Sizin icin okudum rabbim gönlünüzden gecenleri hayirlisiyla Kabul etsin insAllah.
okudum.Allah kabul etsin.
Sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin.
Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum Allah kabul etsinSizin için okudum Allah kabul eyler inşAllah .
Sizin için okudum Allah kabul etsin
Okudum sizin icin Allah kabul etsin
Sizin icin dua ettim, Allah dualarinizi kabul etsinsegazel sizin için okudum Rabbim duanızı kabul etsin inşallah
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin icin dua ettim, Allah dualarinizi kabul etsin
Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Amin.okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi?şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini nasip etsin. Amin.
size okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez zamanda nasip etsin inşallahokudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
benim duam içimde, bana dua edecek olan kişi duama amin der mi?şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Ben de sizin icin dua ettim,Allah muradinizi versin tez vakitte insallahsize okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri tez zamanda nasip etsin inşallah
Sizin için okudum Allah duanızı yaşatsın. Amin.Ben de sizin icin dua ettim,Allah muradinizi versin tez vakitte insallah
Sizin için okudum Allah duanızı yaşatsın. Amin.
Sizin için okudum. Dilerim herşey gönlünüzce ve hayırlı bir şekilde olur . Benim de duam hep gönlümde .. Okuyan kişi için şimdiden teşekkürlerSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
okudum ve size dua ettim. Rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah.
Sizin için okudum. Dilerim herşey gönlünüzce ve hayırlı bir şekilde olur . Benim de duam hep gönlümde .. Okuyan kişi için şimdiden teşekkürler
Sizin için okuyorum Allah kabul etsin.Sizin icin okudum Rabbim hayirlisiyla Kabul etsin insAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?