- 28 Kasım 2010
- 41.716
- 138.261
- 798
Sizin icin okudum ben de, Allah dualarinizi kabul etsinokudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum ben de, Allah dualarinizi kabul etsinokudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
Sizin icin okudum ben de, Allah dualarinizi kabul etsin
Sizin için okudum Allah hayırlısıyla tüm dualarınızı kabul etsin inşallahokudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah hayırlısıyla tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
Sizin icin dua ettim,Allah gonlunuzdekini versin tez vakitte insallahSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin icin dua ettim,Allah gonlunuzdekini versin tez vakitte insallah
bende sizin için okudum Allah kabul etsinokudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçen hayırlısıyla nasip etsin. Amin.bende sizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçen hayırlısıyla nasip etsin. Amin.
Okudum sizin icin, insallah sinavlarinizi basariyla verirsiniz. Allah kolaylik versinSizin için okudum . Allahım dualarımızı kabul etsin . Benim için de okuayacak arkadaş Cumartesi günü final sınavlarım var Rabbim bana yardımcı olsun diye belirtir misiniz ? :)
Okudum sizin icin, insallah sinavlarinizi basariyla verirsiniz. Allah kolaylik versin
Sizin icin tekrar okudum, Allah cumlemizin dualarini kabul etsin insallahOkudum. Allah dualarimizi kabul etsin
Sizin için okudum Allah duanızı yaşatsın. AminSizin icin tekrar okudum, Allah cumlemizin dualarini kabul etsin insallah
Sizin için okudum Allah duanızı yaşatsın. Amin
Hayırlı cumalar. Sizin için okudum.Ben de size okudum gönlünüzdeki her neyse kabul olsun:)
Sizin için okudum Allah kabul etsin duanızı yaşatsın amin.Hayırlı cumalar. Sizin için okudum.
Sizin için okudum Allah kabul etsin duanızı yaşatsın amin.
Sizin icin okudum rabbim kabul eylesin insallahSizin için okudum . Allah dualarımızı kabul eylesin :) Benim için okuyandan sınavlarım için başarı dilemelerini rica ediyorum:)
Senin için okudum canım Allah kabul etsin. AminSizin icin okudum rabbim kabul eylesin insallah
Senin için okudum canım Allah kabul etsin. Amin