- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi?şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Amin dedim ve okudum. İnşallah hayırlısı ile gerçekleşir.
Benim de duam içimde gizli RAbbim kabul etsin umarım.
Okudum Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin :)sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum, Allah dualarinizi kabul etsin insallahOkudum Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin :)
Sizin için okudum Allah kabul etsin. AminSizin icin okudum, Allah dualarinizi kabul etsin insallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin. Amin
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi?şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
sizin için okudum Rabbim kabuletsin inşallahSizin için okudum Allah kabul etsin. Amin
sizin için okudum Rabbim kabuletsin inşallah
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum ALLAH kabul etsinSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin
Sizin için okudumSizin için okudum. Dilerim dualarımız kabul olur .
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin cümlemizinkiniSizin için okudum Allah kabul etsin. Amin
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin cümlemizinkini
sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Allah kabul etsin duanızı yaşatsın. AminSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?