzün muradini hayirlisiyla tez zamanda versin insAllah.
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.sizin içinde okudum Rabbim kabul etsin
Bende size dua ettim banada dua edin sagolum simdidenokudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi?şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Sizin icin okudum, Allah gonlunuzdeki muradi size versin tez vakitte insallahBende size dua ettim banada dua edin sagolum simdiden
Sizin icin okudum Rabbim gonlunuze gore eylesin herseyiokudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
Sizin icin okudum Rabbim gonlunuze gore eylesin herseyi
Sizin icin okudum Rabbim kabul buyursunSizin için okudum. Allah kabul etsin
Sizin için okudum ALLAH kabul etsinSizin icin okudum Rabbim kabul buyursun
Amin ..Sizin icin okudum..Rabbim huzurunuzu bozmasin...Sizin için okudum ALLAH kabul etsin
Bende sizin için okudum ALLAH kabul etsinAmin ..Sizin icin okudum..Rabbim huzurunuzu bozmasin...
Sizin için okuyorum Allah kabul etsin.Bende sizin için okudum ALLAH kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah gönlüzün muradını nasip etsinSizin için okuyorum Allah kabul etsin.
Sizin için okudum. dileğiniz en hayırlı şekilde nasip olsun inşsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah gönlüzün muradını nasip etsin
Sizin için okudum. dileğiniz en hayırlı şekilde nasip olsun inş
benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi?şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum.Rabbim dualarınızı,gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?